Móda po covidu

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
6.11.21 16:30

@Kriss Tina Jo, jeany jak po dvouletém dření na plantazi, sama díra a chtějí za to minimálně litr. :roll:
Už to dělají i v dětském provedením Takže ten můj drbán (tento týden padly za vlast na koberci v družině další kalhoty) je vlastně strašně in a zadarmo. :zed:

Příspěvek upraven 06.11.21 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
6.11.21 16:32
@welovefashion píše:
Móda zkrácených kalhot v upnuté kombinaci na chlapovi, to je módní peklo, včera jsem seriózně přemýšlela jestli si ten dvoumetrovém týpek omylem nevzal přítelkyně džíny :mrgreen: na noze měl cca 10 cm nahých mezi botou a koncem džínů

Ono ani pro ty chlapy není v obchodě nic moc jinýho na výběr. Třeba to byly jediný džíny, co sehnal :mrgreen: nedávno jsem byla pomáhat tátovi s nákupem džínů a málem jsme odcházeli s prázdnou a já nevěřícně zírala na pánskou nabídku: super slim, skinny, slim.

• Citovat
  • Upravit
37126
6.11.21 16:32
@welovefashion píše:
Móda zkrácených kalhot v upnuté kombinaci na chlapovi, to je módní peklo, včera jsem seriózně přemýšlela jestli si ten dvoumetrovém týpek omylem nevzal přítelkyně džíny :mrgreen: na noze měl cca 10 cm nahých mezi botou a koncem džínů

Hele to ma zas výhodu :D když ti dítě vytáhne a jsou mu kalhoty krátké, tak je může dál nosit a ještě bude za frajera :mrgreen: za nás se říkalo, že to má, jak když čeká velkou vodu, teď je to vrchol módy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
6.11.21 16:34
@hospodki píše:
@welovefashion znova tam nejdu, nemám odvahu :lol: za me letely jeans k tomu ty barevne látkové pásky a plastové kruhy jako náušnice a svetr do pasu s V vystrihem. Za me peklo jen na základce zvonace a skejtacky kalhoty, jinak jsme to asi zvládli

No já právě nosila ty vytahany skate kalhoty, ultra velký mikiny s kapucí a svetry, dvoubarevný vlasy, nebo rasta copánky, takže se snažím do toho moc nezasahovat, i když v 9 to prostě přišlo dřív než jsem čekala, jo a pod tou vytáhnou mikinu samozřejmě crop top😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
6.11.21 16:34
@hospodki píše:
@Svistice jo a k tomu xxxxl svetrovy kabát do půli lytek přičemž má holka velikost xs

No lepší než mít velikost xxxl a nacpat se do xs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
6.11.21 16:37
@Gortyna píše:
No lepší než mít velikost xxxl a nacpat se do xs :lol:

To je další věc, sem si všimla, hlavně v létě, že holky co maji xs-s nosí maxi šaty a jsou zahalené po kotníky a ty co mají xxl a víc se narvou do mini kratasku a tílka nad pupík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
6.11.21 16:41

Přesně, souhlasím :palec:
Bohužel, nejde jen o puboše. Když kouknu na About, Zalando, Orsay, atd na šaty, na 90% jsou v hnusné hnědé barvě s ošklivými vzory a tunou volánů. O střihu nemluvě, ten zkrátka neexistuje :nevim:
Jo, za mého dětství byly vrcholem módy fialové elasťáky a fialovo-zelená šusťáková souprava, ale i to se dá dnes v pohodě sehnat, jen za jiné ceny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.11.21 16:48

Moje švagrová (stejná stará) taky nosí široký kalhoty, či vysoký kalhoty k tomu crop tričko… Já zas nosím legíny s kratší bundou, crop trička, musketyrky nad kolena. Myslim že se móda vrací. Či co se má nosit? :think: Nosím co mi sluší, co mi sedí, a co se mi líbí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12651
6.11.21 16:54
@Malineka píše:
Já jsem došla k názoru, že jak se zdražuje to oblečení, tak se musí zkrátit a víc roztrhat :D Čumím vždycky na to, jak mladá holky chodí skoro nahé a jak jim to může projít ve škole 8o 8o
Jinak móda je teď taková divná :D Nemohla jsem si hrozně dlouho v obchodě nic vybrat ani.

Myslíš třeba tohle? :mrgreen:
https://www.balenciaga.com/…6028088.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18593
6.11.21 16:56

@mackA159 jenze jim to ani nesedelo ani nesluselo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@hospodki píše:
A pořad nebo myslíš spis poslední roky? Me prijde ze se to zvrhlo když tak před 5 lety začaly oversize veci

Oversize jsem nosila už na střední. Já si toho všimla asi tak rok dozadu. Ty chlupaté divné kabáty a džíny do pasu. A holé kotníky už teď v listopadu. Nemám puboše a mladý si na sebe ještě vezme to, co mu dám. Sobě jsem kupovala jen boty a bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
@jessikka píše:

To si taky někdo koupí? :mrgreen: když protahnu svetr skartovačkou, tak to vyjde stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18593

@jessikka ideální. Takže vzít svetr po tatkovi a dat jo na týden na pudu mysim a ještě to zpenezis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.11.21 16:57
@Ou píše:
Produkce v krámech s rychlobrátkovou módou vždycky byla hnusná a nekvalitní.

Lepší si toho všimnout až teď, než nikdy.

Jinak holt moment kdy máte pocit, že teď jsou věci jen špatně a dřív to bylo lepší je ten moment, kdy se začínáte přehupovat blíž do pozice zapšklé babky co nadává na mladé. To je pochopitelně individuální a nezávislé na tom, co se děje a nebo neděje kolem :-D

A máš typ na nějakou lokální slow fashion znaku? Já co vidím, tak to jsou takové lesanské střihy ala fler style, balonové sukně, kojící trika a já nevím co všechno… Prostě pěknou klasickou módu, klidně pěkné džíny, pouzdrové šaty, saka…

Příspěvek upraven 06.11.21 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
6.11.21 16:58
@jessikka píše:

To vypadá, jak když ten svetr nekod vytáhl po 30 letech ze skříně, kde na něm hodovali moli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák