Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Vse by melo byt skyte, i tvuj email. Nikdy jsem se nicim neprokazovala
Ahoj. Chystám se poprvé využít Airbnb. Založila jsem si účet a ověřila jsem se i vyfocenim občanského průkazu. Když si budu rezervovat pobyt tak hostitel uvidí moje údaje z obcanky nebo se budu muset prokázat i nějak jinak?
Ahoj,
Hostitel tvoje udaje nevidi- vidi jen jmeno nebo prezdivku jakou si sama uvedes na airbnb.
Jestli mohu poradit, tak si vybirej domovy, ktere maji status superhostitel- znamena to, ze uz alespon 10 krat nekoho ubytovali a drzi si dobre hodnoceni!
Kdyby cokoliv, tak se klido ptej, na Airbnb jsem hostitel 4 domovu ![]()
Moje máma ubytovava lidi přes tuhle společnost tvoje údaje z občanky tam nebudou jen mobilní číslo… Pro registraci je potřeba občanský průkaz kdyby se ti náhodou něco stalo tak aby věděli kde jsi atd ale na profilu bude tvoje fotka odkud si jmeno a telefoni číslo aby se mohli potom stebou lidi kontaktovat i jinak než přes vzpravy které budeš mít ve svém profilu
Ja tam doklady nedavala, pouze jsem zaplatila online kartou zalohu a v dobe pobytu se ztrhnul zbytek. Jinak jsem byla vzdycky 100% spokojena s pronajimateli i bytem/apartmanem atd
Sice ses na to neptala, ale dej si bacha, hodně mých známých má negativní zkušenost s last minute cancellation, kdy ti to protistrana prostě zruší pár dní před příjezdem.
Ahoj. Chystám se poprvé využít Airbnb. Založila jsem si účet a ověřila jsem se i vyfocenim občanského průkazu. Když si budu rezervovat pobyt tak hostitel uvidí moje údaje z obcanky nebo se budu muset prokázat i nějak jinak?