Móda po covidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
6.11.21 18:59
@Sonarka píše:
Dcera 16, to samé :D Vše nejméně o 3 čísla větší :lol: Přitom hubeňour…a taky nosí mojí bundu, kterou jsem nosila, když jsem teprve randila s jejím otcem :D A teď zase objevila babičky kostkovanou košili z roku raz dva :lol:

Moje dcera to samy, nicmene ja v puberte vypadala jako Curt Cobain. Takze mlcim.

Ale oversize veci nosim i ja a je mi pres 40 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.11.21 18:59
@Micilin píše:
@cecetka Na chatě mi myš prokousala svetr a já blbec ho vyhodila. :mrgreen:

ty seš blbá měl hodnotu minimálně tisíc kč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
6.11.21 19:03

@Markuska85 Našít na něj cedulku Balenciaga, tak jsme měli na dovolenou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.11.21 19:04

@Micilin bodejt jdu vyhrabat něco z popelnic peníze se hodí že jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
6.11.21 19:04

Já nakupují v second hand obchodech. Neforemné pytle bledých barev se mi nelíbí, stejně jako kalhoty nad kotníky. Nosím pouze barvy, šedou a černou ne, mám jedno bílé tričko. Včera jsem potkala holčinu v teniskach s širokými kalhoty šla klaun, černé s bílými pruhy a končili hodně na kotníky + měla brýle s výraznými černými obroučky, tvaru kruhy přes celý obličej, kde dala holka oči při oblékání nevím :lol:.
V pondělí v pořadu Královny butiku si žena 40+ koupila teplakovou soupravu :lol:, téma bylo pracovní pohovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.11.21 19:06
@krajta píše:
Já nakupují v second hand obchodech. Neforemné pytle bledých barev se mi nelíbí, stejně jako kalhoty nad kotníky. Nosím pouze barvy, šedou a černou ne, mám jedno bílé tričko. Včera jsem potkala holčinu v teniskach s širokými kalhoty šla klaun, černé s bílými pruhy a končili hodně na kotníky + měla brýle s výraznými černými obroučky, tvaru kruhy přes celý obličej, kde dala holka oči při oblékání nevím :lol:.
V pondělí v pořadu Královny butiku si žena 40+ koupila teplakovou soupravu :lol:, téma bylo pracovní pohovor.

Ty vole pracovní pohovor a teplákovka jo? A já kráva bych si koupila kostýmek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi jsem mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.11.21 19:07
@hospodki píše:
Mám tu něco k zamyšlení a odlehčení. Dneska jsem po hooodne dlouhé době zavítala do obchodaku- naposledy jsem byla na couracce určitě víc jak před rokem. Neziju v izolaci, ale tu módu co se aktuálně nosí nějak nechapu. Teď nemyslím co nabízejí obchody i když tam je to take na polemiku, ale co nosí lidi na sobě, hlavně pubosi. Pytle, nebo zas halenka po babičce s volankama a k tomu prave ty kalhoty ala pytel uvazane pod prsama- fakt holcina tak 16 a vypadala jak hastros. Mi nějak nepřišlo, ze se takovéhle hadry v nějakém obchodu vyskytují a přesto toho na lidech bylo pozehnane. Vnímá to někdo podobne, nebo jen já jsem letadlo? :mrgreen:

:lol: Jakmile člověk začne mít pocit, že „ti mladí vypadají jako hastroši“ je to prostě známka přesunu do středního (i staršího) věku :lol: To s covidem nesouvidí. Že vypadám jako hastroš jsem si vyslechla už od své babičky na přelomu osmdesátých a devadesátých let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.11.21 19:08
@tini píše:
Hlavne to ty holky dela strasne tlusty, ty zadky v tech gatich, nejak to taky nechapu

No a myslíš, že bokovky byly lepší? Aspoň pupky nejsou vyvalené a nepřetékají jim z toho madla lásky.

Mladá štíhlá holka asi snese všechno, i pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 19:19
@Bábrdl píše: :lol: Jakmile člověk začne mít pocit, že „ti mladí vypadají jako hastroši“ je to prostě známka přesunu do středního (i staršího) věku :lol: To s covidem nesouvidí. Že vypadám jako hastroš jsem si vyslechla už od své babičky na přelomu osmdesátých a devadesátých let.

Co je střední, starší věk? Mně se nelíbí kalhoty do pasu, což jsem viděla na hodně mladých holkách - na hubené je to ok, ale na silnější se mi to opravdu nelíbí. Mně se celkově nelíbí to, co už se nosilo - ale nic nového už nikdo nic nevymyslí. Takže se mi skoro nic nelíbí. No a jelikož nejsem nejhubenější, tak se mi nelíbí nic na mne. Jsem malá, tlustá, každé prso jinak velké po kojení, ani dobrou podprsenku nemůžu sehnat - když mi nějaká přece jen sedí a zvladne rozdílnou velikost, tak pro jistotu zkouším oblečení na to a vypadá to příšerne. Jak jsem malá, mám asi moc velká prsa a špatný tvar. Hezké oblečení na sebe sehnat nemůžu - vše mi přijde buďto jak pro starou babu (myslím tím o hodně starší, než jsem já - důchodkyni) a nebo se to na mě nehodí (je to pro mladší). Vrstvení nemůžu použít, protože je mi pořád teplo, hodně se potim. Takže marně hledám něco, co si můžu koupit - abych se v tom dobře cítila a v rámci možností vypadala obstojně.

• Citovat
  • Upravit
6031
6.11.21 19:26

Já teda nakoupila oblečení přes jednu FB skupinu, paní tam nakupuje oblečení v USA. Hlavně Tommy Hilfiger a Guess, ale i Calvin Klein. Vše tak 2 roky staré, ale nikde se to netrhá a hlavně to není oversize pytel. I ty mikinové šaty jsou slušivé.

Teď teda už nic nekupuji, protože jednak zásobu mám (a je to fakt kvalitní, žádné hadry) a druhak mám tak trochu osobní problém s tím, kdo a za jakých podmínek to šije… Poslední dobou chodím kolem hrabáku a mají tam krásné kvalitní kousky. Takže až budu něco potřebovat, nakoupím tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
6.11.21 20:00
@jessikka píše:
A máš typ na nějakou lokální slow fashion znaku? Já co vidím, tak to jsou takové lesanské střihy ala fler style, balonové sukně, kojící trika a já nevím co všechno… Prostě pěknou klasickou módu, klidně pěkné džíny, pouzdrové šaty, saka…Příspěvek upraven 06.11.21 v 16:58

Mám stejný problém, jediná Reparáda se mi líbí. Většina těch slow značek má hrozně volný střih a je to takový pytel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
6.11.21 20:08

Mně se kratší kalhoty celkem líbí, zvlášt se správnými boty a ponožkami. Já nosím primárně japonskou módu, takže hodně krajky a volánů. A nenosím kalhoty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.11.21 20:28

Právě jsem vyprala v programu na ruční praní poprvé svetřík z Intimissimi (asi merino vlna, cedulku jsem před nošením ustřihla) a stal se z něj crop top :pocitac:, takže budu prudce in :mrgreen:. No, dobře mu tak, co se nedá prát v pračce, to není nic pro mě. Akorát jsem ráda, že jsem si nekoupila druhý, protože mi tento přišel fajn a měla jsem to v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
6.11.21 20:52

Kratší kalhoty mi zas tak nevadí, ale nelíbí se mi když jsou široké a vysoké skoro pod prsa. Oplacany holky v tom maj zadek jak skříň, ty široké krátké svetry mi taky nevyhovují. Mám ráda opak, uzke tenčí svetříky a delší pod pas, skoro nemožné sehnat. Jinak pokud je holka mladá, hezká, stihla, tak ji to sluší i těhle současných modelech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.11.21 21:53

Mě přijde, že si dospěla žena v obchodě může vybrat, jestli se oblékne do kanclu, hampejzu nebo do domova důchodců. Barvy podzimu 2021 - hovinkove hnědá, močůvková zluť, 50 odstínů šedi, a jiné hnusné barvy. Puboši to mají lepší, ti vypadají víceméně dobře v tyhle hrůze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák