Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosim o radu uz jsem zoufala. Jsme s pritelem 3 roky a mame 2 lete dite podotykam me je 21 a priteli 25. Nas sexualni zivot je katastrofa..ja miluju sex a zmeny atd. Ale on jen svuj stereotyp. Mluveni nikam nevede. Chtel abych to po nem nechtela kazdy den tak jsem prestala ale necekala jsem ze se sex ve vztahu ztrati uplne. Kdybych aspon vedela proc tomu tak je ale situace se vlece uz pres 2 roky a me to trapi. Nic na nej nefunguje jenom cumi do telefonu a hraje hry. Prosim co mam udelat pro zachranu naseho vztahu. Nechci se rozejit uz kvuli synovi. Otce dela prikladneho dokaze se o nej postarat ale bohuzel jen o nej. Ja uz jsem spise domaci putka.
pokud není zájem z jeho strany, těžko sama něco změníš ![]()
A před dvěma lety bylo vše v pohodě? Sex ti vyhovoval? A něco se změnilo?
@Dračice 2 Je to tvoje chyba. Proč by se snažil, když mu podržíš pokaždé, když se potřebuje vytřepat? Kdybys mu nedala, musel by se snažit, když už by měl potřebu. Nechápu tě, nejen že on si tě neváží, ale ani ty sama sebe.
@Dračice 2 píše:
Takových „zoufalých výkřiků“ je tady bohužel hodně. Nevím, co se v dnešní době s těmi chlapy děje? Jestli to je tou přetechnizovanou dobou? To já jsem se trápila s manželem mnoho let. Ne že by sex odmítal. On to chce často, ale nikdy mne neuspokojil a ani se o to nesnaží. Prostě na to kašle. Takže to je to samé, jako by se mnou nesouložil. Sám se rychle udělá, odvali se a spí. Dlouho jsem byla z toho nešťastná. Také nechci kvůli tomu opustit rodinu a bojím se proto hledat milence. Zvolila jsem možná dost netradiční řešení a teď jsem aspoň trochu šťastná. Já vím, není to ideální stav, ale nic jiného mě nezbývalo. Pokud máš zájem dozvědět se jak to řeším já, napiš. Třeba SZ.
Ne všichni chlapy jsou stejní. Třeba u mě to bylo naopak. S bývalou přítelkyní jsem za rok a půl měly sex dvakrát. A vždy, když jsem o tom chtěl mluvit, bylo mi řečeno, že jsem uchyl a mám hledat jinde. Nakonec se stejne rozešla ona se mnou.
@Dračice 2 píše:
Takových „zoufalých výkřiků“ je tady bohužel hodně. Nevím, co se v dnešní době s těmi chlapy děje? Jestli to je tou přetechnizovanou dobou? To já jsem se trápila s manželem mnoho let. Ne že by sex odmítal. On to chce často, ale nikdy mne neuspokojil a ani se o to nesnaží. Prostě na to kašle. Takže to je to samé, jako by se mnou nesouložil. Sám se rychle udělá, odvali se a spí. Dlouho jsem byla z toho nešťastná. Také nechci kvůli tomu opustit rodinu a bojím se proto hledat milence. Zvolila jsem možná dost netradiční řešení a teď jsem aspoň trochu šťastná. Já vím, není to ideální stav, ale nic jiného mě nezbývalo. Pokud máš zájem dozvědět se jak to řeším já, napiš. Třeba SZ.
a proč jsi mu tedy dala, když Ti nic nenabízel? ![]()
@Dračice 2 píše:
A to jsi na něm nějak finančně závislá, že nemůžeš odejít?
Jen že mi to přijde zvláštní, psát to v každé diskusi dokola a doporučovat toho maséra ![]()
Kdyz jsme si spolu zacinali bylo vse v pohode ted kdyz na to koukam zpetne prijde mi ze nemohl nabazit jelikoz pred tim byl rok sam a kdyz uz si ten promeskanej rok vynahradil uplne me v posteli odepsal. Porad slibuje ze se zmeni ze my vse nyhradi ale jsou to jen slibi ani jednou svuj slib neuskutecnil. ![]()
@simik311 píše:
Kdyz jsme si spolu zacinali bylo vse v pohode ted kdyz na to koukam zpetne prijde mi ze nemohl nabazit jelikoz pred tim byl rok sam a kdyz uz si ten promeskanej rok vynahradil uplne me v posteli odepsal. Porad slibuje ze se zmeni ze my vse nyhradi ale jsou to jen slibi ani jednou svuj slib neuskutecnil. ![]()
Prominte asi jsem to predtim vlozila anonymne
@simik311 A svádíš ho? a po tom co se ho snažíš svést tě on odmítne? Můj přítel dělá taky někdy drahoty, ale ty dělám i já
To je normální ![]()
@Anikaa02 bohuzel je to hnusne odmitnuti. Kolikrat se mi stalo ze jsem se kvuli nemu navlikla do pradla apod vymyslimnovy veci a on me pokazdy odkopne. Mrzi me ze vubec neco takovyho musim resit 21letech.
@simik311 No tak to tě chápu… na jednu stranu jsou muži co to prostě nepotřebují.. kamarádka má taky takového kterému to stačí jednou za měsíc a nehne s ním a smířila s tím že ho miluje a ten sex oželí… pokud ti to ale ve vztahu vadí tak si myslím, že by bylo na místě to ukončit.
Lepší než si hledat sexuální náhradu jinde ![]()
@Dračice 2 mam ten sami problem. nechci pripravit syna o tatu kord kdyz se o nej radne stara a je skvelym otcem. A rozejit se jen kvuli posteli nechci. Ale smirit se s tim abych se vzdala toho posledniho co mam rada sexu nechci. Je to zacarovany kruh..
Prosim o radu uz jsem zoufala. Jsme s pritelem 3 roky a mame 2 lete dite podotykam me je 21 a priteli 25. Nas sexualni zivot je katastrofa..ja miluju sex a zmeny atd. Ale on jen svuj stereotyp. Mluveni nikam nevede. Chtel abych to po nem nechtela kazdy den tak jsem prestala ale necekala jsem ze se sex ve vztahu ztrati uplne. Kdybych aspon vedela proc tomu tak je ale situace se vlece uz pres 2 roky a me to trapi. Nic na nej nefunguje jenom cumi do telefonu a hraje hry. Prosim co mam udelat pro zachranu naseho vztahu. Nechci se rozejit uz kvuli synovi. Otce dela prikladneho dokaze se o nej postarat ale bohuzel jen o nej. Ja uz jsem spise domaci putka.