Můj tchán je magor!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
11.11.11 10:49

Tchán má svoje mouchy, ale pokud s ním nemusíte bydlet a jinak vás rád vidí, tak bych s to jako problém neviděla.

Nějak mi uniká, proč Ti tak strašně vadí, že vás pozval do restaurace, děti tam přece můžeš vzít s sebou a pak půjdete na tu plánovanou návštěvu všichni. Nebo vám výslovně řekl, že tam děti nechce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.11.11 11:41
Baslerinda píše:
Zakladatelko, jako bys psala o mě. Šedesát tisíc za sedačku není nijak závratná cena, jsou i dražší, na jednu stranu se tchánovi nedivím, má nově, nejspíš luxusně zařízený byt a je háklivý na jakékoliv smítko a drobek, možná ho chápu, protože jsem stejná. Nedivím se, nechce aby se mu něco zničilo. Taky mám raději čistý luxusní byt než děti, které opravdu ( zatím ) neplánujeme, jenom kvůli čurbesu, který po nich je.
A teď do mě, tradičně.

Já stíhám mít naklizeno a čisto i s dvěma dětma :-D :pankac: Jsem taky uklízecí maniak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
11.11.11 11:41

Náš tchán řekl, že není zvědavý na to, aby mu tam nějaký parchant řval, tak jsme tam rok nebyli a nechybí nám :nevim:

A jestli je mu líto drahý sedačky, tak si na ní má na tu chvíli něco hodit. A nebo si to nemá pořizovat. Věci jsou přeci od toho, aby se používali. Naše dítě teda na návštěvě ještě nestihlo nic zničit, tak snad tam dáváme taky trochu pozor, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.11.11 11:55

Jo ještě mně s tím luxusním bytem a dětma napadla taková dobrá historka. Sestra má kamarádku, mají opravdu krásně a luxusně zařízený byt, zatím děti nemají. Jsou parta kde už většina děti má, pozvali je ( ta kamoška) na návštěvu i s dětma. Tak sestra říkala, že celou dobu hlídala malou aby něco nerozbila, nerozlila, samozřejmě to stejné dělaly i ostatní matky.
Ve finále někdo z dospělých vylil červené víno na bílý koberec:-))).

Příspěvek upraven 11.11.11 v 12:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
11.11.11 11:59

Normál magor,fakt :roll: :roll: Ja ke sve sestre taky s detma nemuzu,jelikoz ma presne stejneho chlapa,hlavne tedy bezdetneho,takze nedejoze kdyz malej potape stul pacickama,ale ze ma ve vnitr v dome smradlaveho anglickeho buldoka,a vsude jim sere,to jim nevadi :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
11.11.11 12:27
Liduš88 píše:
Baslerinda píše:
Zakladatelko, jako bys psala o mě. Šedesát tisíc za sedačku není nijak závratná cena, jsou i dražší, na jednu stranu se tchánovi nedivím, má nově, nejspíš luxusně zařízený byt a je háklivý na jakékoliv smítko a drobek, možná ho chápu, protože jsem stejná. Nedivím se, nechce aby se mu něco zničilo. Taky mám raději čistý luxusní byt než děti, které opravdu ( zatím ) neplánujeme, jenom kvůli čurbesu, který po nich je.
A teď do mě, tradičně.
Já stíhám mít naklizeno a čisto i s dvěma dětma :-D :pankac: Jsem taky uklízecí maniak :lol:

Tak to jsi dobrá, já taky miluju luxus a naklizeno, do toho hlot musím stíhat práci, tvořím grafiku, weby, jezdím se psem po výstavách, mimo výstavy běhá coursing, s druhou pracantkou NO dělám obrany a stopy … do toho si dodělávám specializaci pro odd. na kterém pracuju, takže děti opravdu k životu nepotřebuju, zatím ne …

• Citovat
  • Upravit
2318
11.11.11 12:39

Bez dětí bych na návštěvu k jejich dědečkovi nešla. Musí se dědouch rozhodnout, co je mu víc, jestli nová sedačka nebo vlastní krev. Na druhou stranu se nám ještě nestalo, že by naše děti při návštěvě něco vyvedly. Ano, neposedím si, stále musím hlídat, ale to tak prostě s malýma dětma je. A to o patlání ručičkama vůbec nechápu. Jí se pouze u stolu, pak dítě umyju a nemá čím patlat. Max tak slinama, ale to snad není taková katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.11.11 12:44

I čistá ruka na lesklém povrchu zanechá stopy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.11.11 14:35
Baslerinda píše:
Tak to jsi dobrá, já taky miluju luxus a naklizeno, do toho hlot musím stíhat práci, tvořím grafiku, weby, jezdím se psem po výstavách, mimo výstavy běhá coursing, s druhou pracantkou NO dělám obrany a stopy … do toho si dodělávám specializaci pro odd. na kterém pracuju, takže děti opravdu k životu nepotřebuju, zatím ne …

Připomínáš mi toho chlápka z inzerátu ze seznamky, jak se vylíčil v superlativech a ukončil větou „Zn.: Nikoho nehledám, jenom se chválím.“ :mrgreen:
Neber to zle, jen čirá zvědavost - co tedy vidíš na maminkovském serveru? Krom ztráty času? :nevim:
Já takovéhle infantilní stránky obloukem obcházela, když jsem dělala jen se psema, chodila jsem si honit triko na psí weby :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
11.11.11 14:40

Pokud vím, to, že jsem napsala, že 60 tisíc za sedačku není moc, tak to není moc, někdo žije v chlívku, někdo v perfektním novém bytě - to je fakt, ne chlubení. Ani jsem nikde nenapsala, že tenhle web je ztráta času, pokud jsi tohle ode mě někde četla, budu ráda za link. Že mám chovného výstaváka, kterému se věnuji, také není chlubení, jen konstatování faktu. Měj fajn den, Brunifid.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
11.11.11 14:43
Baslerinda píše:
Pokud vím, to, že jsem napsala, že 60 tisíc za sedačku není moc, tak to není moc, někdo žije v chlívku, někdo v perfektním novém bytě - to je fakt, ne chlubení. Ani jsem nikde nenapsala, že tenhle web je ztráta času, pokud jsi tohle ode mě někde četla, budu ráda za link. Že mám chovného výstaváka, kterému se věnuji, také není chlubení, jen konstatování faktu. Měj fajn den, Brunifid.

To jsem napsala já, že před pár lety pro mne existovaly jen psí weby, takovýhle by byl ztrátou času. Jen mě zajímalo, co na něm vidíš Ty.
Jdu vypustit můj neuchovněný import ven, ať se proběhne, s tím dítětem, které mi k životu jednoho dne scházet začalo 8-)

• Citovat
  • Upravit
20296
11.11.11 14:47

Neuchovněný import :palec: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
11.11.11 14:51
Brunifid píše:
Baslerinda píše:
To jsem napsala já, že před pár lety pro mne existovaly jen psí weby, takovýhle by byl ztrátou času. Jen mě zajímalo, co na něm vidíš Ty.
Jdu vypustit můj neuchovněný import ven, ať se proběhne, s tím dítětem, které mi k životu jednoho dne scházet začalo 8-)

Co na tomhle webu vidím já? Kromě několika normálních diskuzí a skupin nic.

• Citovat
  • Upravit
2318
11.11.11 20:43

No dobře, i čisté ruce udělají na lesklém povrchu stopy, ale z toho se snad nestřílí ne? Lesklý povrchy se musí stejně neustále leštit, aby byly lesklý. Něco jinýho ale je, pokud lidi nechají na návštěvě pobíhat batole třeba s čokoládou nebo broskví v ruce. Pak bych taky nebyla ochotná se rozplývat nad roztomilostí dětiček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.11.11 08:23
Lasicka píše:
No dobře, i čisté ruce udělají na lesklém povrchu stopy, ale z toho se snad nestřílí ne? Lesklý povrchy se musí stejně neustále leštit, aby byly lesklý. Něco jinýho ale je, pokud lidi nechají na návštěvě pobíhat batole třeba s čokoládou nebo broskví v ruce. Pak bych taky nebyla ochotná se rozplývat nad roztomilostí dětiček…

To jasně, já jen, že prostě některý lidi štvou i ty ručičky na lesklým povrchu no a nebo prostě jen nemusí malý děti…každej to máme jinak že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová