Muž 35 let a žádný vážný vztah, nevím co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1925
22.10.25 20:09
@Mr. Wolf píše: Více

Jediný co mě hned napadlo v tvým projevu je patologie a to patologie matky… A teď se mi to potvrdilo… vsadim se, že tvá matka je úzkostný typ a krásně s tebou manipuluje… takže… moje rada…matce řekni ať si najde pecovatelky pro bratra…že chceš mít svůj život… Bude následovat těžká manipulace s její strany…a ty buď to vydržíš a začnes žít, přestanes brečet a nebo se připrav, že zůstaneš fňuknoidnim podivinem, s matkou za zadkem.To nikdo nechce. Drzim palce a je to jen o tobě, ale zobání těch sraček 10 let ti moc evidentně nepomáhá co. Takže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
23.10.25 13:39

Tak to rádi slyšíme, hlavně vydrž! :) Změna prostředí, třeba jen ta dovolená, by mohla pomoci. Anonymní to napsala moc hezky. Zkrátka vypadnout ze stereotypu, což tě přivede na jiné myšlenky a třeba tě napadne spousta nových věcí, které tě v zajetém stereotypu prostě napadnout nemůžou. :) Když se zamyslím nad sebou, také jsem prostě postupně zkoušel nové věci jednak proto, abych byl spokojený sám se sebou, abych si splnil své dětské cíle, na které už jsem dávno zapomněl, abych byl zdravější tělesně i psychicky a abych se holkám víc líbil od pohledu, když nejsem schopen se dokopat je oslovit sám. :mrgreen: No popravdě, ne, že bych tímto nějakou dívku vysloveně přilákal, ale sklidil jsem dost komplimentů a co si budeme povídat, to jsou ty drobnosti, co chlapa potěší a kdy vidíš, že je ten svět vlastně krásnej. Ale úsilí to chce a začíná to tím změnit nějakým způsobem sebe.

Když se tu mluví o vztazích, často se říká, úspěch je v tom, že záleží, co z tebe vyzařuje. Radost ze života by z tebe měla vyzařovat. Snad se to i tobě nějak povede. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.11.25 13:59

Ahoj. Byl jsem na té speed datingové akci, ale tentokrát nás tam nebylo zas tolik. Asi jen 5 pánů a 6 dam. Bylo to docela fajn a líbilo se mi to. I když z toho nic nebylo. Měl jsem shodu pouze s jednou ženou a další den jsem jí napsal, ale žádnou odpověď jsem od ní neobdržel.

Chci se jen zeptat, jestli je pro mě reálná možnost zkusit tu seznamku. Někdo tu navrhoval online seznamování, ale já nevím. Podle mého tam nemají muži moc šanci. Navíc si myslím, že nevypadám moc dobře. Tak nevím jestli to mám zkoušet.

Vždycky si říkám, že to přece není možné. Že nějaký ten vztah si najde každý, ať už je chudý nebo bohatý, ošklivý nebo krásný, vysoký nebo nízký, tlustý nebo tenký. Vztah proboha mají i lidi, co nejsou úplně duševně OK nebo mají i nižší sebevědomí. Jen já pořád trčím, jak kůl v plotě a prostě mi to nejde do hlavy. Dneska mi dokonce lektor na hodině jazyka řekl, že proč se chlap jako já ještě neoženil a nezaložil rodinu. Smál jsem se, ale uvnitř mě to strašně štvalo a měl jsem depku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.25 14:09

Vypadáš úplně v pohodě… i taková postava jakou máš se spoustě žen včetne mne líbí… průšvih je, že nemáš sebevědomí… to je strašně důležité a má to vliv na to jestli člověk je nebo není přitažlivý… způsob chůze, to jestli člověk sedí rovně nebo je stydlivě shrbený atd

• Citovat
  • Upravit
1081
11.11.25 14:15
Člověče, buď nejdřív jakžtakž spokojen sám se sebou a ještě se úplně nevrhej do seznamování- svým smutkem a depresí každou odradíš. To prostě není sexi. A vůbec tím nemyslím, že se máš smát.
Zkus být nejdřív vyrovnaný a klidný a spokojený s tím co máš.
A to, zdá se, ještě nejsi!
Takže se zaměř sám na sebe a zařiď si takovou svou rutinu, která se tobě samému bude líbit- víš co se stane? Začneš mluvit sám o sobě a ono to bude zajímavé- tím jak tě to naplňuje ( ať je to cokoliv), jak se to tobě líbí a jak si spokojený. A když to bude radostné: " a ráno vstanu a udělám si můj milovaný Earl Grey.." tak to zaujme každou milovnici čaje. A pro ní to bude sexi.
A dalo by se pokračovat. Jo, mluvím o vyzařování..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.11.25 14:20
@Anonymní píše: Více

Njn, ale to zas říkala psycholožka, že kde je ta hranice. Jako když už poznám, že jsem dost sebevědomý? Není to tak, že jeden den nejsem sebevědomý a druhý ano. Navíc nevím, jak to sebevědomí získat. A také jsou spolu lidé, kteří třeba taky mají nižší sebevědomí. To je, co jsem tu psal a nad čím docela přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.11.25 14:22
@jasperka2 píše: Více

Jenže to mi bohužel moc nejde. Můžu si zařídit svojí rutinu nebo dělat milion různých věcí, ale stačí jedna poznámka, že třeba příbuzní nebo kamarád už mají přítelkyni a já jsem zase v depresi. Nemůžu na to přestat myslet a úplně to vytěsnit. Nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.25 14:24
Úplně v pohodě… hlavně neseď doma na zadku a seznamuj se všude… nějaké hobby, seznamovací akce atd… a soustřeď se na to aby to v tom bylo pokud možno dobrě… to ze je člověku jeden den lepe a druhy den hůř je úplně normální… to mame všichni. A to co píše @jasperka je taky důležité… snaž se být spokojený sám se sebou
  • Citovat
  • Upravit
80
11.11.25 14:28
@Anonymní píše: Více

Jo. Ja zkusim tu posilovnu. Ale asi taky citim, že to bude na jinou medikaci. Tohle mi nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
11.11.25 14:31

Hele, to je blbost. Když jsou 2 nesebevědomí lůzři jako pár, tak nejsou spokojeni ani náhodou! Trpí tím, že nemůžou mít nikoho lepšího a zůstal jim jenom nímand. To není to samé jako 2 spokojené smažky, socky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.11.25 16:17

Ono je to taky otázka toho mého zdravotního stavu. Já se prostě necítím mezi lidmi dobře, necítím se bezpečně. Jsem hypersenzitivní a nejspíš opravdu taky na spektru. Takže prostě nedokážu být tak uvolněný. Nějaká terapie to jen těžko odstraní. Prostě je to moje součást.

Opravdu uvolněný jsem jedině, když se napiju alkoholu. Nemůžu ale být pořád pod parou.

Mám teda zkoušet nové věci, jenže už jsem to takto dělal několikrát a partnerku mi to stejně nepřineslo. Nevím jestli mi to teda pomůže znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
11.11.25 17:19

To je super, zakladateli, já byl na rychlém rande, kde nás bylo 17 + 17, to byl už mazec! :mrgreen: Je super, že říkáš „líbilo se mi to“, to je to, co tě posune kupředu! :) Klidně to zkus znovu a zas, komunikace se ženami ti jedině prospěje.

O té seznamce a jestli se máš seznamovat nebo raději pracovat zatím na sobě. No za prvé, ty tu seznamku už předem zavrhuješ, že muži nemají moc šanci. Že nevypadáš dobře atd. S tímto přístupem na seznamku radši opravdu nechoď. :) Nejdřív to chce aspoň trochu optimistický postoj. Hele, nikdy nevíš, co tě v životě čeká, kde a kdy. Ta seznamka bude dobrá zkušenost a možná ti to opravdu vyjde. S takovým postojem bych do toho šel. Ale bál bych se u tebe, abys nedostal depku z toho, že se ti tam zase nedaří. Přijde mi, že na to ještě připravený nejsi. Zamysli se nejprve sám nad sebou, co jsou vlastně tvé přednosti, co můžeš ženě nabídnout? Například tvá přemýšlivá povaha, řešit věci s chladnou hlavou, naslouchat, dobrý budeš ve svých zájmech… najde se toho jistě dost.

To je základ toho vědomí sama sebe, tedy sebevědomí. To by ti mělo pomoci i v případech, kdy sklidíš nějakou tu kritickou poznámku, která tě shazuje. Je třeba to přijmout s faktem, že třeba mají i pravdu, ale máš zase jiné přednosti a dokonalý není samozřejmě nikdo. Pak bych se do toho seznamování klidně pustil! :) Pokud se necítíš mezi lidmi dobře, to je další důvod, proč volit k seznámení seznamku. Zřejmě jsi za počítačem víc uvolněný a svůj, než na nějaké společenské akci. No a pak když si dohodnete osobní schůzku, jste to už jen vy dva, což ti snad už problém nedělá. :) Jenom jak ti tu dámy píší, nějak se potřebuješ naučit to správné vyzařování, ale na to si musíš přijít sám svým vlastním experimentováním. :) Je to znát, že zatím z tebe vyzařuje spíš pesimismus. Potřebuješ si zažít hezký zážitky, abys pak o nich mohl slečně na rande vyprávět. :D

A abych myslel i na sebe, @jasperka2, tu cizinku mi dohodíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.11.25 19:21
@D. C. píše: Více

Ahoj. Ty tvoje posty mi prostě vždycky zlepší náladu :mrgreen: a jsou i velmi konstruktivní. Speed dating, kde vás bylo 34 8o no to bych nedal. Stačí 6 a u poslední holky už jsem byl s mluvením v koncích a úplně vymluvenej.

Tu seznamku zkusím. Určitě k tomu budu přistupovat jinak. Tady musím jít s pravdou ven a přiznat, že k seznamce přistupuju zbytečně pesimisticky. V minulosti jsem tam měl docela úspěch a psal si asi s 5 nebo 6 holkama, z nichž mě dokonce jedna zvala k sobě domů. Jenže byl jsem blbec a bál jsem se, tak už jsem se jí neozval :(. Když mi tady nějakou seznamku doporučíte, budu moc rád.

Nemyslím si, že bych z toho měl mít depku, protože i ten speed dating jsem zvládl a přistupoval k tomu, že to třeba nevyjde, ale alespoň si dobře popovídám. Spíš si chci někoho najít, dokud jsem alespoň trochu k použití a relativně mladý. Nechci se probudit v 50 a zjistit, že mi život proklouzl mezi prsty.

Teď věřím, že určitě mohu být pro nějakou ženu přínosem. Když bude třeba nemocná tak jí uvařím a vyperu, postarám se o domácnost. Ještě se chci víc naučit něco opravovat a nějaké ty chlapské práce, abych na tom v tomhle byl trochu líp.

Taky mě napadlo jestli nemám zkusit nějaké ty pick up artist nebo dynamic education, ale nevím jestli to není jen tahání peněz z kluků a mužů. Tady je asi lepší spíš investovat do fitka a nějakého seberozvoje.

A přimlouvám se, aby ti @jasperka2 dohodila tu cizinku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.11.25 20:06

Ahoj.
Já jsem se seznámil prostřednictvím seznamky, takže k nim mám obecně pozitivní vztah. Byla to seznamka placená, jmenovala se Grand, už asi neexistuje. Nedávno jsem viděl rozhovor s Kristýnou Mertlovou, rozenou Kočí - bývalá politička. Je majitelkou seznamovací agentury Date2k. Zkus podívat na jejich stránky…
Se vztahy jsem na tom byl hodně podobně jako ty, ale mám pocit, že když už ke schůzce došlo, tak jsem žádnou absolutní bídu nedostal, takže jsem se postupně přeci jen zlepšil v komunikaci a nakonec to dopadlo a jsme spolu manželé 21 let.
Pokud by jsi měl zájem o to fitko, tak klidně s tebou zajdu - v Praze.
Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
11.11.25 20:29
@D. C. píše: Více
:D…čekala jsem na tvojí elementární iniciativu..a pak jsem na tebe zapomněla a… dobře…napiš sz, trochu si na tebe posvítím 8o, a taky tě eventualně budu muset předem informovat (varovat)… no, jak chceš :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí