Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše:
Komunikaci, poradnu, čas jen spolu bez dětí a snažit se
A když hlídání není? A poradna asi taky neprojde…
@Anonymní píše:
Tak to půjde do kopru. Buď ti dva chtějí a musí pro to něco udělat nebo budou říkat, že to nejde a nebude to fungovat. Neříkám že to stojí na víkendu bez dětí, ale tyhle chvíle jsou pro vztah strašně moc důležitý. Znám spoustu párů, kde mi ženská tvrdila jak jim vyhovuje spát všichni dohromady a všude jen s dětmi a za dva roky se strašně divila, když si chlap našel jinou.
@Anonymní píše: Ženy zajímal by mne vás názor. Představte si klasickou rodinu, žena, manžel, dvě děti. Ještě před druhým dítětem bylo ve vztahu žena / muž všechno ok. Po druhém dítěti to jde z kopce dolů. Žena má nějaké zdravitni problémy, muž si ji přestává všímat jako ženy, má ji pouze jako matku svých dětí. Žena díky tomu už na něj začíná být alergická, ale pořád jejich vztah nechce vzdát. Co, ale ženu nejvíc trápí je sex. Poslední dobou už ani ten není. A nedávno když se žena "o něco " pokoušela tak muž byl dole úplně bez reakce. Ale přesto všechno si muž myslí, že je vše ok.Co by jste ženě poradily? Rozejít se s ním nechce, pokud možno chce vztah zachránit.
Doufat, že muž nemá milenku. ![]()
@terien píše:
Tak to půjde do kopru. Buď ti dva chtějí a musí pro to něco udělat nebo budou říkat, že to nejde a nebude to fungovat. Neříkám že to stojí na víkendu bez dětí, ale tyhle chvíle jsou pro vztah strašně moc důležitý. Znám spoustu párů, kde mi ženská tvrdila jak jim vyhovuje spát všichni dohromady a všude jen s dětmi a za dva roky se strašně divila, když si chlap našel jinou.
Ok, děkuji za názor ![]()
@Anonymní píše: Ženy zajímal by mne vás názor. Představte si klasickou rodinu, žena, manžel, dvě děti. Ještě před druhým dítětem bylo ve vztahu žena / muž všechno ok. Po druhém dítěti to jde z kopce dolů. Žena má nějaké zdravitni problémy, muž si ji přestává všímat jako ženy, má ji pouze jako matku svých dětí. Žena díky tomu už na něj začíná být alergická, ale pořád jejich vztah nechce vzdát. Co, ale ženu nejvíc trápí je sex. Poslední dobou už ani ten není. A nedávno když se žena "o něco " pokoušela tak muž byl dole úplně bez reakce. Ale přesto všechno si muž myslí, že je vše ok.Co by jste ženě poradily? Rozejít se s ním nechce, pokud možno chce vztah zachránit.
Promluvit si s mužem a na základě získaných informací jednat. Buď tedy léčbu, poradnu, být spolu, zkoušet a nebo si na sex najít jiného. ![]()
@Anonymní píše:
Tak pak už jen asi zbývá promluvit si o tom, jestli ve vztahu zůstala láska, vzájemná úcta a pokud ano a oba chtějí vztah zachovat, tak se smířit s tím, že budou žít jako jiní lidé, kteří z nějakého-zdravotního či mentálního-důvodu žijí jak sourozenci. Možná to v dnešní době není tak úplná vzácnost.
My ani jednomu z vás do hlavy nevidíme. Máme jen Váš pohled na věc, ale jeho ne, takže Vám může něco unikat. Záleží i jak dlouho ta situaci trvá.. Třeba jste změnila chování a ani si to neuvědomujete, avšak nemyslím to zle.
Variant může být opravdu spousty. Může, ale také nemusí, mít milenku, zdravotní problémy, problémy v práci nebo jen a zkrátka nemá chuť..
Já mít takový problém, s partnerem se budu snažit komunikovat, zeptat se, vyříkat si to. I za cenu pravdy, co mi nemusí líbit. Ale vždy by vztah měl být o spokojeností obou.
Milenka, milenec, nemoc, asexualita. Do hlavy mu nevidíš, tak se ptej.
Taky máme doma 2 děti, školáka a batole. Ale tedy sex, ten máme často. Samozřejmě se taky někdy hádáme. Ale právě jsem si říkala, že se chlapovi nechci okoukat, nebo jak to říct. No při druhým těhotenství jsem přibrala 20 kg a postupně to jde dolů, zbývá mi do původní váhy nějakých 5 kg dolů. Teď jsem si řekla, že na sobě zamakam, abych byla do léta v kondici. Je mi už i víc let, než samozřejmě u prvního a už to jde hůř, ale snažím se. Co se týče sexu, koupila jsem si teď 2 pradylka, což se chlapovi hodně líbí, nebo různé masážní gely
Prostě aby se pořád dělo něco nového
Sex máme v průměru tak 3× týdně a kdyby chlap delší dobu nechtěl, hned bych pojala podezření a bylo by mi to fakt divný. Nikdy jsem nepoznala chlapa, co by nechtěl sex, leda že už to hobluje jinde. Můj názor. Prosím o zachování anonymity, každý nemusí vědět, co doma dělám v posteli. Děkuji.
@Anonymní píše:
Promluvit si s mužem a na základě získaných informací jednat. Buď tedy léčbu, poradnu, být spolu, zkoušet a nebo si na sex najít jiného.
Zkus orál, pokud ani to nezabere, tak zkus objednat norský tabletky
ProMan plus 600Kč na tři měsíce, obsahují testosteron.
Manželovi je přes padesát a je po nich divokej, mohl by pořád.
Pokud ani to nepomůže tak odborníka. Záleží jak se s manželem
domluvíte.
Velmi pravděpodobně sex nadále potřebuje, ale už ne od dotyčné ženy.
Ta vytučněná posloupnost zdravotní problémy ženy - muž si jí přestává všímat.
Je to doslovně, že si jí přestal všímat kvůli zdravotním problémům nebo že kvůli zdravotním problémům měl smůlu, tak se zařídil jinak?
A žena už ty zdravotní problémy nemá?
Pokud si muž „myslí“ (jak to víš, co si myslí?), že je vše ok, tak to zpravidla odpovídá scénáři, kde mohl jít předtím se svými potřebami do háje a žena teď má, co tehdy chtěla. ![]()
Neotravovat
@aquarian píše:
Velmi pravděpodobně sex nadále potřebuje, ale už ne od dotyčné ženy.Ta vytučněná posloupnost zdravotní problémy ženy - muž si jí přestává všímat.
Je to doslovně, že si jí přestal všímat kvůli zdravotním problémům nebo že kvůli zdravotním problémům měl smůlu, tak se zařídil jinak?A žena už ty zdravotní problémy nemá?
Pokud si muž „myslí“ (jak to víš, co si myslí?), že je vše ok, tak to zpravidla odpovídá scénáři, kde mohl jít předtím se svými potřebami do háje a žena teď má, co tehdy chtěla.
Vidím to dost podobně.
Rady na erotické prádlo a tablety na potenci či co jsou tady asi celkem mimo mísu.
Buď někoho má, nebo nemá, ale tebe už nechce. Co s tím nevím. To záleží jen na něm. Jestli s tím vztahem chce něco dělat, nebo už zlomil hůl a rezignoval. Ty s tím asi moc neuděláš.
Ženy zajímal by mne vás názor. Představte si klasickou rodinu, žena, manžel, dvě děti. Ještě před druhým dítětem bylo ve vztahu žena / muž všechno ok. Po druhém dítěti to jde z kopce dolů. Žena má nějaké zdravitni problémy, muž si ji přestává všímat jako ženy, má ji pouze jako matku svých dětí. Žena díky tomu už na něj začíná být alergická, ale pořád jejich vztah nechce vzdát. Co, ale ženu nejvíc trápí je sex. Poslední dobou už ani ten není. A nedávno když se žena "o něco " pokoušela tak muž byl dole úplně bez reakce. Ale přesto všechno si muž myslí, že je vše ok.
Co by jste ženě poradily? Rozejít se s ním nechce, pokud možno chce vztah zachránit.