Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
26.6.19 20:09

@_.Emilyyy rodic je porad rodic, ne kámoš z ulice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 20:10
@stinga píše:
2×?

Všimla jsem si jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
@g.sandova píše:
@warita jrnze nrbos, co zomu předcházelo :nevim:
Třeba byla protivná, drzkovala

nevim. Ale podle toho, jak byla ta dcera utapla, pusobilo to na mne, ze tohle ma chudak na dennim poradku. Ona v podstate cely cas mlcela, vubec nedrzkovala a doufala, ze cim mene bude odpovidat, tim rychleji se ta boure prezene. A vis, mne ta scena neco hodne pripominala… hoooodne hooooodne pripominala. Neco jako moje vlastni detstvi. S jedinym rozdilem, ze moje matka by to na mne sycela velmi tise a spis by mi septave slibovala, ze o tomhle si promluvime doma, protoze na verejnosti se ostuda nedela. Za to doma se muze asi vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
@_.Emilyyy píše:
S tou úctou by se to taky nemelo prehanet.. Žijeme v 21.stoleti. Ted je normalni, ze dite s rodičem jsou partaci ;)

I to že jsou rodiče a dítě parťáci musí mít nějaký hranice. Rodič je pořád rodič a be kámoš na kterýho budou pokřikovat a titulovat ho sprostě. Kdyby rodiče chtěli aby se k nim dítě chovalo jako ke kámošovi ze školy tak potom oslovení mami, tati postrádá význam to jim rovnou může říkat jménem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.19 20:11
@TopSecret píše:
Rekl? Si rikala, ze ti to rekla dcera… :think:

Vy dokaze byt tak protivne :roll:, tak jí to tak treba automaticky přepsal mobil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.6.19 20:11

Pubertaaaaaaaa, ach jak ja taky objevuji tyto krasy :mrgreen:.Jinak jsem taky nejhorsi matka na svete, trapna, hrozna, namyslena atd :pankac:.Ale jako za kravu by ji chytla, to zase jako prrrrrrr.No,moje devenka jednou necekala ze se otocim zpet a ukazovala fakac, ta mela smrt v ocich, jak to necekala, mensi jak za ten pohlavek, na facku stala spatne natocena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 20:12

@warita možné to je, těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.6.19 20:15

Ja teda mame taky jednou rekla, ze je krava. V puberte. A verte, ze to bylo opravnene… buhvi, co tam vsechno jeste bylo. Je to za hranou, ale mlacenim se nic nevyresi. Spis bych na to sla psychologicky. Ono velmi neprijemny rozhovor o tom, co to ma znamenat ty deti tresta mnohem vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.6.19 20:16

Krávu bych možná ještě udržela a přišlo by varování, za druhou jedovatou poznámku během chvilky by brala druhou o zem. Parťák je fajn věc, ale vocaď pocaď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.19 20:16
@Ravedd píše:
I to že jsou rodiče a dítě parťáci musí mít nějaký hranice. Rodič je pořád rodič a be kámoš na kterýho budou pokřikovat a titulovat ho sprostě. Kdyby rodiče chtěli aby se k nim dítě chovalo jako ke kámošovi ze školy tak potom oslovení mami, tati postrádá význam to jim rovnou může říkat jménem :roll:

Tak to neni normalni rodici nadávat..ja jen psala, ze s tou úctou by se nemeli prehanet ;). Uprimne si myslim, ze rict mame, ze je krava si dovoli malo kdo ;), vlastne si to dovoli jen ti, kteri s rodici nemaji dobry vztah :nevim:

Příspěvek upraven 26.06.19 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.6.19 20:17

A uprimne, chystani svacin kazdy den pro takovou drzou kozu by me mohlo.Od toho uz x let kupuji svaciny hotovy, treba prednidavky, jogurty, piskoty, sendvice atd, co si proste drapnou a jdou, protoze prave ta starsi v puberte fakt nestoji o to abych ji chystala rohlik s necim a taky nejsem sluzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.6.19 20:18
@_.Emilyyy píše:
S tou úctou by se to taky nemelo prehanet.. Žijeme v 21.stoleti. Ted je normalni, ze dite s rodičem jsou partaci ;)

Aha, dovolila se optat na svacinu a na to je odpoved krava…dobre :mrgreen: samozrejme nevime, jaky maji vztah (ale to ted neberme, to nevime ani jedna), ale tak staci rict: mami, ptas se me kazdy den…No nezlob se na me, ale porad jsou to rodice teda…a at je jakykoli stoleti, ty bys byla asi nadsena, kdyz ti dcera rekne, ze ses krava? A sla bys: jezisi chudinko, copak se ti asi stalo, ze jsem krava? Nerikam, ze kazde dite, ale nektere dite je opravdu spratek, co mu rodic vse dovoli. A oni si pak taky dovoli…tak ty deti pojdme poplacat po rameni, partaky :potlesk: ja mam s rodici vyborny vztah, mamku beru jako kamaradku, segra to samy. A nekdy me mamka taky lezla na nervy, kdo komu ne…ale nikdy bych si nedovolila rict, ze je krava. To je sila teda.

Příspěvek upraven 26.06.19 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.6.19 20:18

A ještě dodatek - přestala bych se ptát, co chce k svačině. A pokud by kecy neustávaly, přestala bych dělat svačiny úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
26.6.19 20:19
@Anonymní píše:
Ja jsme se jí zeptala, jestli chce k svacine toust nebo housku a na to mi odpověděl, ze se ji na to ptam kazdy den a ze ji to stve a oka mi rekl, ze jsem k.rava..

Jednu bych ji v afektu liskla po pr.deli a od dnešního dne by si svačinu dělala sama… kdyby ne, byla by hladem. V deseti už si svačinu může dělat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
26.6.19 20:19
@Anonymní píše:
Ja jsme se jí zeptala, jestli chce k svacine toust nebo housku a na to mi odpověděl, ze se ji na to ptam kazdy den a ze ji to stve a oka mi rekl, ze jsem krava..

Hm, tak to bych se jí přestala ptát a na svačinu by dostávala chleba. Pokud vůbec něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí