Móda po covidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
6.11.21 23:42
@Manon_Anonyme píše:
Právě jsem vyprala v programu na ruční praní poprvé svetřík z Intimissimi (asi merino vlna, cedulku jsem před nošením ustřihla) a stal se z něj crop top :pocitac:, takže budu prudce in :mrgreen:. No, dobře mu tak, co se nedá prát v pračce, to není nic pro mě. Akorát jsem ráda, že jsem si nekoupila druhý, protože mi tento přišel fajn a měla jsem to v plánu.

Vlnu v pračce přát zásadně na program vlna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.11.21 06:40

Já jsem tuhle zjistila, že jsem také nemoderní.
Kombinace černé punčocháče, krátké černé lesklé elasťáky, k tomu bílá halenka a kožená bunda mne moc nebere.
Když jsem tuto variantu viděla během měsíce už podruhé, říkala jsem si, že bych se asi měla nad sebou zamyslet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
7.11.21 07:31

Tak elasťáky přes punčocháče jsem ještě neviděla. To bude zajímavý počin. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.11.21 07:56

Byl.
Navíc zezadu to bylo ve stylu „všechno, co mám na sobě mi kouká“. Pod bundou měla svetr kratší jak halenka, ale jen vzadu delší jak bunda. Byla to mladá hubená holka.
Ale už jsem viděla i verzi bez punčocháčů, zato s širokým páskem přes halenku s volány na předních dílech. :think: Paní cca 50, velikost 44+.

Proto píšu, že jsem asi zaspala dobu, když se to nosí napříč generacemi a postavami. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.21 08:06

Úplně nevím, jaké jsou trendy. Nosím, co se mi líbí. Akorát mám toho oblečení moc, že se to pomalu unosit nedá. Ale dávat to pryč nechci. Mám třeba 4 zimní kabáty ( šedý, tmavě modrý, zrzavý, červený) a zálusk na další 2.Ale kam to dám. Kabelek mám asi 16. Tenisek cca 6 párů. Lodiček ta 15 párů. Možná pro mě bude řešení, že bude v obchodech méně oblečení. Jsem marnivá ženská :oops:.

• Citovat
  • Upravit
5752
7.11.21 08:11

Dcera taky vyžaduje tyhle „pytlovité“ kalhoty, tenisky na platformě, k tomu cropp mikinu, takovou tu hnusně hořčicovou barvu bundy. Ale ona to umí tak hezky zkombinovat, že jí to sluší. Já si to vzít na sebe, tak vypadám jak pošuk. To samé mladší kolegyně v práci. Jim to sluší, já už jsem za zenitem. Jsou mladé, ať se vyřádí. Já si holt vystačím s konzervativnějším outfitem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.11.21 08:21

To se teď vrátilo do módy. Ty kalhoty pod prsa hrozně zvětšují zadek i na pěkné postavě. Když jim to nevadí.
Naštěstí je pořád možnost různorodého výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
7.11.21 08:26
@Svistice píše:
Já nechápu tu módu zkrácených kalhot a crops (nebo jak se tomu říká) vršku. :nevim:

Crop top

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6028
7.11.21 08:28

Aspoň že už se nenosí harémky. Ty mohly trochu slušet ultrahubené holce bez zadku, nikomu jinému. A i u takových slečen jsem si říkala, že jsou jiné způsoby, jak podtrhnout ženskost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
7.11.21 09:52

@Brontik já jednou upozornovala na hřišti maminku at se nepredklani… měla tenké leginy a bez prádla. Pan jdoucí okolo malem zakopl, protože videl detailně odkud to její dítě vylezlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
7.11.21 11:01
@hospodki píše:
@Brontik já jednou upozornovala na hřišti maminku at se nepredklani… měla tenké leginy a bez prádla. Pan jdoucí okolo malem zakopl, protože videl detailně odkud to její dítě vylezlo

Husta matka 8o Tenke prusvitne leginy jsou zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
7.11.21 11:13
@hospodki píše:

To se mi nechce ani věřit… Možná se ale chtěla seznámit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
7.11.21 11:22
@Snorlaxik píše:
Ono ani pro ty chlapy není v obchodě nic moc jinýho na výběr. Třeba to byly jediný džíny, co sehnal :mrgreen: nedávno jsem byla pomáhat tátovi s nákupem džínů a málem jsme odcházeli s prázdnou a já nevěřícně zírala na pánskou nabídku: super slim, skinny, slim.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
7.11.21 11:26
@jessikka píše:
Myslíš třeba tohle? :mrgreen:
https://www.balenciaga.com/…6028088.html
:palec: :lol: :lol: :lol: to je úlet :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.11.21 11:27

A sehnat pásek do jeansů pro 13letého kluka je také problém. V obchodech pásky pro větší kluky nemají. Budu ho muset objednat přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák