Mokré boty uvnitř

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11138
24.11.17 06:13

@mikela myslim,ze v zime to bude ok.Ted i kdyz rano mrzne je na zimni boty proste teplo. Navic ta impregnace se ve snehu pak vymyje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
24.11.17 08:22

@jita22 máš pravdu :palec: a propo dáváte už dětem zimní boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.11.17 09:07

@mikela Řekla bych, že jim je v tom jednoduše teplo - v botech s kožíškem nad nulou rozhodně :). A impregnace, zvláště ty lepší by měli být na takovém principu, že nepropouští molekuly vody, ale vzduchu ano, takže by nemělo docházet k zacpávání pórů. Může se to stát třeba u bot z pravé kůže, která se namaže nevhodným krémem, zacpe to póry, bota nedýchá a nohy se potí. Dávala bych celoroční boty a ne zimní. Když bude ráno pod nulou, tak třeba celoroční s tlustší ponožkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
24.11.17 09:58

@Gituš je tak :kytka: dnes ve školce jsem se rozhlídla a všechny děti mají zimní boty s kožichem :nevim: tak nejsem na hlavu naštěstí jen já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
24.11.17 10:04

Já už dávám zimní boty tak 14 dní. Vikingi. Impregnuju. Dřív jsme měli Superfit a taky jsme impregnovali. Nohy zpocené neměl nikdy tak, že by z toho zvlhly boty. Santé je dobrá značka. Ale třeba ten materiál je neprodyšný, nevím. Ale spíš bych tomtaky viděla na zpocení nohou. Když nebylo mokro amstejne tam měli vlhko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11138
24.11.17 14:26

@mikela ja taky davam.Mame celorocky jaro-podzim, vydrzi jedna velikost a ted uz jim jsou dost male. Kupovat na zimu dalsi celorocky se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák