Musím na test, když mám teplotu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65258
23.12.20 13:08
@PostrachUlice13 píše:
@Bábrdl Ježiš, jen to špatně pochopila, už to vysvětlila :lol:

No hlavne zakladatelka nevysvetlila, o jakeho doktora jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.12.20 15:43
@vokishka píše:
No hlavne zakladatelka nevysvetlila, o jakeho doktora jde.

I u praktika máš volat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
23.12.20 19:41
@Bábrdl píše:
A pak se divime… Ty jsi ale samice skotu. :pocitac:

Když jdeš např. k zubaři, tak si měříš teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
23.12.20 19:59
@Paola21 píše:

Ne, ale pokud si ji merila, predpokladam, ze ji neni uplne dobre. Prece si ji nemeri jen tak.
A pokud ma teplotu, tak snad zavola jakemukoli lekari, je prece uplne jedno, kam chce jit, i kdyby chtela resit zrovna tu teplotu, je slusnost zavolat a domluvit se, nez nakazit celou cekarnu… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.12.20 20:00
@Paola21 píše:

Pokud se necítím, tak si určitě teplotu změřím. Navíc u mého zubaře měří na recepci automaticky.

A zakladatelka se změřila, ví, že má teplotu. A s teplotou dneska leze bez domluvy k doktorovi, nebo i jinam, fakt jen korunována husa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.12.20 20:01
@mroe píše:
Ne, ale pokud si ji merila, predpokladam, ze ji neni uplne dobre. Prece si ji nemeri jen tak.
A pokud ma teplotu, tak snad zavola jakemukoli lekari, je prece uplne jedno, kam chce jit, i kdyby chtela resit zrovna tu teplotu, je slusnost zavolat a domluvit se, nez nakazit celou cekarnu… :zed: :zed:

A pak se člověk diví, že tu zas máme pětku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
23.12.20 20:17
@mroe píše:
A pokud ma teplotu, tak snad zavola jakemukoli lekari, je prece uplne jedno, kam chce jit, i kdyby chtela resit zrovna tu teplotu, je slusnost zavolat a domluvit se, nez nakazit celou cekarnu… :zed: :zed:

nevim, vždycky když jsem měla teplotu a nelepšilo se to, tak jsem šla k doktorovi a předem jsem nevolala (za korony jsem teda u doktora ještě nebyla). Tak je člověk moudřejší

Příspěvek upraven 23.12.20 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
23.12.20 20:18
@Bábrdl píše:
A pak se člověk diví, že tu zas máme pětku. :zed:

jo jo, máme pětku kvůli tomu, že lidi, co jim není dobře, jdou k doktorovi, no to jste to dopracovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.12.20 20:50
@Paola21 píše:
jo jo, máme pětku kvůli tomu, že lidi, co jim není dobře, jdou k doktorovi, no to jste to dopracovali.

Ano, lidí, kteří mohou mít koronu, si jdou veselé sednout do čekárny, ani je nenápadne zavolat, i když se to všude píše, s ještě jsou urážení. S děsně se diví, o co jako jde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
23.12.20 22:05
@Paola21 píše:

Na ktere planete zijes? Pripada ti normalni nakazit dalsi pacienty v cekarne, kteri jsou tam treba z uplne jineho duvodu, nez je nemoc, protoze je ti zatezko zvednout telefon a domluvit se, kdy muzes prijit? Plati to uz skoro rok, jestli jsi takhle bajecne informovana i v ostatnich oblastech, tak se fakt nedivim, ze jsme v te petce. Davat najevo svou nevedomost a jeste ji hloupe obhajovat… to chce vazne odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová