MTHFR mutace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
16.8.12 13:58

@Marssyy tak klidně ji můžeš dobrat k tomu femibionu a nebylo by od věci dát příteli třeba taky nějaké vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
16.8.12 14:02

@Marssyy
bylo a je to strasne-jedine co me drzi, ze to uz musi vyjit…proste musi…
za posledni rok toho uz bylo dost-prvni mimi 24tt-prosinec 2011 stejny den co se narodila, tak nam i umrela v Podoli-snazili se ji zachranit, ale byla moc slaboucka a malicka-610gramu
a ted v cervnu jsem zas zacala moc brzo 20tt-vyklenul se mi vak blan a prisli jsme o dalsi holcicku
dalsi tehu -budu jen lezet a udelaji mi cerklaz-zasiti

jojo, chceme to jeste zkusit-nemame zatim zadne dite :(
je mi uz 36,takze neni moc casu…
tehotnem nam nastesti jde-v zari jdem a na konzultaci do podoli

s tema vitaminama bych klidne koupila i nejake levnejsi…jde jen o obsah tech latek a ten je u vetsiny podobny-listovka tam je urcite, takze bych zbytecne neutracela…ale to je jen muj nazor

• Citovat
  • Upravit
10021
16.8.12 14:03

@hrosulik díky :hug: A kolik ti je let, jestli se můžu zeptat?
Nás tlačí hlavě věk, biologické hodiny tikají, Mudr. mi dneska řekl, že bychom měli dodržet 3.měsíční pauzu od revize, tak uvidíme, co nám řeknou na genetice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
16.8.12 14:04

@marinka5 a jaké vitamíny koupit chlapovi? Máš nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
16.8.12 14:06

@Marssyy
me v podoli rekli pockat pul roku, muj gyndar rekl 4 mesice a moje gyndarka rikala 2-3 mesice, ze neni na co cekat…je to hrozne jak kazdy doktor rika neco jineho…
ale ted mi koncilo 6nedeli, takze 3-4 mesice pockame urcite-celkem mi to ted utika…
snad se nam pak brzo zadari…musis hlavne pockat az se mi srovna cyklus…
ty jsi jak dlouho po revizi?

• Citovat
  • Upravit
10021
16.8.12 14:08

@Papia mě bude 33 a taky si říkám že už to teď musí vyjít do třetice všeho dobrého, budu ti držet palce, aby už to tentokrát bylo ok :hug:
Já měla 2 x zamklé těhotenství a byla na dvou revizích v 3/2012 a 8/2012…teď bychom měli mít menší pauzu, v září máme tu genetiku a pak se do toho znovu pustíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.8.12 14:08

@Marssyy můj bere vit. E, selen zinek a hořčík, máme to teda napsané od imunoložky ale stačil by třeba selezink a nebo nějaké jiné vitamíny pro chlapy, v lékárně určitě poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
16.8.12 14:09

@Papia jsem po revizi týden a jeden den, dnes jsem byla na porevizní kontrole…tak to budeme asi těhotnět ve stejnou dobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.8.12 14:10

@Marssyy bude mi 37. Už nemám moc času. Po 40 bych to asi už neriskla. Aby jsme to s manželem pořád neodsouvali a pak už by to ani nešlo. Ráda bych, aby měl syn sourozence. Teď mu byly 4 roky a parťáka by určo bral. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
16.8.12 14:10

@marinka5 díky když budu dneska objednávat na netu tak mi něco přiobjednám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
16.8.12 14:12

@hrosulik na profilovce, vypadáš hodně mladě, nejmíň o deset let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
16.8.12 14:17

@Marssyy
zrovna jsem ti to chtela napsat :mrgreen:
ja to vidim na listopad-mozna uz konec rijna :oops: ;)

ja ted davam lecebnou kuru wobenzymu-dostala jsem ho od segry…ale vsude ho chvalej-po intibiotikach a na pooperacni stavy a tak
do toho beru viotamin E-ten je dobry na delohu a vcera jsem zacala jist ty tehu vitaminy

asi zalozim nakou novou snazici se skupinku-pro nas „problemovky“
neco jako „listopad 2012-ted uz to vyjde“
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
114
16.8.12 14:18

@Marssyy Ó díky. A ještě k té mutaci. Mě říkala Mudra, že jak otěhotním, tak mám přijít na kontrolu. Vzali by mi krev a dle výsledků by se pak vidělo. Pokud by byly vpořádku, tak bych nic nemusela užívat. Já jsem teď měla i zvýšenou hodnotu homocysteinu. Beru kyselinu listovou jednu denně. A ptala jsem se na ten Femibion a vpohodě mi ho doporučila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
16.8.12 14:23

@Papia taky to tak vidím, s tou skupinkou by to bylo super :palec:
Wobenzym taky všude chválí, ale jeho cena je šílená…
Já popíjím kontryhelový čajík, ten je dobrej na růst děložní sliznice, akorát některým holkám rozhasí cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
16.8.12 14:24

Holky- ja myslim, ze je jedno jake ty tehu vitaminy budeme brat-je to hodne o reklame …ty prvky co my a mimi potrebujeme jsou ve vsech-jen nekdo se snazi hodne vydelavat a nekdo min-a na tehulich to napalej osto6 :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex