Moje výbuchy hněvu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2132
19.1.15 14:22

@Mirka Dušínová To by si měli uvědomit všichni! Ne jenom cholerické matky na mateřských :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
19.1.15 14:28
@Křížek1 píše:
@Mirka Dušínová Nějaké tipy na uklidnění cholerika by se mi šikly :pankac: Prosíííím o nějaké :kytka:

Cholerikovi dát denně 300 mg hořčíku. Pokud to nezabere, tak přihodit vápník. A pokud ani to nezabere, tak půjčit dítě na dva dny prarodičům, aby se chudák cholerik konečně vyspal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
19.1.15 14:36

@janulikz Ne, nemám. Snažím se dělat maximum, abych se nechovala jako idiot. Pracuji na sobě neustále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
19.1.15 21:15

@Lejaa no je ji sice rok, ale ona je trošku napred. Od pul roka se stavi a co zacala behat je to hruuuuza. Uz moc dobre vi co muze a co ne. Nekdy na neco ukaze a rekne NE protoze vi, ze to nesmi. Ja bych ji právě strasne rada pořídila sourozence, protoze je hodne spolecenska a miluje deti, tak si myslim, ze by se pak hezky zabavili. Ale muzu si to malovat na ruzovo a stejne to nakonec bude uplne jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.1.15 21:28

@janulikz
jj, jsou to malý vykukové :) Já mám úspěšně po prohlídce, dr. spokojený, dokonce se mě ptal, co další těhotenství.. Já nevím, asi do toho praštím :-D přece nebudu pak shazovat nadvakrát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
20.1.15 10:32

@alifie Hořčík mi právě došel a musím koupit další várku :pankac: S vápníkem jsem to ještě nezkoušela a tak uvidíme jaký to bude mít efekt :think: Děkuji :kytka: Co se týče spaní, tak s tím problém dcera nemá a chrní celou noc a přes den spí tak hoďku a půl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.1.15 15:25

Díky za tuhle diskuzi! Vždycky jsem si myslela, jak jsem klidný člověk, ale s příchodem dětí mám pocit, že se zblázním. Řvu každou chvíli, zrovna dnes me dvouleťák vytočil neskutečně. Mám ještě půlročního, ale uklidňuju se, že bude líp, pak si spolu snad budou aspoň hrát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 19:15
@rimnacka píše:
Díky za tuhle diskuzi! Vždycky jsem si myslela, jak jsem klidný člověk, ale s příchodem dětí mám pocit, že se zblázním. Řvu každou chvíli, zrovna dnes me dvouleťák vytočil neskutečně. Mám ještě půlročního, ale uklidňuju se, že bude líp, pak si spolu snad budou aspoň hrát. :)

A teď si představ co se děje, když už před dětmi víš že nejsi klidný člověk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.1.15 19:28

Za těch 6 let s dětma jsem si osvojila jeden užitečný zvyk - i v největším vzteku se nejprve rozhlédnu po pokoji, zda jsou zavřené ventilačky na oknech, pak teprve řvu :mrgreen: Je to praktické zejména v létě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.1.15 19:31

@Mirka Dušínová
Nedokážu si to představit, fakt mám pocit, že mě slyší řvát celej panelák. A nejhorší je, že už mi dochází slova a pak řeknu něco, co jsem vždy říkala, že nikdy neřeknu :(. Až přestanu kojit, zřejmě ze mě bude alkoholik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.1.15 19:34
@rimnacka píše:
Díky za tuhle diskuzi! Vždycky jsem si myslela, jak jsem klidný člověk, ale s příchodem dětí mám pocit, že se zblázním. Řvu každou chvíli, zrovna dnes me dvouleťák vytočil neskutečně. Mám ještě půlročního, ale uklidňuju se, že bude líp, pak si spolu snad budou aspoň hrát. :)

Líp bude, až se vrátíš do práce - dovedeš si představit 8 hodin denně klid? ;) Ale odpoledne ti to vrátí i s úroky, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.1.15 20:01

@elija
Někdy si říkám, že už se těším do práce, ale to mi zas najednou přijdebýt bez dětí divný, nehledě teda na to, jak to budu všechno stíhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.1.15 20:17
@rimnacka píše:
@elija
Někdy si říkám, že už se těším do práce, ale to mi zas najednou přijdebýt bez dětí divný, nehledě teda na to, jak to budu všechno stíhat :)

No život se s návratem do práce najednou hrozně zrychlil, je to honička všechno stíhat… Ale po psychické stránce jsem teď víc v pohodě, dokonce se mi zdá, že i některé mozkové buňky proti všem výzkumům ještě zregenerovaly ;) A odpoledne se o to víc těším na děti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.1.15 20:24

Elija - Přesně tak, pokud jsou otevřená okna, tak s afektovou chůzí je postupně zavírám a děti už ví, že bude zle :-) Na syna jsem nikdy neměla důvod řvát, všechno fungovalo, s příchodem dcery se nestačím divit, co ve mě je. Jak říká moje kamarádka, nikdo mě nikdy nedokázal vytočit tak, jako moje děti. Vždycky jsem si o sobě myslela, že jsem trpělivý člověk, ale teď si to nemyslím, i když mě okolí stále o tom ubezpečuje. Křičím jak pardál. Sousedi mě ujišťovali, že od nás nic není slyšet, ale už vím, že kecají, protože já je slyším obstojně. Třískání nádobí je úžasné vypuštění páry, pokud je možnost, tak se seberu a jdu ven běhat. A co mi velmi pomáhá, pustím si CD Michala Hrůzy na plný kule a zpívám až křičím s ním. Po pár písničkách jsem krásně vyřvaná, mám dobrou náladu a je zase krásně na světě:-) Ideálně to zkombinovat s vysáváním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.1.15 20:37

Tak se jdu pochlubit se svým výbuchem vzteku :mrgreen:

doma navařeno, napečeno, naklizeno, dítko připravené jít spát, jen mu ohřat kakao…v nestřežené chvíli kakao díky děcku letí vzduchem a je po celé lince, podlaze, v šuplících ve skřínkách, na kočce…ani nevím na koho jsem v tu chvíli řvala, ale málem jsem se z toho rozbrečela :mrgreen: :mrgreen: :zed: :zed: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí