Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mr. Wolf píše: Více
No nevim to by jsi neudelal druhou vejsku.
@Mr. Wolf píše: Více
Cetl jsem celou diskuzi a mne prijde, ze se v necem neustale litujes a hledas nejakou generalni pricinu stavu tveho zivota. Jasne, podminky nebyly nejlepsi, mas ten trabl s brachou, ale pak jsou tam veci, ktery nechci zminovat, za ktery si muzes sam a jsou poplatne tvym vlastnim rozhodnutim.
Uplne na rovinu, ve 35 uz je tezky delat velky zmeny, ne nemozny, ale tezky. Kazdopadne za me by ti nejvic pomohlo, kdyby ses prestal resit, litovat, prijal se a nejak normalne zil. Ono se pak ledaco zmeni samo….mimochodem ty vlastni diagnozy byvaji zpravidla chybne. Jsem zvedavej na tvuj dalsi vyvoj.
@Anonymní píše: Více
Díky, že jsi to přečetl. No když si za 35 let života nedokážeš najít kamarády, partnerku nebo sexuální partnerky, tak logicky začneš pátrat po příčině. Co je na tom špatně pátrat po příčině a chtít ji odstranit?
Ty věci, co nechceš zmiňovat jsi měl určitě zmínit. Jen tak, abych se toho třeba nedopouštěl dál.
Já teď rozhodně žiju normálně a nevidím, že bych se litoval. Naopak mám teď hodně aktivit. Kdybych se litoval, tak jen sedím doma. Zatím nevidím, že by se něco tak zásadně měnilo.
Vlastní diagnózy bývají chybné? Ani si nemyslím. Zvlášť v těhle případech. Nakonec jen já vím, jak se cítím.