Móda po covidu

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
6.11.21 17:25
@jessikka píše:
Myslíš třeba tohle? :mrgreen:
https://www.balenciaga.com/…6028088.html

Děsný :zed:.
Jeden čas byla v módě i děravá trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.11.21 17:43

@Kriss Tina Škoda že se této módy nedožil Havel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
6.11.21 17:43

Já mám ráda jednoduchý styl, jak u mladých a nebo stratších..Takové třeba strečvoé černé kalhoty uplné jednobarevné tričko podle vhodnosti, bud tenisky a nebo balerínky, případně lodičky..
Nemám celkově moc ráda takové ty věci co se moc vrství, a hlavně široká věc nahoře i dole..
Ale je pravda, že jsem se si taky říkala, že zbytečně ty holky působbí- silněji a neupraveněji.. Styl např. kalhoty pod prsa, nad kotníky masivní botasky, a nebo rifle mrkváče ohrnuté ale běžná délka a na to nějaká dlůza až ke kolenům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.11.21 17:54

@cecetka Na chatě mi myš prokousala svetr a já blbec ho vyhodila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
6.11.21 17:54

Mně se ta aktuální móda taky moc nelíbí. Mám výrazně mladší kolegyni, je jí lehce přes 20 a ta tyhle croptopíky apod. nosí, ona je ale dost atraktivní, takže na ní to vypadá sexy. Já jsem taková prsatá a macatá celkově, tak jí vždycky z legrace říkám, že si taky někdy vezmu crop top. A okolí se vždy od srdce rozesměje, takže jsem aspoň vtipná, když už nic jiného. :mrgreen:
Jo, líbí se mi určitý oversize oblečení, líbí se mi štíhlounká slečna zachumlaná ve velkým svetru - já v tom bohužel vypadám jak krabice :jazyk: takže mám svůj styl a vlastně nakupuju pořád v těch samých shopech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
6.11.21 17:57

@bjetuschka mně se to taky líbí, ale musí to mít na uplém.. Takové ty široké kalhoty a široký svetr.. nic pro mě. ALe je to na lidech.. Zase se nemůsí někomu líbit můj styl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35314
6.11.21 18:03

Ja jsem spokojena, mym detem jsou vsechny kalhoty kratky, i kdyz nakupuju v tall. Ale zas na vysokych divkach vypada dobre i ten pytel :mrgreen: Ja rezignovala davno, na tluste a male nikdy zadni modni tvurcu nemysleli… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.21 18:11
@welovefashion píše:
@hospodki mrkni do HM😆 právě tam odtud má dcera pytlový džíny a mikinu xxl, momentálně její nejoblíbenější kousky nebo babičky svetr a moje bunda, co jsem nosila ve dvaceti ;)))Jo taky mi to přijde občas fakt hastrošský, ale pak si vzpomenu, co jsem nosila na střední a radši nic neříkám a myslím si jen, že z toho to dítě jednou vyroste… :lol:

Dcera 16, to samé :D Vše nejméně o 3 čísla větší :lol: Přitom hubeňour…a taky nosí mojí bundu, kterou jsem nosila, když jsem teprve randila s jejím otcem :D A teď zase objevila babičky kostkovanou košili z roku raz dva :lol:

• Citovat
  • Upravit
316
6.11.21 18:19

@Ou Mohla bych poprosit o radu? Jaká konkrétní značka má nehnusné a kvalitní věci? :think:

Myslela jsem, že vrchol absurdity je tento bezdomovcem odložený svetr za 8 tisíc, ale díky za vyvedení z omylu, ten okousaný od myši je lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
6.11.21 18:25
@Janasas píše:
@bjetuschka mně se to taky líbí, ale musí to mít na uplém.. Takové ty široké kalhoty a široký svetr.. nic pro mě. ALe je to na lidech.. Zase se nemůsí někomu líbit můj styl

Jo, třeba takový ty pseudokožený legíny a k tomu nějaký pěkný chumláčkovský oversize svetr, to si umím na nějaký hezký holce představit. Ona ta aktuální móda může vypadat i hezky, na někom, kdo má styl, cit a umí to nakombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
6.11.21 18:35
@jessikka píše:

Moje máma by řekla, jak když to vytahnes krávě z tlamy😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.11.21 18:39
@Svistice píše:
Já nechápu tu módu zkrácených kalhot a crops (nebo jak se tomu říká) vršku. :nevim:

Mně zkrácené kalhoty vyhovují, ježto měřím 162 cm, takže je mám v normální délce :). Na crop top už nemám věk (dávno) a vlivem lockdownu a blížící se menopauzy už ani postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
6.11.21 18:45

@Manon_Anonyme Tak já mám ještě míň. Takže alespoň nemusím nechávat zkracovat. Ale na normálně rostlých lidech mi ve středoevropských podminkach opravdu hole kotníky a lýtka v tomto počasí hlava nebere. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
6.11.21 18:52

Hlavne to ty holky dela strasne tlusty, ty zadky v tech gatich, nejak to taky nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.11.21 18:54
@jessikka píše:

Holky asi začnu podnikat. Stačí obejít pár popelnic vyprat a prodat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák