MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
8.11.19 07:42
@matkabagristy píše:
ty fole, snídám, na to nemám žaludek. Včera mě málem obulilo, jsem po šichtě otevřela noťas a na obrazovce byly samé hlísty s fotkami, popisem. Jsem myslela, že koleník, ale vyšlo najevo, že si jen puboš z mého pc tiskl něco do bioly :mrgreen:

Jen aby. Nebyl nekde na kurzu?
I kdyz zase byste byli v baliku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
8.11.19 18:38
@Baba píše:
Jen aby. Nebyl nekde na kurzu?
I kdyz zase byste byli v baliku :think:

kdybychom byla v balíku, asi bych si toho všimla:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80469
8.11.19 19:10

@matkabagristy To teprve přijde. Dívala ses pod postel? Nemá tam schovanou Salviu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
8.11.19 19:16
@inkakřivák píše:
@matkabagristy To teprve přijde. Dívala ses pod postel? Nemá tam schovanou Salviu?

jsem v klidu, jestli je někdo víc racio než já, je to bagrista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.1.20 19:24
@cincula píše:
Tak už konečně vím co to ta Salvia je
https://www.youtube.com/watch?…
Ono popravdě celý dokument stojí za shlédnutí. Popisuje celý ten byznys bez obalu.

To je část z natáčení u firmy AKTIP. A teď si přečti název té firmy pozpátku. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.1.20 19:29
@matkabagristy píše:
pokud za úspěch považuješ NIC, tak si zatleskej :potlesk:
Čti si tento příspěvek pořád dokola tak dlouho, až pochopíš co ti říká. @Koleník píše:
Ty oficielně zjištěné, to opravdu nemá, ale všechny další klasickou medicínou nerozpoznané, jsou diagnostikovány jako metastázy. Velký úspěch, že?
 :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.1.20 19:39
@Baba píše:
Recidiva?
Ty si přečti něco o roztroušené skleroze :roll:
A radši nepij kohoutkovou vodu, ať nejseš zahlcenej informacema :roll:

Zase jsi nic nepochopila? Tak ještě jednou:
kolenik píše:
Nevíš nic. Vycházet z informací o podvodnících z Aktipu, není dobrý nápad. A překvapuje mne, že vzdělaní lidé, tvrdí takové nesmysly, jako, že v kapkách, není žádná energie, a pod. Ty kapky nesou informace, proto se jim taky říká - informatika. A hledat chemickým rozborem informace, je stejně hloupý nápad, jako rozstříhat CD, a s pomocí lupy, hledat obrázky! :lol: :lol: Už jsi to konečně pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.1.20 23:26
@Koleník píše:
Zase jsi nic nepochopila? Tak ještě jednou:
kolenik píše:
Nevíš nic. Vycházet z informací o podvodnících z Aktipu, není dobrý nápad. A překvapuje mne, že vzdělaní lidé, tvrdí takové nesmysly, jako, že v kapkách, není žádná energie, a pod. Ty kapky nesou informace, proto se jim taky říká - informatika. A hledat chemickým rozborem informace, je stejně hloupý nápad, jako rozstříhat CD, a s pomocí lupy, hledat obrázky! :lol: :lol: Už jsi to konečně pochopila?
:mrgreen: Ne. To je zas ultrablabol :mrgreen: Priklad s CD je blbej. A starej. Nemuzes vymyslet aspon neco originalniho? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.1.20 23:28
@Koleník píše:
To je část z natáčení u firmy AKTIP. A teď si přečti název té firmy pozpátku. :lol: :lol:

To uz si psal. A taky to neni tvuj originalni napad.
Salvia, oberon… vsechno stejna kravina.
Tak co bude Blahova prednaset na ECTRIMS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
12.1.20 00:01

@Koleník Vítej zpět! Co říkáš na příspěvky anonymního feťáka v dalším MMS tématu, kam píšeš? Síla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
16.1.20 14:44
@Baba píše:
To uz si psal. A taky to neni tvuj originalni napad.
Salvia, oberon… vsechno stejna kravina.
Tak co bude Blahova prednaset na ECTRIMS?

Rozumím. Čemu nerozumíš, tak to přece musí být kravina! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
16.1.20 15:28

@Koleník Co říkáš na příspěvky anonymního feťáka v dalším MMS tématu, kam píšeš? Síla, co? Chceš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.1.20 16:14

@TRG
Mě už ten blbec přestal bavit. Nic nedodal, jen plantá, jak tomu nerozumíme, a že nechceme vědět a blablabla. Přitom já tak dychtím po vzděání. Tak bych chtěla vidět černé na bílém, že se někdo vyléčil z CJD, že má na mozku boubele tasemnic…
A velký kulový :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.1.20 08:38
@Baba píše:
@TRG
Mě už ten blbec přestal bavit. Nic nedodal, jen plantá, jak tomu nerozumíme, a že nechceme vědět a blablabla. Přitom já tak dychtím po vzděání. Tak bych chtěla vidět černé na bílém, že se někdo vyléčil z CJD, že má na mozku boubele tasemnic…
A velký kulový :,(

Udržíš alespoň moč, když neudržíš myšlenku diskuze? Tak ještě jednou: Domluv se s ing. Bláhovou, a pošli jí čerstvě zjištěnou RS, a můžeš kontrolovat jak se zlepšuje. Pořád blekotáš, že se chceš přesvědčit, ale když přijde na věc, tak neuděláš nic. Takže to tvoje tvrzení že dychtíš po vzdělání, je jenom štěk do tmy.

Příspěvek upraven 23.01.20 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.1.20 08:43
@Baba píše: :mrgreen: Ne. To je zas ultrablabol :mrgreen: Priklad s CD je blbej. A starej. Nemuzes vymyslet aspon neco originalniho? :roll:

Takže jsi opět nic nepochopila. Nic si z toho nedělej, s tím už nějak dožiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková