Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@TopSecret píše:
S tebou ty vedra taky cloumaj…Koukam, ze se ti to stava dost casto. Veta teda nedava smysl
co věta nedává smysl, vedra asi cloumaj s tebou a vlezla ti na mozek. Peskovala jsi ji, že na konci nemá a, tudíž z holky udělala kluka, tak ti píšu, že já taky sem tam nedopíšu a, jestli ti to nedává smysl, tak se zkus zamyslet.
@hulala píše:
@Kukacka123 jsem.
Tak urcite ti to vsechno zeru ![]()
@wildcherry no to on ji řekl že běda jestli ještě někdy uslyší jak se se mnou takhle baví ![]()
Je teda pravda že když poprvé zacala drzkovat byla jsem docela v šoku. Protože od nevlastní tohle neznám. Ta pubertou prošla aniž bysme si všimli ale asi je to o povaze protože ona je celkově klidný dítě ![]()
Příspěvek upraven 26.06.19 v 20:38
@Kukacka123 nemusíš.proste to tak je.ano,mám manžela plné zuby, je to blb a jsem s ním z finančních důvodu. syn mu tak říká a má vlastně i pravdu.
@hulala píše:
@Kukacka123 nemusíš.proste to tak je.ano,mám manžela plné zuby, je to blb a jsem s ním z finančních důvodu. syn mu tak říká a má vlastně i pravdu.
Sorry, ale i kdyby byl sebevetsi blb, tak to dite mu tak nema co rikat a ty ho v tom nemas podporovat. Tak se tes, az budes ta kra. a i ty
bezva zivot a vzor pro dite
no tva vec…
Ja jdu za manzelem, ja mam doma super a hodneho chlapa dikybohu ![]()
@_.Emilyyy píše:
Mne dcera nikdy nerekla, ze jsem krava
jo, ale drza na manzela byla, ze?
To je jedno, ja mame taky nikdy nerekla, ze ke krava. Minimalne ne v tomhle veku.
@Kukacka123
Tak ma dcera nema zrovna klidnou pubertu, ale i tak mi nikdy nenadavala ![]()
@hulala píše:
@Kukacka123 jo je, ani se klukovi nedivím
stále je to otec, aby pětileté dítě vůbec používalo výraz debile, to je tak přes čáru, že to je neuvěřitelný. Natož otci.
@warita píše:*na pritele * a ano to byla.., ale uz neni
jo, ale drza na manzela byla, ze?To je jedno, ja mame taky nikdy nerekla, ze ke krava. Minimalne ne v tomhle veku.
Anebo ta 10-ti letá holka zakladatelky už neunesla tolik volnosti v rozhodování na téma chleba nebo houska, že by raději, kdyby to matka jednou za ní rozhodla sama.
Některý děti tu volnost neocení. Myslím to vážně, některé by raději v rodičích tu rozhodnost chtělly vidět. Možná jí to těžce chybí a ty jako matka se jí až moc ptáš, co by chtěla.
@LaPaloma píše:
Takže to je zhruba to, co jsem si myslela. Dcera s tebou mluvila jako mluví s kamarádkama. Nejsi v podstatě autorita, ona málo rozlišuje. Řešení : konec otázek, co chce k svačině, ty to rozhodneš. Až se bude ptát, proč má to a ne tamhleto, tak jí v klidu řekneš, že jenom kráva by se ptala zrovna jí, co by ráda papkala.
Anebo od zítřka neděláš svačiny, postav ji ke kuchyni a dívej se, co si udělá sama.Byla to normální drzost a ty bys to neměla nechat jen tak projít bez následků.
Velmi dobré návrhy. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mam na vas otazku, jaka by byla vase 1.reakce, kdyby vam 10-tileta dcera rekla primo do oci :,.Mami ty si fakt takova kravaa ja jsem ji rekla, ze jeste jednou to rekne, tak ze dostane par facek..na to mi odpovedela ironicky, ze jsem ta nejhorsi mama na svete a Tříska dverma.
A to jseem se ji jenom zeptala, co chce ke svacine
syn mi řekl neco podobneho…v 6 letech, jednala jsem intuitivne čili jsem ho popadla za límec švihla s nim na zem a zfackovala. uz si to od te doby nedovolil a má ze me respekt ted
@Kukacka123 píše:
@Eliskaxox takze protoze je 10 leta holka frustrovana, tak mame rekne, ze je krava? Jako opravdu? Paneboze kam ten svet speje 🙏
Presne…nemela by se princezně matinka jeste omluvit?..u me by dostala takovou po hubě a pokud se ji nelibi svaciny, tak at si je dela sama..
@_.Emilyyy píše:
S tou úctou by se to taky nemelo prehanet.. Žijeme v 21.stoleti. Ted je normalni, ze dite s rodičem jsou partaci
Tak jestli být parťáci znamená, že mě dítě bude titulovat do krav, tak to parťák být nechci.