MS je tu, snažíme se dál - únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1324
1.3.13 08:20

@Maky.C Všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdraví, lásku! A slíbilas, že budeš testovat, tak chceš ještě 2-3 dny počkat? to by byl fakt nejsuprovější dárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.3.13 10:56

Diky moc holky.:-) Az pujdu z prace tak si koupim tes zkusim to ale myslim si ze kdyz to nebude ranni moc tak se nic neukaze :nevim:. Ale zitra rano to zkusim urcite. A hned sem hodim pripadny vysledek;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
1.3.13 12:13

@Maky.C těšíme se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.3.13 14:37

Tak… poslušně hlásím že jsem nevydržela a udělala si dnes odpoledne test. Jsou tam // ale ta testovací je o dost slabší. Je vidět jen je podstatně světlejší než ta kontrolní. :think:
Rozum mi říká abych se raději neradovala ale moc mi to nejde…Myslíte že můžu popustit udzu radosti? :mrgreen:
Ráno budu testovat znova..
Jdeme dneska večer s manželem na milované sushi tak se chci vidět jak to vydržím nevyžvanit :mrgreen: :mrgreen:
Kéž by byla ráno silnější. To by byl opravdu ten nejkrásnější dárek k narozeninám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 19:31

@maky

drzim Ti palecky, dej zitra rano vedet :hug: Jsi si jista ze v tehotenstvi muzes jist SUSHI? Co napriklad vim, tam morske plody se nedoporucuji, myslim, ze neco takoveho jsem nekde slysela i o Sushi??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.3.13 19:46

@Maky.C Gratuluju :hug:

@Linda RICCIONE ono se hodně věcí nedoporučuje ;) Já v těhu ujížděla na tataráku třeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 19:48

@atominnka

ja vim, ze chute jsou vselijake ale prece jen jsou potraviny kterych je treba se vyvarovat ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.3.13 19:49

@Linda RICCIONE záleží hodně na tom, jak to která žena řeší. Já to neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 19:49

@atominnka

to mas pravdu…ja jsem jedna z tech co to resiiiii fakt dost :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.3.13 19:50

@Linda RICCIONE tak proč ne, každá řešíme něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.3.13 23:43

@Linda RICCIONE Děkuju, určitě sem ráno napíšu ;).
Syrové maso se v těhotenství sice obecně nedoporučuje ale u toho rybího je to pouze kvůli čerstvosti. U býložravců je to kvůli možné nákaze tasemnicí a dalšími parazity. No a jelikož na sushi chodíme do velmi dobrého a lety prověřeného podniku kde se dveře netrhnou, dala bych ruku do ohně za fakt, že ty ryby jsou čerství. Nehledě na to že to poznáš když jí jíš syrovou :mavam: ;)
Dále se třeba nedoporučují plísňové sýry kvůli lysterioze ap.(která je v nepasterizovaném mléce) ale nikdo už ti neřekne že v dnešní době se tyto syry vyrábějí z UŽ POUZE z mléka pasterizovaného. :kytka: Nicméně souhlasím s tím že je důležité přemýšlet o tom, co v těhotenství strkáme do pusy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.13 19:15

@maky
:kytka: :kytka: :kytka: to mas pravdu, clovek by si na to mel davat bacha :palec: My tady mame u more restaurace i rybarny s cerstvyma rybama i morskymi plody ale stejne se toho v tehotenstvi radeji nedotknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
3.3.13 16:58

Holky prosím Vás na kolik se čípek otvíta při ovulaci? Myslím jako třeba na 5mm nebo 1cm? nevím.. :think: Mohl by někdo poradit? Protože jsem to ted začala sledovat a mám před ovulací..a nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí