Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Sonarka píše:
Dcera 16, to saméVše nejméně o 3 čísla větší
Přitom hubeňour…a taky nosí mojí bundu, kterou jsem nosila, když jsem teprve randila s jejím otcem
A teď zase objevila babičky kostkovanou košili z roku raz dva
Moje dcera to samy, nicmene ja v puberte vypadala jako Curt Cobain. Takze mlcim.
Ale oversize veci nosim i ja a je mi pres 40 😀
@Micilin píše:
@cecetka Na chatě mi myš prokousala svetr a já blbec ho vyhodila.
ty seš blbá měl hodnotu minimálně tisíc kč
![]()
@Markuska85 Našít na něj cedulku Balenciaga, tak jsme měli na dovolenou ![]()
@Micilin bodejt jdu vyhrabat něco z popelnic peníze se hodí že jo
![]()
Já nakupují v second hand obchodech. Neforemné pytle bledých barev se mi nelíbí, stejně jako kalhoty nad kotníky. Nosím pouze barvy, šedou a černou ne, mám jedno bílé tričko. Včera jsem potkala holčinu v teniskach s širokými kalhoty šla klaun, černé s bílými pruhy a končili hodně na kotníky + měla brýle s výraznými černými obroučky, tvaru kruhy přes celý obličej, kde dala holka oči při oblékání nevím
.
V pondělí v pořadu Královny butiku si žena 40+ koupila teplakovou soupravu
, téma bylo pracovní pohovor.
@krajta píše:
Já nakupují v second hand obchodech. Neforemné pytle bledých barev se mi nelíbí, stejně jako kalhoty nad kotníky. Nosím pouze barvy, šedou a černou ne, mám jedno bílé tričko. Včera jsem potkala holčinu v teniskach s širokými kalhoty šla klaun, černé s bílými pruhy a končili hodně na kotníky + měla brýle s výraznými černými obroučky, tvaru kruhy přes celý obličej, kde dala holka oči při oblékání nevím.
V pondělí v pořadu Královny butiku si žena 40+ koupila teplakovou soupravu, téma bylo pracovní pohovor.
Ty vole pracovní pohovor a teplákovka jo? A já kráva bych si koupila kostýmek
asi jsem mimo
@hospodki píše:
Mám tu něco k zamyšlení a odlehčení. Dneska jsem po hooodne dlouhé době zavítala do obchodaku- naposledy jsem byla na couracce určitě víc jak před rokem. Neziju v izolaci, ale tu módu co se aktuálně nosí nějak nechapu. Teď nemyslím co nabízejí obchody i když tam je to take na polemiku, ale co nosí lidi na sobě, hlavně pubosi. Pytle, nebo zas halenka po babičce s volankama a k tomu prave ty kalhoty ala pytel uvazane pod prsama- fakt holcina tak 16 a vypadala jak hastros. Mi nějak nepřišlo, ze se takovéhle hadry v nějakém obchodu vyskytují a přesto toho na lidech bylo pozehnane. Vnímá to někdo podobne, nebo jen já jsem letadlo?
Jakmile člověk začne mít pocit, že „ti mladí vypadají jako hastroši“ je to prostě známka přesunu do středního (i staršího) věku
To s covidem nesouvidí. Že vypadám jako hastroš jsem si vyslechla už od své babičky na přelomu osmdesátých a devadesátých let.
@tini píše:
Hlavne to ty holky dela strasne tlusty, ty zadky v tech gatich, nejak to taky nechapu
No a myslíš, že bokovky byly lepší? Aspoň pupky nejsou vyvalené a nepřetékají jim z toho madla lásky.
Mladá štíhlá holka asi snese všechno, i pytel.
@Bábrdl píše:Jakmile člověk začne mít pocit, že „ti mladí vypadají jako hastroši“ je to prostě známka přesunu do středního (i staršího) věku
To s covidem nesouvidí. Že vypadám jako hastroš jsem si vyslechla už od své babičky na přelomu osmdesátých a devadesátých let.
Co je střední, starší věk? Mně se nelíbí kalhoty do pasu, což jsem viděla na hodně mladých holkách - na hubené je to ok, ale na silnější se mi to opravdu nelíbí. Mně se celkově nelíbí to, co už se nosilo - ale nic nového už nikdo nic nevymyslí. Takže se mi skoro nic nelíbí. No a jelikož nejsem nejhubenější, tak se mi nelíbí nic na mne. Jsem malá, tlustá, každé prso jinak velké po kojení, ani dobrou podprsenku nemůžu sehnat - když mi nějaká přece jen sedí a zvladne rozdílnou velikost, tak pro jistotu zkouším oblečení na to a vypadá to příšerne. Jak jsem malá, mám asi moc velká prsa a špatný tvar. Hezké oblečení na sebe sehnat nemůžu - vše mi přijde buďto jak pro starou babu (myslím tím o hodně starší, než jsem já - důchodkyni) a nebo se to na mě nehodí (je to pro mladší). Vrstvení nemůžu použít, protože je mi pořád teplo, hodně se potim. Takže marně hledám něco, co si můžu koupit - abych se v tom dobře cítila a v rámci možností vypadala obstojně.
Já teda nakoupila oblečení přes jednu FB skupinu, paní tam nakupuje oblečení v USA. Hlavně Tommy Hilfiger a Guess, ale i Calvin Klein. Vše tak 2 roky staré, ale nikde se to netrhá a hlavně to není oversize pytel. I ty mikinové šaty jsou slušivé.
Teď teda už nic nekupuji, protože jednak zásobu mám (a je to fakt kvalitní, žádné hadry) a druhak mám tak trochu osobní problém s tím, kdo a za jakých podmínek to šije… Poslední dobou chodím kolem hrabáku a mají tam krásné kvalitní kousky. Takže až budu něco potřebovat, nakoupím tam.
@jessikka píše:
A máš typ na nějakou lokální slow fashion znaku? Já co vidím, tak to jsou takové lesanské střihy ala fler style, balonové sukně, kojící trika a já nevím co všechno… Prostě pěknou klasickou módu, klidně pěkné džíny, pouzdrové šaty, saka…Příspěvek upraven 06.11.21 v 16:58
Mám stejný problém, jediná Reparáda se mi líbí. Většina těch slow značek má hrozně volný střih a je to takový pytel. ![]()
Mně se kratší kalhoty celkem líbí, zvlášt se správnými boty a ponožkami. Já nosím primárně japonskou módu, takže hodně krajky a volánů. A nenosím kalhoty. ![]()
Právě jsem vyprala v programu na ruční praní poprvé svetřík z Intimissimi (asi merino vlna, cedulku jsem před nošením ustřihla) a stal se z něj crop top
, takže budu prudce in
. No, dobře mu tak, co se nedá prát v pračce, to není nic pro mě. Akorát jsem ráda, že jsem si nekoupila druhý, protože mi tento přišel fajn a měla jsem to v plánu.
Kratší kalhoty mi zas tak nevadí, ale nelíbí se mi když jsou široké a vysoké skoro pod prsa. Oplacany holky v tom maj zadek jak skříň, ty široké krátké svetry mi taky nevyhovují. Mám ráda opak, uzke tenčí svetříky a delší pod pas, skoro nemožné sehnat. Jinak pokud je holka mladá, hezká, stihla, tak ji to sluší i těhle současných modelech.
Mě přijde, že si dospěla žena v obchodě může vybrat, jestli se oblékne do kanclu, hampejzu nebo do domova důchodců. Barvy podzimu 2021 - hovinkove hnědá, močůvková zluť, 50 odstínů šedi, a jiné hnusné barvy. Puboši to mají lepší, ti vypadají víceméně dobře v tyhle hrůze ![]()