Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RyBANA
Fuuuj béčko. Po tom se vždycky potím jak dostihový kůň
Proto jsem nemohla ani brát před těhotenstvím ten Femibion-tak byli všechny čísla od vitaminu B…
@sieta.m píše:
Hele a odkud jsi? Jestli máš tu hospodu někde na jižní moravě, tak já dojedu a budeme se spolu učit pít Birela![]()
bohužel, nebo bohudík nejsem
. Jižní Moravu, obzvlášť Pálavu miluju, jsou tam pohodoví lidi a dá se pít beztrestně už odpoledne ![]()
jsem z východu ![]()
Zakladatelce chci jen říct, že to je tak jak píše v pohodě. U ní asi k neřízenému pití nedojde, tak to řešit nemusí.
No tak Karel nám nevyhrál, dnes se slavit nebude.
@Anonymní píše:
bohužel, nebo bohudík nejsem. Jižní Moravu, obzvlášť Pálavu miluju, jsou tam pohodoví lidi a dá se pít beztrestně už odpoledne
jsem z východu
Zakladatelce chci jen říct, že to je tak jak píše v pohodě. U ní asi k neřízenému pití nedojde, tak to řešit nemusí.
@Anonymní píše:
bohužel, nebo bohudík nejsem. Jižní Moravu, obzvlášť Pálavu miluju, jsou tam pohodoví lidi a dá se pít beztrestně už odpoledne
jsem z východu
No taky jsem volila KS, ale život se mi nezhroutil. ![]()
@Talunka píše:
Pálavu jako krajinnou oblast nebo jako odrůdu vína?Já z tadyma jsem a když se dobře nahnu z balkónu, tak na Pálavu vidím
obojí ![]()
@Talunka píše:
Pálavu jako krajinnou oblast nebo jako odrůdu vína?Já z tadyma jsem a když se dobře nahnu z balkónu, tak na Pálavu vidím
Heč já se nemusím nahýbat, ale zase musí být jasno a vidím ji taky ![]()