Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
26.6.19 20:19
@_.Emilyyy píše:
S tou úctou by se to taky nemelo prehanet.. Žijeme v 21.stoleti. Ted je normalni, ze dite s rodičem jsou partaci ;)

Holka, ty si nejak nepochopila, o cem je vychova. Dite opravdu neni partak dospelaka, jinak by ho rodic nemohl ukaznovat a vychovavat. Rodic ma pozici aurotity.

To ze vy to mate doma jinak, o tom vime. Taky vime, ze tva dcera je nevychovana a drza. To jsou pak ty dusledky toho, kdyz se vychova zanetba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.19 20:20
@Eliskaxox píše:
No svý mámě jsem taky jednou v pubertě řekla takový věci a věřte mi že to bylo v dlouhodobé vyhrocené situaci. Pochybuju že tohle dítě řekne jen kvůli svačině. Bohužel bez té omáčky okolo, kterou se většinou rodiče nechlubí se radit nedá. Vlastně možná ano, přemýšlejte co jste ji udělala, že jí to ranilo tak až vám řekla toto :think:

Prosím anonym. Mám stejný názor, matce jsem jako dítě řekla něco podobného a byla to reakce na její dlouhodobě hysterické a nenormální chování, které jsem vnímala už jako dítě.

• Citovat
  • Upravit
847
26.6.19 20:20
@LaPaloma píše:
Jinak si připouštím možnost, že některé matky krávy jsou a dítě to vyhodnotí docela správně.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
26.6.19 20:22

Pětiletý, říká manzelovi debile :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
@g.sandova píše:
@_.Emilyyy rodic je porad rodic, ne kámoš z ulice

Presne ;)

az bude pi. a, tak co…je to partak ne? Tak ho poslu nekam a je :mrgreen: tohle snad ne jako… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
@Anonymní píše:
Ja jsme se jí zeptala, jestli chce k svacine toust nebo housku a na to mi odpověděl, ze se ji na to ptam kazdy den a ze ji to stve a oka mi rekl, ze jsem krava..

Tak ať si tu svačinu udělá sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
26.6.19 20:23
@Šáruší píše:
ježiš, tak nenapsala písmenko, taky se mi sem tam stane, že to a nedopíšu

S tebou ty vedra taky cloumaj… :mrgreen:

Koukam, ze se ti to stava dost casto. Veta teda nedava smysl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
@warita píše:
Holka, ty si nejak nepochopila, o cem je vychova. Dite opravdu neni partak dospelaka, jinak by ho rodic nemohl ukaznovat a vychovavat. Rodic ma pozici aurotity.To ze vy to mate doma jinak, o tom vime. Taky vime, ze tva dcera je nevychovana a drza. To jsou pak ty dusledky toho, kdyz se vychova zanetba.

Mne dcera nikdy nerekla, ze jsem krava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
@hulala píše:
Pětiletý, říká manzelovi debile :P

To je fakt sranda teda…a je aspon manzel debil? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379

At to jen nezesmesnuji, puberta je fakt hrozna vec, aspon u nas a opravdu takovy slova padaji, pubertaci si do te huby nevidi kolikrat, nekdy je potkat venku, si rikam co to je za retardy :zed: a slova jaky si to udelas jsou mimo misu kolikrat. A opravdu pro tebe zakladatelko, fakt te chapu, soucitim a kde co…jen opravdu pozor, aby za tim nebylo neco vic, treba problemy ve skole atd. A taky muze byt zamilovana, to je pak hornonslni boure, nebo to nrzo dostane, dcera MS ma od 11 temer pravidelnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.6.19 20:24
@_.Emilyyy píše:
Mne dcera nikdy nerekla, ze jsem krava ;)

Zatim ;) a delas ji svaciny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.19 20:25
@Kukacka123 píše:
Zatim ;) a delas ji svaciny? :mrgreen:

Nedelam, je ji 15 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 20:25
@TopSecret píše:
S tebou ty vedra taky cloumaj… :mrgreen:Koukam, ze se ti to stava dost casto. Veta teda nedava smysl :lol:

Ty jsi docela protiva poslední dobou. Veta smysl dává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
26.6.19 20:26

Kolik z vás, co máte tak jasno, že tohle si dítě k rodiči nemůže dovolit, případně, že za to zcela jistě může máma, protože furt s něčím prudí, má potomka v (pre)pubertálním věku? Já si teda dovedu představit i scénář, kdy je v tom matka naprosto nevinně. Oni prostě zkoušej, co můžou. A kolem těch deseti let to začíná. Holčina to velmi pravděpodobně udělala prvně, když je z toho zakladatelka v šoku a má potřebu kvůli tomu zakládat diskusi. Je možné, že předtím probíraly s holkama, jak strašné mají matky. Stačí, že jedna influencerka vede silácké řeči a je to jak nákaza.
Já jsem teda cholerik, takže se obávám, že moje reakce byl byla facka rovnou, bez výhrůžek, že ještě jednou… Jako jasná stopka, že takhle teda ne. A až bych vychladla, tak bychom si o tom pohovořily dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
26.6.19 20:26

@Kukacka123 jo je, ani se klukovi nedivím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie