Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Snorlaxik píše:
Ono ani pro ty chlapy není v obchodě nic moc jinýho na výběr. Třeba to byly jediný džíny, co sehnalnedávno jsem byla pomáhat tátovi s nákupem džínů a málem jsme odcházeli s prázdnou a já nevěřícně zírala na pánskou nabídku: super slim, skinny, slim.
Je to desny. Ty kratky dziny a k tomu šestačtyřicitkova ploutev. 🤦Casto si ted pri pohledu na chlapy vzpomenu na tento vtip ![]()
@AvajBr píše:
Je to desny. Ty kratky dziny a k tomu šestačtyřicitkova ploutev. 🤦Casto si ted pri pohledu na chlapy vzpomenu na tento vtip
@hospodki píše:
Tak určitě, zapšklá stará babka, to na me samozřejmě strašně sedí. Možná by bylo fajn si přečíst knihu jak nedehonestovat ostatní a nemyslet si ze vím vše nejlípjá jsem dle tvé definice zapšklá tak od 16
Hoď jí sem odkaz na knihu jako to dělá ona ![]()
@Zeoli píše:
Hoď jí sem odkaz na knihu jako to dělá ona
Tohle byla prave narážka. Já takové knihy neznám, tak doufám, ze si ji najde a přečte sama. Jako za me má občas zajímavé odkazy a třeba před rokem ty příspěvky staly za přečtení, ale ten poslední rok… no občas slusne urejpana zapšklá bába ![]()
Je to holt IN, takovýhle věci my nosily s holkama před 20ti lety 🤷🏻♀️ V obchodech tak nějak už ani nehledám, nic se mi nelíbí. Beru si na Zalandu oblečení aj boty 😚
Já strávila svá teenegerovská léta v důchodkách, vaťáku, svetru po kolena a černých rozervaných riflích. Myslím, že hůř být nemůže..:)
@hospodki píše:Šmarjá, tak jestli je tohle tvůj dream style, tak potěš koště
@welovefashion znova tam nejdu, nemám odvahuza me letely jeans k tomu ty barevne látkové pásky a plastové kruhy jako náušnice a svetr do pasu s V vystrihem. Za me peklo jen na základce zvonace a skejtacky kalhoty, jinak jsme to asi zvládli
@hospodki píše:
@Brontik já jednou upozornovala na hřišti maminku at se nepredklani… měla tenké leginy a bez prádla. Pan jdoucí okolo malem zakopl, protože videl detailně odkud to její dítě vylezlo
@Manon_Anonyme píše:
No a myslíš, že bokovky byly lepší? Aspoň pupky nejsou vyvalené a nepřetékají jim z toho madla lásky.Mladá štíhlá holka asi snese všechno, i pytel.
Presne. Bokovky jsou nejhnusnejsi kalhoty. Kalhoty s vysokym pasem jsou super. Nosim taky. Delaji prave hezky zadky i pas i bricho. A holka co ma vel. S je proste hubena at si oblece co chce a slusi ji to vzdycky.
To já brečím už několik let, že bych si strašně ráda něco v obchodě koupila, ale prostě nelze. Buď je to příšerně obtáhlé nebo tak tenké, že jde pod tím vidět i pupínek na pudeli, nebo je to zase jak stan a na zádech tak absurdně volné, jak kdybych měla čekat, že mi tam naroste hrb nebo druhá prsa. Kapitola sama pro sebe jsou normální letní šaty, v obchodech mají buď plážové přehozy přes plavky - to soudím podle délky pod zadek, šířky ramínek a kvality materiálu, batikované etnopytle nebo rádoby extravagantní modely třeskutě rafinovaných střihů à la low cost Blanka Matragi v polyesteru. Ne, já chci vkusné letní šaty lichotivého střihu vhodné i do práce, po kolena, dá se pod ně dát normální podprsenka a nevypadají ani jako na ples v opeře, ani jako na karneval v Riu. ![]()
@stín katedrál píše:
To já brečím už několik let, že bych si strašně ráda něco v obchodě koupila, ale prostě nelze. Buď je to příšerně obtáhlé nebo tak tenké, že jde pod tím vidět i pupínek na pudeli, nebo je to zase jak stan a na zádech tak absurdně volné, jak kdybych měla čekat, že mi tam naroste hrb nebo druhá prsa. Kapitola sama pro sebe jsou normální letní šaty, v obchodech mají buď plážové přehozy přes plavky - to soudím podle délky pod zadek, šířky ramínek a kvality materiálu, batikované etnopytle nebo rádoby extravagantní modely třeskutě rafinovaných střihů à la low cost Blanka Matragi v polyesteru. Ne, já chci vkusné letní šaty lichotivého střihu vhodné i do práce, po kolena, dá se pod ně dát normální podprsenka a nevypadají ani jako na ples v opeře, ani jako na karneval v Riu.
Myslím že takové šaty se dají v pohodě sehnat na Bonprix ![]()
Dřív jsem si tam nic moc nevybrala, ale poslední dobou jsem přišla šatům na chuť a nakoupila jich tam hodně ![]()
https://www.bonprix.cz/…lova-930406/
https://www.bonprix.cz/…erna-977794/
https://www.bonprix.cz/…bila-909045/
Namátkou tyhle, ale i spoustu dalších, letních. Mám hubený vršek, žádná prsa a větší spodek ( dokonalá hruška ) a v těchto střizích se cítím fajn ![]()
@Meredit Ano, Bonprix mne nakonec vždycky zachrání. Mám většinu šatníku odsud, občas překvapí Lidl s nějakou jednou věcí. Fakt si nepamatuju, kdy naposledy jsem si koupila něco v normálním obchodě v řetězci v obchodním centru. Já tam asi neumím nakupovat.
Teď jsem sháněla volnější šaty na podzim, všude příšerné tlusté svetrové uměliny, v tom mám sedět celý den zpocená v kanceláři? Sehnala jsem letní tmavé bavlněné šaty z pevnějšího materiálu bez rukávů u Vietnamců za pár korun, pod to nosím obyčejná trička a je mi příjemně.
@ontarova.stara psala jsem co se nosilo ne co je můj dream
tak nádech a vydech ![]()
@hospodki píše:
@ontarova.stara psala jsem co se nosilo ne co je můj dreamtak nádech a vydech
Já jsem v klidu
, jen mi přijde zvláštní nechápat, že každá generace má svůj vkus a ten je tou následující nepříliš akceptovatelný, natož pochopitelný.
@stín katedrál píše:
To já brečím už několik let, že bych si strašně ráda něco v obchodě koupila, ale prostě nelze. Buď je to příšerně obtáhlé nebo tak tenké, že jde pod tím vidět i pupínek na pudeli, nebo je to zase jak stan a na zádech tak absurdně volné, jak kdybych měla čekat, že mi tam naroste hrb nebo druhá prsa. Kapitola sama pro sebe jsou normální letní šaty, v obchodech mají buď plážové přehozy přes plavky - to soudím podle délky pod zadek, šířky ramínek a kvality materiálu, batikované etnopytle nebo rádoby extravagantní modely třeskutě rafinovaných střihů à la low cost Blanka Matragi v polyesteru. Ne, já chci vkusné letní šaty lichotivého střihu vhodné i do práce, po kolena, dá se pod ně dát normální podprsenka a nevypadají ani jako na ples v opeře, ani jako na karneval v Riu.
A nechceš toho náhodou nějak moc?
![]()
Taky bych si dala říct…
Asi zase budu muset sednout se stroji..
A mne se tak nechce..