Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mr. Wolf píše: Více
Tyjo, děkuju za pochválení příspěvků ![]()
Tak to je super, že máš z minulosti takové zkušenosti stran oslovování a už jsi se trochu ostřílel. Tak teď jen navázat ![]()
Jak píšeš, že jsi divnej, tak na druhou stranu každej je trochu něčím divnej, něco si řeší, nese si nějaký svůj křížek z minulosti… prostě i jiný lidi mají problémy, někdo víc, někdo míň, někdo to zvládá hůře, někdo lépe… Prostě to je život
Chápu, že je ti líto promarněného času, ale s tím se už nedá nic dělat, tzn. ani se tím nemusíš trápit. Soustřeď síly na to co je teď a co může být v budoucnu.
Ještě pro Tebe mám jednu povzbuzující storku, kdysi jsem byla na pár rande s klukem, který na tom byl podobně jako Ty - tedy v tom, že mu bylo přes 30 a neměla žádné vztahové zkušenosti, sexuální prý ano (myslím, že tvrdil, že s nějakou kamarádkou, ale už nevím.) Byl milej, ale mně některé věci nevyhovovaly, takže jsem ho odmítla. (Asi jsem trochu cítila, že bych si s ním mohla dělat moc, co chci a preferovala jsem více vyrovnané síly.) Rozloučili jsme se ale v dobrém - měla jsem tendenci sympatickým lidem upřímně říkat i důvodu rozhodnutí atd. Ale vím, že těsně poté se seznámil s holkou, která je nyní jeho manželka a myslím, že jsou fakt spokojený. (Vím, že ze začátku mi o ní ještě říkal, že to necítí nějak strašně silně…ale ono některé takové věci se mohou vyvinout i časem, jak toho člověka líp poznáváš.) Takže mít ten vážný vztah se mu povedlo mít hodně brzo, zatímco já se ještě dlouho plácala ![]()
Pak si říkám, že taky uvidíš, na jako věkovou skupinu holek vlastně cílit. Přijde mi, že holky nad 30 případně i starší mají obecně lepší žebříček hodnot a víc si váží těch opravdových věcí a že by mohly ocenit více Tvé dobré vlastnosti. Ale samozřejmě to nic nevypovídá o nějaké jedné konkrétní holce.
Je zajímavé, že tahle diskuse pořád žije - a je super, kolik lidí se Ti tady snažilo poradit a případně Ti dost lidí drží palce. Budu ráda, když čas od času napíšeš, jak se věci vyvíjí a očekávám pozitivní zprávy
![]()
Jsi hňup a hnupem zůstaneš. Chodit se radit na ženský fórum. Nechápu.
@Katalpaz píše: Více
nevim co jsi, jestli muz, zena, ono.
na to nemusi byt nikdo frajer aby vedel, kde zadat o radu. tak zoufalej prispevek aby pohledal. ale asi je to obraz dnesni doby. zastupy beta muzu fnukajicich na zenskem foru…
mr.wolf tvl…mr. čivava by bylo lepší…ženský, zeptam se…fakt takovej typek vam prijde atraktivní..opravdu?
vzdyt ten typek nema rad ani sebe..jak muze cekat ze ho bude mit rada zena…cim by ji proboha imponoval?
@kazzatel píše: Více
po netu se to těžko posuzuje, třeba to, že bude mít partnerku mu pomůže mít sám sebe rád!! A sem nechodí jen ženy
@kazzatel To byla ironie samozřejmě. Tak se projeví jedině zoufalec. A hlavně, jak si o sobě myslíš, že jsi alfa. Nejvíc směšný
![]()
Ahoj, mám chlamydie takže beru ATB a snad se toho brzy zbavím. Každopádně minulý týden jsme měli firemní předvánoční večírek, který pro mě dopadl mnohem lépe než předchozí akce.
Prostě i když mi nebylo nejlíp a byl jsem celkem v napětí, tak jsem se snažil bavit s co nejvíce lidmi i ženami. Asi to nebylo tak uvolněné a pořád jsem dával pozor jestli držím oční kontakt, mám otevřený postoj a na něco se vyptávám, ale snažil jsem se.
Jak píše @lucypaja, tak samozřejmě bych si rád partnerku našel, ale i přesto si myslím, že nejsem nějak zoufalý, i když mě to trápí. Třeba, jak tu byla zmínka o speed datingu, tak vím, že někteří kluci zoufale zaškrtají všechny holky, které na té akci jsou, zatímco já fakt zaškrtávám jen ty, se kterými cítím, že nějak plyne komunikace atd. Naposledy jsem takto vybral jen 2 ze 6
a i tak jsem měl shodu. I když mi ta dotyčná na email potom neodpověděla.
@kazzatel a co bych se nezeptal? Líná huba holé neštěstí ![]()
No zřejmě ti to nedochází. Fakt si myslíš, že ti ženský poradí jak na ženský? ![]()
Vždycky mi přišlo moudré, ptát se napřímo a rovnou u zdroje - tzn. ano, u žen.
@Mr. Wolf super, že akce se tak nějak vydařila. Já si myslím, že poradit může žena i muž, každý má sice své zkušenosti, ale něco z toho se třeba může hodit
Mentalita oběti
zde ve vylepšené verzi brečení před houfem žen.
Absolutní dno, kam může muž spadnout. spíš poddno…brrr
Tak jsem asi objevil příčinu svých potíží: https://en.wikipedia.org/…ent_syndrome