Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maky.C Všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdraví, lásku! A slíbilas, že budeš testovat, tak chceš ještě 2-3 dny počkat? to by byl fakt nejsuprovější dárek ![]()
Diky moc holky.:-) Az pujdu z prace tak si koupim tes zkusim to ale myslim si ze kdyz to nebude ranni moc tak se nic neukaze
. Ale zitra rano to zkusim urcite. A hned sem hodim pripadny vysledek;-)
Tak… poslušně hlásím že jsem nevydržela a udělala si dnes odpoledne test. Jsou tam // ale ta testovací je o dost slabší. Je vidět jen je podstatně světlejší než ta kontrolní. ![]()
Rozum mi říká abych se raději neradovala ale moc mi to nejde…Myslíte že můžu popustit udzu radosti? ![]()
Ráno budu testovat znova..
Jdeme dneska večer s manželem na milované sushi tak se chci vidět jak to vydržím nevyžvanit
![]()
Kéž by byla ráno silnější. To by byl opravdu ten nejkrásnější dárek k narozeninám ![]()
drzim Ti palecky, dej zitra rano vedet
Jsi si jista ze v tehotenstvi muzes jist SUSHI? Co napriklad vim, tam morske plody se nedoporucuji, myslim, ze neco takoveho jsem nekde slysela i o Sushi??? ![]()
@Maky.C Gratuluju ![]()
@Linda RICCIONE ono se hodně věcí nedoporučuje
Já v těhu ujížděla na tataráku třeba ![]()
@atominnka
ja vim, ze chute jsou vselijake ale prece jen jsou potraviny kterych je treba se vyvarovat ne? ![]()
@Linda RICCIONE záleží hodně na tom, jak to která žena řeší. Já to neřešila ![]()
@atominnka
to mas pravdu…ja jsem jedna z tech co to resiiiii fakt dost
![]()
@Linda RICCIONE Děkuju, určitě sem ráno napíšu
.
Syrové maso se v těhotenství sice obecně nedoporučuje ale u toho rybího je to pouze kvůli čerstvosti. U býložravců je to kvůli možné nákaze tasemnicí a dalšími parazity. No a jelikož na sushi chodíme do velmi dobrého a lety prověřeného podniku kde se dveře netrhnou, dala bych ruku do ohně za fakt, že ty ryby jsou čerství. Nehledě na to že to poznáš když jí jíš syrovou
![]()
Dále se třeba nedoporučují plísňové sýry kvůli lysterioze ap.(která je v nepasterizovaném mléce) ale nikdo už ti neřekne že v dnešní době se tyto syry vyrábějí z UŽ POUZE z mléka pasterizovaného.
Nicméně souhlasím s tím že je důležité přemýšlet o tom, co v těhotenství strkáme do pusy ![]()
@maky
to mas pravdu, clovek by si na to mel davat bacha
My tady mame u more restaurace i rybarny s cerstvyma rybama i morskymi plody ale stejne se toho v tehotenstvi radeji nedotknu ![]()
Holky prosím Vás na kolik se čípek otvíta při ovulaci? Myslím jako třeba na 5mm nebo 1cm? nevím..
Mohl by někdo poradit? Protože jsem to ted začala sledovat a mám před ovulací..a nevím ![]()