Moje kulatiny, zklamání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
11.9.12 09:24

U nás funguje jako připomínka mých narozenin tchýně - vždycky mi přiveze kytku a něco dobrého upeče. Jako dárek mi dá většinou pořádný kus masa nebo tak něco (má ráda praktické dárky a já jsem za to vděčná - hlavně žádné noční košile nebo lapače prachu). S mužem to máme tak, že na připomínku od tchýně koupí kytici a dá mi obálku, ať si koupím co chci. Máme hodně rozdílný vkus, shodneme se jedině u šperků :lol:, takže jsem ráda, že nemusím předstírat radost.
Letos jsem si řekla o novou pračku, tak jsem zvědavá (mmch. s předním plněním, tak doufám, že nedopadnu jako @marguaret :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 11:32

Tak ja myslim, ze chlapy to maj v dna..muj ex mi prvni rok donesl umelou ruzi s vymluvou ze nic nemeli (jsem prosinec) a pak kazdej rok zapominal a trapne si delal srandu, ze prece mam tu umelou ktera je porad krasna..taky jsem mela 30 minulej rok a muj nynejsi pritel taky zapomel..prisel domu a nic..chvili jsem na nej koukala jestli si dela srandu a pak mu rikam : Tak jdem aspon na veceri ne??On po me koukl nechapave jako proc a pri mem vyrazu mu to konecne doslo a povida:ty nejses 21??A ja ne jsem 19!!! :pocitac: A nakonec byla jen ta vecere a pak az vanoce..

• Citovat
  • Upravit
7240
11.9.12 13:16

Holt chlapi jsou chlapi.. Asi si oddychl, že nemusí nic vymýšlet, když jste se takhle hezky domluvili a dál to neřešil. :nevim:
Zkus nebýt smutná, určitě ho vůbec nenapadlo, že holky přemýšlí (a hlavně cítí) jinak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laruska
11.9.12 19:18

My jsme s přítelem 6 let a k narozeninám jsem ve skrytu duše očekávala zásnubní prstýnek. Dostala jsem velkou krabici, tak sem si ještě říkala, jakou si dal práci se zabalováním do krabic různých velikostí. Jaký bylo překvápko, když jsem z krabice vytáhla vibrátor. Asi si dovedete představit to překvapení :lol:

• Citovat
  • Upravit
7205
11.9.12 19:22

Laruska :lol: :lol: :lol: :lol: chtěl tě potěšit :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
11.9.12 19:22

Laruska: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem si k 30tinám nadělila dcerušku, manžel mi za to daroval řetízek s perličkou. Prostě na to zapomenout nemohl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.9.12 22:39

Holky jste zlaty diky moc za prani a podporu… je pravda, ze to jsou chlapy, asi sobecky me potesilo, ze ve vetsine pripadu je to stejne a jsou hold jina rasa :mrgreen:.. jo jednou jsem dostala krome zlata a ostatnich darku i aku sroubovak, ktery potreboval :cert: ..on mi rekne, ze na to neni a ja mu rikam, ze je pekne, kdyz si lame clovek hlavu cim opravdu udela protejsku radost, ale je to nad jeho lidske chapani :cert: .mam kamaradku, ktere manzel nosi kytky kdyz treba spocita, ze maji tisic dni v manzelstvi, ale zase ji doma nic neudela, neb je na ruce levej, takze neco za neco…hlavne ze jinak je fajn, mate pravdu nema smysl z toho byt spatna, moc jste me povzbudily diky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.9.12 22:41

Jo a bohuzel to nejsou tricetiny :,( ale o deset vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.9.12 06:53

@kuliiseek manzel teda taky horkotezko privrta polici, ale tohle teda taky nedela :mrgreen:

jsem zvedava jestli ho napadne dat mi neco za druhe ditko, za dceru mam hodinky (samo jsem je musela tisickrat upominat) a ani kytku nedonesl i kdyz rikal, ze vezme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.9.12 22:20
@suik píše:
@kuliiseek manzel teda taky horkotezko privrta polici, ale tohle teda taky nedela :mrgreen:jsem zvedava jestli ho napadne dat mi neco za druhe ditko, za dceru mam hodinky (samo jsem je musela tisickrat upominat) a ani kytku nedonesl i kdyz rikal, ze vezme :think:

prvni manzel mi pri narozeni dcery misto darku za porod rekl at si necham neco udelat ze zlatych prstenu z jeho prvniho manzelstvi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruna123456
12.9.12 23:29
Tak tohle mě odstřelilo :lol: :lol: :lol: Přesná ukázka toho, jak jsou fakt úplně jiní. Jinak, já bych klidně brala k narozkám tlumiče do auta, až je budu potřebovat, není nad komfortní jízdu, sice neřídím rukama obsypanýma drahým kamením, ale aspoň by mi necvakaly zuby.
A za porod nic, chtěla jsem radši drahej kočár. Na výročí zapomínám pořád. Není to nic strašného, zamrzí to asi, ale je to jen 1/365 roku…
@kuliiseek píše:
prvni manzel mi pri narozeni dcery misto darku za porod rekl at si necham neco udelat ze zlatych prstenu z jeho prvniho manzelstvi :cert:
  • Citovat
  • Upravit
27264
12.9.12 23:48

Loni jsem zažila to samý. V žertu jsem pronesla, že k narozkám chci ruční vysavač. Pak jsem ještě objevila jednu kabelku o který jsem se taky zmínila…no a dostala jsem ten vysavač, že prý to bylo praktičtější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
14.9.12 23:39

@kuliiseek Měla jsem před pár dny 20let a nedostala jsem od partnera nic :,( trochu mě to mrzí, ráno mi dal pusu a šel do práce,,, A za narození dcery taky ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.9.12 22:59
@kissi píše:
@kuliiseek Měla jsem před pár dny 20let a nedostala jsem od partnera nic :,( trochu mě to mrzí, ráno mi dal pusu a šel do práce,,, A za narození dcery taky ne :-(

proc jen jim nic nedochazi a pritom je to v dnesni dobe tak lehke, dat si upominku do mobilu…achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
30.9.16 21:18

moje blížící se kulatiny

Hezký večer, toto je téma spíš pro odlehčení, tak to neberte příliš vážně a prosím, nerejpejte.

Blíží se mi kulatiny, vůbec první narozeniny ve vztahu se současným přítelem.
Ví, kdy plánuju oslavu s rodinou, kdy s kamarády a kdy v práci. Ale ví, kdy je přesně mám? :mrgreen: :think: Myslím, že ano, ale hlodá ve mě červíček pochybností. Sám mi řekl, že už dárek měl vymyšlený, ale že ho zapomněl a řehnil se u toho jak prdlej :roll:. Nedávno jsem zvala kamaráda s ženou na oslavu a přítel na mě, kdy že přesně je mám. Asi to byla legrace, ale mě se to normálně dotklo :cert:. Tak mu říkám „zjisti si to“ ;) s úsměvem samozřejmě.
Když ne jinde, může si to zjistit od mých dětí, u mamky, na kterou má telefon atd. Na to mi řekl, „tak neříkej, nic nedostaneš“. A já ted, čím víc se to blíží, tak nad tím až moc přemýšlím :nevim:. Vzpomene si, zapomene? Dostanu, nedostanu něco? A cítím, že zklamání bude obrovské, kdyby zapomněl. Jednak kulatiny a jednak první společné.

Na druhou stranu vzpomínal můj svátek i že se nám blíží výročí, takže pořád věřím, že je to jen vtipálek :zed: a jestli ne, tak teda :pocitac:

Jak jsem psala hned v úvodu, je to téma pro odlehčení, radu nečekám, není v čem radit, ale můžete se podělit o své zkušenosti se zapomětlivými partnery a co vám třeba pomohlo je „pochopit a omluvit“, i když pro mě je to nepochopitelné a hlavně neomluvitrelné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí