MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
28.6.20 19:55
@Koleník píše:
Lžeš! Salvii nedostaneš koupit, dokud neabsolvuješ semináře S1, S2, S3 a S4.
Víš o tom, že jsi trapná? Ale ztrapňuj se dál! :D

https://pristroje.hyperinzerce.cz/…a+m/nabidka/
https://www.spechato.cz/…se-2JZ5.html
za si tu cicovinu koupim, seminarum navzdory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.20 19:59
@Hasinka píše:
@Koleník Já chci tu omluvu. Lhal jsi, jak příspěvek, který jsem Ti našla, jasně dokazuje. Takže prosím, čekám.

Kde máš ten příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
28.6.20 20:01
@Koleník píše:
Kde máš ten příspěvek?

Je to 9. příspěvek nad timhle. Omluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
28.6.20 20:02

@Koleník píše:
A nezdá se ti, že je jeho výrok záměrně pozměněn? Pokud je mi známo, tak se vyjadřoval k inhalaci plynu, kterým se sterilizují krevní konzervy v humánní medicíně. Ten plyn je totiž širokospektrální. Likviduje viry, plísně, bakterie, raná vývojová stadia vlasovců, a další škoďáky. A vzniká při aktivaci MMS. Pořád si myslíš, že by někdo mohl být tak blbý, aby si dezinfekci, aplikoval nitrožilně? Nebo si mám myslet, že soudíš podle sebe?
Prosím. Tady je citace. A teď tu omluvu. Tak ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.20 20:09
@matkabagristy píše:
https://pristroje.hyperinzerce.cz/…a+m/nabidka/
https://www.spechato.cz/…se-2JZ5.html
za si tu cicovinu koupim, seminarum navzdory :lol:

No tak na toto jsem nepomyslel. Ale laik, bez důkladného proškolení, s tím opravdu nenaměří nic. Umíš to vůbec nastavit?Takže o žádné šanci, nemůže být řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.20 20:15
@Hasinka píše:
@Koleník píše:
A nezdá se ti, že je jeho výrok záměrně pozměněn? Pokud je mi známo, tak se vyjadřoval k inhalaci plynu, kterým se sterilizují krevní konzervy v humánní medicíně. Ten plyn je totiž širokospektrální. Likviduje viry, plísně, bakterie, raná vývojová stadia vlasovců, a další škoďáky. A vzniká při aktivaci MMS. Pořád si myslíš, že by někdo mohl být tak blbý, aby si dezinfekci, aplikoval nitrožilně? Nebo si mám myslet, že soudíš podle sebe?
Prosím. Tady je citace. A teď tu omluvu. Tak ještě jednou

A prozradíš mi, co je na tom lživého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
28.6.20 20:17
@Koleník píše:
A prozradíš mi, co je na tom lživého?

Lzes v tom, že se vyjadro al o inhalaci plynu pro sterilizaci krevních konzerv, protože to tak nebylo. Navíc, tohle už jsme probrali. Takž A omluvu. Nebo ses stejný duševní chudák jako paní Ing.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
28.6.20 20:17
@Koleník píše:
No tak na toto jsem nepomyslel. Ale laik, bez důkladného proškolení, s tím opravdu nenaměří nic. Umíš to vůbec nastavit?Takže o žádné šanci, nemůže být řeč.

opakuji tvoji dalsi lez NEDOSTANES KOUPIT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.20 20:21
@Hasinka píše:
Lzes v tom, že se vyjadro al o inhalaci plynu pro sterilizaci krevních konzerv, protože to tak nebylo. Navíc, tohle už jsme probrali. Takž A omluvu. Nebo ses stejný duševní chudák jako paní Ing.?

Tak k čemu se vyjadřoval? Dej sem ten jeho projev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
28.6.20 20:25
@Koleník píše:
Tak k čemu se vyjadřoval? Dej sem ten jeho projev.

Tak jinak. Omluvu si nech. Protože to co předvádís, je vysloveně směšné. Normální chlap by řekl, ok, spletl jsem se, sorry. Ale ty na to nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
28.6.20 20:27

Ale abys neřekl, tak prosím. https://www.bbc.com/…ada-52407177

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.20 20:33
@matkabagristy píše:
opakuji tvoji dalsi lez NEDOSTANES KOUPIT

Tím bylo myšleno,přímo od výrobce. Na inzeráty jsem vůbec nepomyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
28.6.20 20:51
@Koleník píše:
Tím bylo myšleno,přímo od výrobce. Na inzeráty jsem vůbec nepomyslel.

A proc? Myslis, ze jsou vsichni tak nekonecne zapaleni a stale trpelive cekaji, az si tim zazrakem vydelaji na jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.20 20:51
@Hasinka píše:
Lzes v tom, že se vyjadro al o inhalaci plynu pro sterilizaci krevních konzerv, protože to tak nebylo. Navíc, tohle už jsme probrali. Takž A omluvu. Nebo ses stejný duševní chudák jako paní Ing.?

Kopíruji svůj příspěvek:
Já jsem ten jeho projev neslyšel, ani nečetl.Tak jsem předpokládal, jestli má poradce na úrovni, tak by mu doporučili inhalaci.A kdyby jste o MMS něco věděli, tak by jste věděli, že ten plyn, který se uvolňuje př reakci, má širokospektrální účinky. Likviduje viry, bakterie, plísně a raná vývojová stadia vlasovců. To mi přijde jako dobrý důvod, MMS zakazovat. :D :D :D
Už jsi konečně v obraze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
28.6.20 20:55

@Koleník Já jsem v obraze od začátku Tys tvrdil, že něco řekl, když jsem ti řekla, že neřekl, začal jsi s tím, že jsi to vlastně nečetl ani neslyšel. Tak proč jsi tvrdil, že řekl něco jiného? Pokud jsem něco nečetl, tak nebudu tvrdit, že to není pravda, že v tom projevu bylo něco jiného. Ale zřejmě metody paní Ing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková