MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
11.9.19 14:30
@Koleník píše:
Jenom pět? Buď někdo nemá zájem aby se našli, nebo je někdo neumí najít.

jo, prokázáno je jich asi 5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.9.19 09:32

Kdo je Koleník?

@admin

Dobrý den, je možno poskytnout/ zjistit/ ověřit IP adresu příspěvků od Koleníka? :think:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
16.9.19 11:56

@tokamak Hádám o tom už jsme si i udělali obrázek, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.9.19 12:25
@inkakřivák píše:
@tokamak Hádám o tom už jsme si i udělali obrázek, ne?

Já na domněnky moc nedám, zajímají mě fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
16.9.19 19:17

@tokamak Pochybuji, že by ti někd řekl, co je zač, tedy z adminů, to snad ani nesmějí zveřejnovat údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
16.9.19 19:25

Ip adresa není identifikační údaj, stejnou ip adresu má panelák, hotel, kdokoli na veřejné wifi. Admini mohou pouze odhadnout, jestli se jedná o duplicitní nick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.9.19 19:26
@matkabagristy píše:
Ip adresa není identifikační údaj, stejnou ip adresu má panelák, hotel, kdokoli na veřejné wifi. Admini mohou pouze odhadnout, jestli se jedná o duplicitní nick

Nepotrebuju adminy. Dobrany, Kromeriz nebo Bohnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
16.9.19 19:34
@Baba píše:
Nepotrebuju adminy. Dobrany, Kromeriz nebo Bohnice.
:lol:
se bojím, že ne. Vymyté mozky se běžně pohybují mezi námi. Nebýt epipi, ani bych to nevěděla :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
16.9.19 19:34

@matkabagristy Až pak jsem si všimla, že se ptáš na IP adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
16.9.19 19:37
@inkakřivák píše:
@matkabagristy Až pak jsem si všimla, že se ptáš na IP adresu.

neptám, mně je to fuk, bo vím, že to nic neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 00:12

Tak já byla u paní Ing. Hany Bláhové v Brně. Vzala si asi za 20 min 500 Kč a úplně mě dostala tím, jak hodila do toho svého přístroje léky v platíčku a tím svým přístrojem změřila, zda budou fungovat na moje parazity..to byla poslední kapka, kdy jsem si řekla, že je to šarlatánka..Pak jsem se ptala odborníka na elektrotechniku, zda takovým přístrojem lze změřit parazity v těle, tím, že paní tyčinkou píchá do 1 miísta na dlani skrz měření odporu a je to prý blbost..takže bych spíše věřila, že je to obdoba toho, co natočili v pořadu „A DOST“ o šmejdech…

• Citovat
  • Upravit
1502
6.10.19 21:55
@Anonymní píše:
Tak já byla u paní Ing. Hany Bláhové v Brně. Vzala si asi za 20 min 500 Kč a úplně mě dostala tím, jak hodila do toho svého přístroje léky v platíčku a tím svým přístrojem změřila, zda budou fungovat na moje parazity..to byla poslední kapka, kdy jsem si řekla, že je to šarlatánka..Pak jsem se ptala odborníka na elektrotechniku, zda takovým přístrojem lze změřit parazity v těle, tím, že paní tyčinkou píchá do 1 miísta na dlani skrz měření odporu a je to prý blbost..takže bych spíše věřila, že je to obdoba toho, co natočili v pořadu „A DOST“ o šmejdech…

A Koleníka spolkla asi tasemnice!!! :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
6.10.19 23:05

@MP Krista Rozdýchává další dávku, nebo dělá melouchy, aby to léčení poplatil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.10.19 23:37
@MP Krista píše:
A Koleníka spolkla asi tasemnice!!! :dance: :hug:

Kez by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.10.19 10:19
@Anonymní píše:

A co víš o tom, jak Salvie funguje, na jakém principu a co vlastně měří? Jestli ne, tak potom píšeš to, co si jako laik myslíš, a potom zákonitě docházíš k nesmyslným závěrům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková