MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
11.6.20 12:50
@Baba píše:
A když budeš u toho psaní, připiš něco sprostýho týhhle…,která,,léčí" zánět močáku u dětí!! MMS. Že odpálí ledviny sobě, je mi tak nějak buřt.
Že ty vůbec netušíš, jak MMS funguje? 8) Myslel jsem si to! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.6.20 15:04
@matkabagristy píše:
jako dukaz ucinku mms slouzi p. blahove treba toto. Pry vedkyne, skripta… :lol:
https://www.hblahova.com/…sta-na-mozku

Vás študované jeduje, že ona umí a vy ne? No to se musíte snažit od ní něco naučit, ne jenom plivat jedovatou slinu. Dala vám sem na emimino.cz kompletní sestavu patogenů, které v různých kombinacích způsobují RS. Stačí je jenom všechny odstranit.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
Jaký je ten váš důvod, proč neléčit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.6.20 16:12
@Hasinka píše:
Tak proč ses k němu vyjadřoval?

Protože řekl volovinu. Měl by vyměnit poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
18.6.20 16:19
@Koleník píše:
Protože řekl volovinu. Měl by vyměnit poradce.

Moment, ale tys mi v první reakci na můj příspěvek tvrdil, že Trump radil použít plyn na konzervaci krevních derivátů a s tím jsi souhlasil. Takže co to meleš o tom, že řekl volovinu? Tu řekl, ale tos ty v prvním příspěvku nevěděl. Hele, chtělo by to zapracovat na kontinuitě názorů a současně na schopnosti sebereflexe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
20.6.20 07:46
@Hasinka píše:
Moment, ale tys mi v první reakci na můj příspěvek tvrdil, že Trump radil použít plyn na konzervaci krevních derivátů a s tím jsi souhlasil. Takže co to meleš o tom, že řekl volovinu? Tu řekl, ale tos ty v prvním příspěvku nevěděl. Hele, chtělo by to zapracovat na kontinuitě názorů a současně na schopnosti sebereflexe.

Nechce se mi to hledat, tak sem dej celé znění mého příspěvku, ať se přesvědčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
20.6.20 08:01
@matkabagristy píše:
oni uz jednoho borca meli, ukazovali ho jak opicku do doby, nez mu dosly zasoby mms, a on jim umrel.

Správně je: Jak vyplývá z diskuze, v nemocnici mu znemožnili MMS užívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.6.20 08:06
@Koleník píše:

To není pravda, v nemocnici si mohl užívat, co chtěl a jak je možné, že se do nemocnice dostal i přes užívání MMS? 8o

Vyřiď Bláhové, že je nový lék na sekundrání progresi RS. A odčervovadlo ani MMS to fakt není :jazyk: A že na ECTRIMS letos nemusí, kvůli covid nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.6.20 08:10
@Koleník píše:

on se prece vubec do nemocnice nemel dostat. Vzdyt byl diky mms zdravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
20.6.20 10:34
@Koleník píše:
A nezdá se ti, že je jeho výrok záměrně pozměněn? Pokud je mi známo, tak se vyjadřoval k inhalaci plynu, kterým se sterilizují krevní konzervy v humánní medicíně. Ten plyn je totiž širokospektrální. Likviduje viry, plísně, bakterie, raná vývojová stadia vlasovců, a další škoďáky. A vzniká při aktivaci MMS. Pořád si myslíš, že by někdo mohl být tak blbý, aby si dezinfekci, aplikoval nitrožilně? Nebo si mám myslet, že soudíš podle sebe?

Prosím. Tady je citace. A teď tu omluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
22.6.20 21:53

Uf, dočetla jsem to až sem. Baba, tleskám za trpělivost.

Nerada odsuzuju něco, s čím nemám zkušenost. Salvia mi vždy přišla podezřelá, ale řekla jsem si, dám ji šanci. Náhoda tomu dala, že zrovna, když jsem měla od lékaře sonograficky potvrzený, značně veliký nález na 2 orgánech, tak jsem šla kolem zdravokrámku, kde to zrovna nabízeli za nějakou mimořádně výhodnou akční výprodejovou slevu :lol:

Tak jsem zašla, nechala si vše povyprávět. „Našlo“ mi to bambilion vymyšlených potvor… ale to se se mnou samozřejmě můžete hádat, jak vím, že jsou vymyšlené a že je nemám. Ale co je fakt nepopiratelné - ty změny, co jsem měla na sonu, to nenašlo.

Takže mě to sice stálo pár stovek, ale už můžu Salvii odsuzovat z vlastní zkušenosti :lol:

A pak jsem taky podstoupila kůru sezení s paní, co si koupila takový podobný přístroj asi za milion. Se zlatýma elektrodama pokud si dobře pamatuju. Z určitých důvodů jsem to měla zadarmo. Zpětně jsem si spočítala, že podle jejího ceníku to bylo v hodnotě asi 20tis. Efekt na mě a na další 2 lidi, co to také podstupovali, 0-0-nic. Překvapivě :lol:

Takže nikdo nemůže říct, že jsem tomu nedala šanci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
24.6.20 11:30
@Callista píše:

Nerada odsuzuju něco, s čím nemám zkušenost. Salvia mi vždy přišla podezřelá, ale řekla jsem si, dám ji šanci. Náhoda tomu dala, že zrovna, když jsem měla od lékaře sonograficky potvrzený, značně veliký nález na 2 orgánech, tak jsem šla kolem zdravokrámku, kde to zrovna nabízeli za nějakou mimořádně výhodnou akční výprodejovou slevu :lol:

Tak jsem zašla, nechala si vše povyprávět. „Našlo“ mi to bambilion vymyšlených potvor… ale to se se mnou samozřejmě můžete hádat, jak vím, že jsou vymyšlené a že je nemám. Ale co je fakt nepopiratelné - ty změny, co jsem měla na sonu, to nenašlo.

Takže mě to sice stálo pár stovek, ale už můžu Salvii odsuzovat z vlastní zkušenosti :lol:

A pak jsem taky podstoupila kůru sezení s paní, co si koupila takový podobný přístroj asi za milion. Se zlatýma elektrodama pokud si dobře pamatuju. Z určitých důvodů jsem to měla zadarmo. Zpětně jsem si spočítala, že podle jejího ceníku to bylo v hodnotě asi 20tis. Efekt na mě a na další 2 lidi, co to také podstupovali, 0-0-nic. Překvapivě :lol:

Takže nikdo nemůže říct, že jsem tomu nedala šanci :lol:

Ty cenové relace, jsou víc než nesmyslné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
24.6.20 11:43
@Koleník píše:

Rekla bych, ze je to v tomto pripade zcela nepodstatne. Jestli dostala to nic zadarmo nebo za spoustu penez je prece uplne jedno, podstatne je, ze dostala NIC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
24.6.20 12:17
@Koleník píše:

Nejsou. Našla jsem, že leasingová cena přístroje Bicom je 900 tis.. A vstupní vyšetření v Praze stojí 2-3 tisíce a terapie 1-2 tisíce za sezení, tak to naskáče snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.20 19:43
@Callista píše:

Takže nikdo nemůže říct, že jsem tomu nedala šanci :lol:
Lžeš! Salvii nedostaneš koupit, dokud neabsolvuješ semináře S1, S2, S3 a S4.
Víš o tom, že jsi trapná? Ale ztrapňuj se dál! :D :lol:

Příspěvek upraven 28.06.20 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
28.6.20 19:50

@Koleník Já chci tu omluvu. Lhal jsi, jak příspěvek, který jsem Ti našla, jasně dokazuje. Takže prosím, čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková