Moje máma, moje dítě a alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
merde
4.8.15 08:22

@anahry typicka reakce alkoholika :,( uplne mi to pripomnelo moji matku, taky kvartalni alkoholicka, ke konci zivota uz kazdodenni. Ta nase zas neumela nikdy prijet strizliva. Dala jsem ji ultimatum, ze k nam bude jezdit jen nenapita, od te doby uz se neukazala.
Na tvem miste, uz bych ji malou nesverila

• Citovat
  • Upravit
80472
4.8.15 08:55
@Krasavicaa píše:
Nemáš dítě svěřovat alkoholičce. Neměla bys tyto starosti a ušetřila by sis spoustu nervů. Vím jaký to je, když je někdo alkoholik a upřímně, takovému člověku bych na hlídání nedala ani svého psa ;)

Souhlas, tvoje chyba, tvoje blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.8.15 09:02

@anahry 8o 8o ty víš že chlastá a svěříš jí dítě :?. máme v rodině taky takovou, k nám už má zákaz a chyba je v nás, před lety na vánoce tady ztropila scénu a prý za to mohl syn, v té době 4 roky :jazyk:. prý ona problém nemá takže sem prostě nesmí at se klidně uchlastá ale aby mě sem lezla na návštěvu to fakt ne :jazyk: je jedno jak často chlastá ale dítě bych jí na hlídání nesvěřila at si jednou nemusíš něco vyčítat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
4.8.15 09:45
@inkakřivák píše:
Souhlas, tvoje chyba, tvoje blbost.

:pankac: :pankac: :pankac: A ještě se bude rozčilovat, když jí někdo napíše pravdu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1603
4.8.15 09:53

Byla bych hodně naštvamá, vzala dítě a jela domů. Samotnou bych jí s babičkou nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.8.15 10:04

Tak pokud je to super babička, ale občas chlastá, tak ji dítě dávej, ale ne na hlídání..prostě pokud nechceš aby dítě přišlo o babičku, tak ji tam dávej ale za tvojí přítomnosti..a pokud si budeš muset někam odskočit, tak ji ber sebou.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14642
4.8.15 10:17
@smurfka píše:
Tak pokud je to super babička, ale občas chlastá, tak ji dítě dávej, ale ne na hlídání..prostě pokud nechceš aby dítě přišlo o babičku, tak ji tam dávej ale za tvojí přítomnosti..a pokud si budeš muset někam odskočit, tak ji ber sebou.. :nevim:

Nebo tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.8.15 20:46

@Krasavicaa Ono je strašně jednoduché na dálku plivat soudy, ale vše není černobílé. Já se kvůli komentářům rozhodně nerozčiluji. Jen diskutuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
4.8.15 20:56
@anahry píše:
@Krasavicaa Ono je strašně jednoduché na dálku plivat soudy, ale vše není černobílé. Já se kvůli komentářům rozhodně nerozčiluji. Jen diskutuji…

Tak sem příště nic nedávej :-)

• Citovat
  • Upravit
Otakar Z.
4.8.15 21:01

Dostal jsem z toho chuť na Fernet :-)

• Citovat
  • Upravit
80472
4.8.15 21:02

No ty soudy tady nikdo neplival, maximálně je pronášel. A že se tu odsuzuje, že svěříš dítě na hlídání matce, o které víš, že pije, to dá normální rozum. Protože to je prostě nezodpovědnost. A když babička malé miluje, tak fajn, můžou být spolu, ale jen pod mým dozorem ( nebo někoho, komu důvěřuju, a vím, že matku uhlídá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
4.8.15 21:17
@anahry píše:
Jestli jsem teda měla držet zobák a přejít to nebo ne?

Hádat se s opilým člověkem (dokonce alkoholikem) absolutně nemá smysl! Ničeho tím nedosáhneš, jen výčitek a urážek. Když už, tak za střízliva, pokud si myslíš, že by to k něčemu bylo…

Samozřejmě, že máš právo bejt naštvaná. Na druhou stranu, pokud víš, že je „nevyzpytatelná“ a přesto ji necháš hlídet dceru, je to i tvoje zodpovědnost (= hněvat by ses měla i sama na sebe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.8.15 21:19

Takže, ještě jednou všem děkuji za komentáře ať takové či makové. Názorů jsem si přečetla dost a do této diskuze už nebudu přispívat. Neurážím se, kritiku beru a tímto se loučím.

Mějte hezký večer, zakl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Otakar Z. píše:
Dostal jsem z toho chuť na Fernet :-)

:mrgreen: :mrgreen: Já bych si dala flašu dobrého červeného :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
647
@anahry píše:
Takže hartusit na mě, že já jsem nezodpovědná je trošku mimo, ne?

No to bohužel není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová