Můj problém? Jsem asi moc hodná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
25.4.16 08:17

Především vypni tu sebelitost, protoze pak nepůsobis jako hodna, ale spis uknourana ;) celkove mi přijde, ze jsi spis ustrasena nez co jiného. Hodny člověk klidně muze byt rázný a prubojny, jen tim nikomu neublizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.16 11:55

Ahoj, tak já jsem asi podobný typ. Mám prostě takovou povahu, jakmile někdo něco potřebuje, tak mu pomůžu. Jenže to ostatní ani neocení. V minulé práci jsem se naučila, že se prostě nemůžu dát. Teď jsem přes rok v nové práci a ozvala jsem se. No, kolegyně je zlá a tak jsem se jí postavila. Ona se mnou přestala úplně komunikovat a řekla mi, že s takovým člověkem se zahazovat nebude. Ona totiž chtěla, abych dělala její práci, že ona to nestíhá. Nějakou dobu mi trvalo než jsem se přes to přenesla, připadala jsem si fakt hrozně. Šéf se mě nezastane, protože jí zná strašně dlouhou dobu a přece nepůjde proti ní. Přemýšlela jsem i o výpovědi, ale to asi není řešení. Takže se prostě už asi 10 měsíců nebavíme, nezdravíme, jen v rámci práci proneseme nějakou tu větu. Teď jsem měla dovolenou a zase se snažila mě pošpinit, srazit na kolena. To se jí naštěstí nepovedlo, ale stejnak jsem zase nervózní i když si říkám, že to všichni ví, že je zlá a zákeřná, tak je to těžké být v práci s někým o kom víte, že vás nenávidí. I když vlastně nemá důvod. A tak se snažím být v klidu, dělat si svojí práci a nevšímat si okolí.
Tím nechci říct, že ozvat se je špatné, ale hrozně bych potřebovala hodit nějaké věci za hlavu a zbytečně se nestresovat. Stejnak to nezměním a ubližuju si akorát sobě. Ale jak na to? Všechno si moc beru, ach jo.
Zakladatelko, jak jsi na to teď ty? Pomohlo ti něco?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová