Móda po covidu

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
8.11.21 10:10

Nejlepší je ta móda holých kotníků v zimě. :mrgreen:
Jako v krámech fakt tragédie. Strašné strihy a ty materiály :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18580
8.11.21 10:28

@Sarlotak a jeste ty diry na kolenou, me by bolesti upadly. Jako nemam nic proti prodrenym kalhotam, ale pred par lety byl hit, kdy ty kalhoty byly krasne nove a na kolenou dve proriznute lajny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
8.11.21 10:51

Díky za tuto diskuzi, já už si připadala jak marťan, že se mi to nelíbí :mrgreen: kalhoty nad kotníky teď v zimě, do toho mikina pod prsa a hurá ven pěkně nastydnout :D já mám v plánu jet na nákupy někdy v létě, tak doufám že se do té doby najdou i nějaké normální kousky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
8.11.21 15:11
@hospodki píše:
@Brontik já jednou upozornovala na hřišti maminku at se nepredklani… měla tenké leginy a bez prádla. Pan jdoucí okolo malem zakopl, protože videl detailně odkud to její dítě vylezlo
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
8.11.21 15:16
@stín katedrál píše:
To já brečím už několik let, že bych si strašně ráda něco v obchodě koupila, ale prostě nelze. Buď je to příšerně obtáhlé nebo tak tenké, že jde pod tím vidět i pupínek na pudeli, nebo je to zase jak stan a na zádech tak absurdně volné, jak kdybych měla čekat, že mi tam naroste hrb nebo druhá prsa. Kapitola sama pro sebe jsou normální letní šaty, v obchodech mají buď plážové přehozy přes plavky - to soudím podle délky pod zadek, šířky ramínek a kvality materiálu, batikované etnopytle nebo rádoby extravagantní modely třeskutě rafinovaných střihů à la low cost Blanka Matragi v polyesteru. Ne, já chci vkusné letní šaty lichotivého střihu vhodné i do práce, po kolena, dá se pod ně dát normální podprsenka a nevypadají ani jako na ples v opeře, ani jako na karneval v Riu. :dance:

Hele, jukni na Remix. Tam je výýýýýběr. :srdce: Alespoň v mých očích teda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
8.11.21 15:18
@stín katedrál píše:
To já brečím už několik let, že bych si strašně ráda něco v obchodě koupila, ale prostě nelze. Buď je to příšerně obtáhlé nebo tak tenké, že jde pod tím vidět i pupínek na pudeli, nebo je to zase jak stan a na zádech tak absurdně volné, jak kdybych měla čekat, že mi tam naroste hrb nebo druhá prsa. Kapitola sama pro sebe jsou normální letní šaty, v obchodech mají buď plážové přehozy přes plavky - to soudím podle délky pod zadek, šířky ramínek a kvality materiálu, batikované etnopytle nebo rádoby extravagantní modely třeskutě rafinovaných střihů à la low cost Blanka Matragi v polyesteru. Ne, já chci vkusné letní šaty lichotivého střihu vhodné i do práce, po kolena, dá se pod ně dát normální podprsenka a nevypadají ani jako na ples v opeře, ani jako na karneval v Riu. :dance:
Hele, jukni na Remix. Tam je výýýýýběr. :srdce: Alespoň v mých očích teda :palec:
@Meredit píše:
Myslím že takové šaty se dají v pohodě sehnat na Bonprix ;)
Dřív jsem si tam nic moc nevybrala, ale poslední dobou jsem přišla šatům na chuť a nakoupila jich tam hodně :)
https://www.bonprix.cz/…lova-930406/
https://www.bonprix.cz/…erna-977794/
https://www.bonprix.cz/…bila-909045/
Namátkou tyhle, ale i spoustu dalších, letních. Mám hubený vršek, žádná prsa a větší spodek ( dokonalá hruška ) a v těchto střizích se cítím fajn ;)

Jé, tak to máme stejný typ postavy. Ale ty šaty, které jsi vybrala…Ti nevím, fakt jsou " na nás"? U těch posledních áčkových bych tipla, že jo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.11.21 15:24

Já mám doma dvacítku a už tak pět let je její vkus pro mne sci-fi😂Nosí sako jako kdysi moje máma na zasedání odborů :mrgreen: a ač já jsem milovník džínové módy, tak ty její pytle bych na sebe nedala ani za boha :lol: strasny… některé výlohy bych nejraději rozbila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
17.11.21 13:04

Akože z takých tých obyč obchodov ešte rada zavítam do Mohita či Manga, dajú sa tam nájsť ok veci, na basic kúsky a prádlo do Spencera. Obchody typu HM, Reserved atď som mala rada, ale je to fakt des. Reserved sa snaží napodobovať čoraz viac nenositeľnú Zaru, HM sú v drvivej väčšine drahé a nekvalitné handry, čo vyzerajú lacno už od pohľadu. Ešte ma občas prekvapí FF, niečím pekným.
Inak ma hnevá tá covid úpletová móda, akože ok, na prechádzku von som si nové tepláky a mikču kúpila i ja, alebo na doma, ale keď je toho pomaly polovica obchodu, tak ma ide poraziť. :D Tepláky, mikiny, a za mňa proste oblečenie na doma… Nie do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
17.11.21 13:31

@barbara1005 Já si do prace vždy dobře nakoupila v Orsay, tam je to aspoň oblečení na ženy, a ne ty oversize pytle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
17.11.21 14:53

@Micilin miluju Orsay :srdce: hlavně už tam jsem zvyklá na ty střihy a velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák