Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdřív obětuješ sex, pak manžela. Pěkně postupně. Našlápnuto máš tedy dobře.
@martina.se píše:
ty si z nás děláš prdelky, viďno tak hlavně, jak jsi tam spokojená, chlap si doma může dělat co chce, pohoda, no ni
Ona ma bilej sex a chlap, pokud neni totalni zoufalec, treba konecne ten realnej ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se no tak narovinu. Tim, jak to tady pisu, si hodne veci uvedomuju. Jako je fajn videt, ze mate jiny nazor. Asi mam jine priority. Tady je to dobra sebereflexe. Budu o tom premyslet.
Diky za vase nazory.
priority? tvoje pohodlí nebo jak?
co bys dělala kdybys měla víc dětí, dvojčata?
@Chocoloco2 Nojo, ja se mu uz nabizet nechci. Mne to prijde blby. Nechtel me po ceou dobu od porodu. Takze pokud si tam uzije, tak mu to preju, no. Asi si za to muzu sama.
@Nafrněná píše:
priority? tvoje pohodlí nebo jak?
co bys dělala kdybys měla víc dětí, dvojčata?
najala si chuvu, zcela pochopitelne.
@Anonymní píše:
aby měla sex s manželem nebo aby pomáhala s děckama?
@Chocoloco2 píše:
Ona ma bilej sex a chlap, pokud neni totalni zoufalec, treba konecne ten realnej
mi to tak nějak přijde.. ale spíš je to fake.. zdravý vztah bez sexu nefunguje - pokud nejsou asexuálové ![]()
Mate jedno dite, pul roku jste spolu nespali a potrebujete si od sebe odpocnout?
Myslim, ze mate slusne naslapnuto k rozpadu vztahu. Jinak takovyhlemu souziti ja nerozumim. My jsme se oba nemohli dockat, az skonci sestinedeli a budeme moct se milovat a manzel by me nikdy s ditetem pryc neposlal. A to tedy spal s nami a nemel problem k detem i vstavat.
@Anonymní píše:
na co chůvu, proboha?
@martina.se Proste nepisu uplne vsechno. Nektere detaily, podle kterych by me mohli nekteri poznat.
Partner neni uplne zdravy, potrebuje odpocivat. No nic, tady to nema cenu. Kazdopadne diky za nazory
@Anonymní píše:
@Chocoloco2 Nojo, ja se mu uz nabizet nechci. Mne to prijde blby. Nechtel me po ceou dobu od porodu. Takze pokud si tam uzije, tak mu to preju, no. Asi si za to muzu sama.
Neblazni, to byla nadsazka.Mate spolu dite, jste rodina, tudiz duvod alespon pokusit se o zachranu vztahu.
@martina.se píše:
na co chůvu, proboha?
na dvojcata. Sama bych to nezvladla proste. ale koncim tu. Diky.
@Anonymní píše:
@martina.se no tak narovinu. Tim, jak to tady pisu, si hodne veci uvedomuju. Jako je fajn videt, ze mate jiny nazor. Asi mam jine priority. Tady je to dobra sebereflexe. Budu o tom premyslet.
Diky za vase nazory.
asi takhle - moje priority - děti plus spokojené partnerství. Oboje v rovině - když není spokojený vztah, není ani to dítě atd.. takže otázka je, jestli Ti vyhovuje vyklidit pole a o nic se nesnažit, už se tam ani nemusíš vracet, no ni? proč taky? ![]()
Diky za vase nazory.