Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry píše:
co to je za program?
Ovšem na cedulce taky píšou, že vnitřek boty máš prát na program čtvereček! ![]()
Tak jo, prosím o konec diskuze. Urážení a vysmívani se si prosím ušetřete. Uznávám, že jsem opravdu blbá ze mě něco takovýho mohlo napadnout, ale když něco fakt chcete chytnete se každé hlouposti. Takže asi tak…
@Bubla Bůčková píše:
Ovšem na cedulce taky píšou, že vnitřek boty máš prát na program čtvereček!
Mám blbou pračku
takový programy tam nemám i když jí mám ještě ani ne měsíc. Půjdu jí vrátit ![]()
@Anonymní píše:
Tak jo, prosím o konec diskuze. Urážení a vysmívani se si prosím ušetřete. Uznávám, že jsem opravdu blbá ze mě něco takovýho mohlo napadnout, ale když něco fakt chcete chytnete se každé hlouposti. Takže asi tak…
Nikdo se ti nevysmívá píšeš, že takový program máš na pračce, tak jsem se zeptala co to je za program, protože já ho tam nemám…
@Anonymní píše:
Chceme se občas jen bavit, neber se tak vážně ![]()
@Anonymní píše:
Nechytáme se KAŽDÉ hlouposti. Ale tohle je teda něco víc. Ty ses nikdy nesetkala s materiálovým označením bot?
@Bubla Bůčková píše:
Ovšem na cedulce taky píšou, že vnitřek boty máš prát na program čtvereček!
Ne ne, zrovna takový čtvereček mám na vysavači. Vnitřek boty jedině vysávat! ![]()
Je otázka, jak ti ty boty jsou velké, jestli třeba na délku, na výšku, co se prostoru v botě týče, v kotníku, nebo třeba přes nárt, že se nedají dostatečně utáhnout.
Pokud nepřichází v úvahu vrácení/výměna za menší velikost či prodej dál, tak špička se dá něčím vycpat, co já vím, vata, kapesník, něco takového, pokud je bota velká na výšku - ten prostor v botě, tak bych tam asi dala vložku, nebo třeba dvě, či nějakou silnější atak. Pokud jsou volné v kotníku/přes nárt, tak tam to vyřeší tak maximálně silnější ponožka, nebo co já vím, ovázat si něčím nohu
.
Každopádně, cokoliv jiného, než správná velikost boty bude vždycky dost komické a praštěné řešení. A taky je rozdíl, pokud ti jsou větší lodičky nebo tenisky, s lodičkama bych řekla, že člověk vůbec málo udělá a budeš se muset smířit s tím, žes vybrala blbě a příště to bude chtít více přemýšlet či zkoušet boty. Eventuálně nakupovat tak, aby se v případě nepohodlí dali vrátit.