Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1498
26.6.19 20:34

@Kukacka123 jsem. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
26.6.19 20:35
@TopSecret píše:
S tebou ty vedra taky cloumaj… :mrgreen:Koukam, ze se ti to stava dost casto. Veta teda nedava smysl :lol:

co věta nedává smysl, vedra asi cloumaj s tebou a vlezla ti na mozek. Peskovala jsi ji, že na konci nemá a, tudíž z holky udělala kluka, tak ti píšu, že já taky sem tam nedopíšu a, jestli ti to nedává smysl, tak se zkus zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.6.19 20:35
@hulala píše:
@Kukacka123 jsem. :*

Tak urcite ti to vsechno zeru :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
26.6.19 20:37

@wildcherry no to on ji řekl že běda jestli ještě někdy uslyší jak se se mnou takhle baví :lol:

Je teda pravda že když poprvé zacala drzkovat byla jsem docela v šoku. Protože od nevlastní tohle neznám. Ta pubertou prošla aniž bysme si všimli ale asi je to o povaze protože ona je celkově klidný dítě :lol:

Příspěvek upraven 26.06.19 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
26.6.19 20:38

@Kukacka123 nemusíš.proste to tak je.ano,mám manžela plné zuby, je to blb a jsem s ním z finančních důvodu. syn mu tak říká a má vlastně i pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.6.19 20:41
@hulala píše:
@Kukacka123 nemusíš.proste to tak je.ano,mám manžela plné zuby, je to blb a jsem s ním z finančních důvodu. syn mu tak říká a má vlastně i pravdu.

Sorry, ale i kdyby byl sebevetsi blb, tak to dite mu tak nema co rikat a ty ho v tom nemas podporovat. Tak se tes, az budes ta kra. a i ty ;) bezva zivot a vzor pro dite ;) no tva vec…

Ja jdu za manzelem, ja mam doma super a hodneho chlapa dikybohu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.6.19 20:45
@_.Emilyyy píše:
Mne dcera nikdy nerekla, ze jsem krava ;)

jo, ale drza na manzela byla, ze?

To je jedno, ja mame taky nikdy nerekla, ze ke krava. Minimalne ne v tomhle veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.19 20:46

@Kukacka123
Tak ma dcera nema zrovna klidnou pubertu, ale i tak mi nikdy nenadavala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
26.6.19 20:47
@hulala píše:
@Kukacka123 jo je, ani se klukovi nedivím :roll:

stále je to otec, aby pětileté dítě vůbec používalo výraz debile, to je tak přes čáru, že to je neuvěřitelný. Natož otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.19 20:49
@warita píše:
jo, ale drza na manzela byla, ze?To je jedno, ja mame taky nikdy nerekla, ze ke krava. Minimalne ne v tomhle veku.
*na pritele * a ano to byla.., ale uz neni :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.6.19 20:50

Anebo ta 10-ti letá holka zakladatelky už neunesla tolik volnosti v rozhodování na téma chleba nebo houska, že by raději, kdyby to matka jednou za ní rozhodla sama.
Některý děti tu volnost neocení. Myslím to vážně, některé by raději v rodičích tu rozhodnost chtělly vidět. Možná jí to těžce chybí a ty jako matka se jí až moc ptáš, co by chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
26.6.19 20:52
@LaPaloma píše:
Takže to je zhruba to, co jsem si myslela. Dcera s tebou mluvila jako mluví s kamarádkama. Nejsi v podstatě autorita, ona málo rozlišuje. Řešení : konec otázek, co chce k svačině, ty to rozhodneš. Až se bude ptát, proč má to a ne tamhleto, tak jí v klidu řekneš, že jenom kráva by se ptala zrovna jí, co by ráda papkala.
Anebo od zítřka neděláš svačiny, postav ji ke kuchyni a dívej se, co si udělá sama.Byla to normální drzost a ty bys to neměla nechat jen tak projít bez následků.

Velmi dobré návrhy. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
26.6.19 20:54
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mam na vas otazku, jaka by byla vase 1.reakce, kdyby vam 10-tileta dcera rekla primo do oci :,.Mami ty si fakt takova krava :cert: a ja jsem ji rekla, ze jeste jednou to rekne, tak ze dostane par facek..na to mi odpovedela ironicky, ze jsem ta nejhorsi mama na svete a Tříska dverma.
A to jseem se ji jenom zeptala, co chce ke svacine :roll:

syn mi řekl neco podobneho…v 6 letech, jednala jsem intuitivne čili jsem ho popadla za límec švihla s nim na zem a zfackovala. uz si to od te doby nedovolil a má ze me respekt ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
26.6.19 20:55
@Kukacka123 píše:
@Eliskaxox takze protoze je 10 leta holka frustrovana, tak mame rekne, ze je krava? Jako opravdu? Paneboze kam ten svet speje 🙏

Presne…nemela by se princezně matinka jeste omluvit?..u me by dostala takovou po hubě a pokud se ji nelibi svaciny, tak at si je dela sama..

• Citovat
  • Upravit
150066
26.6.19 20:56
@_.Emilyyy píše:
S tou úctou by se to taky nemelo prehanet.. Žijeme v 21.stoleti. Ted je normalni, ze dite s rodičem jsou partaci ;)

Tak jestli být parťáci znamená, že mě dítě bude titulovat do krav, tak to parťák být nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí