Muž navštěvující erotický privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
11.12.20 16:01
@Jahor píše:
Ještě mě napadly dvě možnosti pro zakladatele.2. Dej peníze nějakému svému kamarádovi, kterému můžeš věřit. Ať ti prostitutku zaplatí on, může to být klidně nějaká amatérka, která neodmítne peníze. No a ta holka ať tě někde normálně sbalí v baru nebo někde, odvede si tě k sobě a ojede tě. Prostě budeš to mít i s omáčkou, nebudeš si jistý, zda je to za peníze nebo ne, nebudeš to přímo ty, kdo zaplatí a zbavíš se té trapné situace s placením.

Jasný, protože pokud se mu to nestalo 28 let, co je tady, tak by mu určitě nwebylo divné, že by ho teď balila slečna v baru a chtěla sex. Tohle funguje leda ve filmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.12.20 16:02
@TataOndra píše:
Ne prostituce opravdu není práce jako každá jiná. Už jen z podstaty toho, že prostitutka nevede daně, nevydává účtenky. Ale jinak se to řídí nabídkou poptávkou.

A řeči moralistu, jak by tam nikdy nikdo nešel, nikdo nikdy za sex neplatil. Tak mi někdo řekněte jak je možné že v ČR se tomto odvětvím živí údajně více než deset tisíc žen?! Příběhů prostitutek je plnej internet. Některé jsou opravdu fetky, jiné alkoholičky. Dále ale mezi nimi jsou ženy které mají rády sex(četl jsem příběh prostitutky která se v civilním životě živí jako zdravotní sestra, ale miluje sex a vydělá si klidně 3× tolik než zdravotní sestra). Jiné které mají děti jsou samoživitelky a nebaví je děti živit za 15 tisíc platu pokladní. Jiné přišli třeba o práci.

Vidina „lehkého“ výdělku v řádu několika desítek tisíc měsíčně

Nic není tak černobílé jak se zdá.

A pak že naivní jsou ženské :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
11.12.20 16:03

Ale prd, mně osobně by bylo nejspíš úplně jedno, jestli má můj partner zkušenost s prostitutkou nebo ne. Pokud od ní nic nechytil, pokud si tam nechodí (nechodil) programově a dlouhodobě něco kompenzovat (přece jen to vnímám jako formu otroctví) a pokud to bylo přede mnou, jsem schopna se přes to přenést.

Tobě je 28 let, jsi frustrovaný myslím ani ne tak z panictví sexuálního, jako z panictví vztahového. Předpokládám, že masturbuješ, tudíž asi víš, že tam dole funguješ normálně, tudíž není jediný důvod, proč bys ty pohyby spojené s aktem soulože neměl být schopen zvládnout.

Tobě se na obzoru rýsuje jiný problém. Do určitého věku je u mužů ženami tolerována jistá vztahová neobratnost. Ale po té třicítce už žena tak nějak očekává, že chlap bude mít nějaké ty skills, že ho nebude muset učit základním principům randění a fungování ve vztahu. V tomhle ohledu tě možná brzy čeká trochu problém, protože s 35letým chlapem, který se neumí „chovat” ve vztahu a kterého bych musela školit jako puberťáka, bych já osobně moc trpělivosti neměla. To „vztahování” má vývoj, který se moc urychlit nedá a ty máš docela zpoždění. Uklidnim tě, že ve 28 letech rozhodně nejsi sám, ale za 5 let už budeš.

Jestli ti návštěva prostitutky muže pomoci v komunikaci se ženami, jdi do toho. Pokud bez toho hodnotíš své šance na vztah jako nulové, pak je úplně zbytečný se bát, jak se na to bude tvářit tvá budoucí přítelkyně - když bez toho nejspíš žádná nebude. Jen se nenech okouzlit sexem, aby ses za pět let nenašel v té samé pozici, akorát se dvěma pravidelnými návštěvami privátu měsíčně. Sex ve smyslu zásunu tady není prioritou. Jo, a zkus se do ní nezamilovat - hezká čistá mladá holka, co se ti věnuje a vypadá, že se jí čas strávený s tebou líbil… ideální pro to, aby ses nechal poblouzněnců a utrácel u ní všechny své peníze. Ale to bys měl mít probrané s terapeutem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.12.20 16:03
@terien píše:
To má i leckterá „počestná“ manželka

Jasně, nablejt do leča ti můžou v každé hospodě, to je risk. Ale nemusíš kvůli tomu schválně jíst zvraty. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
11.12.20 16:06
@Bábrdl píše:
Já teda jo. U prostitutky tam ten kkt byl jaksi třeba před třiceti minutama. Ještě má na sobě sliny a „buňky“ cizího chlapa, spíš chlapů, jeho chlupy ve svém rozkroku. Blé.

zato některé cnostné ženy mají či měly v sobě i ne-manželovo dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.12.20 16:07
@Anonymní píše:
Ahoj všem čtenářkám a kolemjdoucím!,

jak by jste reagovaly na muže, který by o Vás měl zájem (možna i Vy o něho), ale dozvěděly by jste se, že v minulosti navštěvoval erotické priváty, lehké ženy? :) Navíc tam ztratil i své panictví. Jestli ste to dočetly sem a už jsem ve Vašich očích odsouzen i bez dalšího vysvětlení, tak je to špatná zpráva. I přesto se to pokusím vysvětlit co mě k tomu vede…
Zpět do přítomnosti. Jsem 28 letý muž bez sexuálních zkušenosti. Ano, panic. Neděste se! Některé z Vás položily otázku jak je to možné v takovém věku. Určitě má nějaký vážný problém. Hádáte správně. Trpím mnoho let úzkostně-depresivní poruchou a musím říci, že to ze života umí udělat pořádné peklo. Zažil jsem si své. Díky mému celkem těžkému průběhu nemoci se hodně distancuji od společnosti a je pro mě prakticky nemožné navázat kontakt v běžném životě. Obzvlášť se ženou.
Jak je to už dáno přírodou, i přesto jsem se jako správný samec :-) snažil seznámit se ženou vše, ale i přes pár pokusů bohužel roky neúspěšně. Atraktivitou zrovna neoplývám. Jsem na pohled obyčejný muž. Teď se eště otočím k nepřehlédnutelnému faktu. Zmínil jsem se o úzkostech. Největší strach a úzkosti skrze můj psychický problém mám právě ze sexu, žen a vztahů.
Znáte přísloví: Nikdy neříkej nikdy? Tak u mě platí perfektně. Roky běží, úzkosti přibývají, deprese ze samoty, deprese z nepoznání ženského světa se vším všudy. Ano, to vás dožene k tomu přehodnotit své hodnoty. „Nikdy bych se neseznamoval jen kvůli sexu se ženou“ - porušeno, „nikdy bych nehledal sex na jednu noc“ - porušeno, „nikdy bych nenavštívil erotické portály“ - porušeno. A jsme tady… "nikdy bych nezaplatil za sex. Je to ponižující, zoufalé, nechutné si to rozdat s lehkou ženou ". Na doporučení mé pomocnice v boji s mým psychickým problémem, psycholožky, kterou navštěvuji, mi otevíra možnost zkusit tuto variantu, neboť by mi to mohlo pomoct s mým problémem úzkostí i depresí a zároveň mi to otevře nepoznané.

Takže jsem ve fázi, kdy mi to již vrtá hlavou a přemýšlím, zda to skutečně udělat. Na jednu stranu mě to i láká, na druhou stranu se bojím vlastních výčitek a případně i výčitek ze strany okolí. Jsem empatický člověk se silným svědomím (bohužel), takže pro mě todle není tak jednoduché. Nebo nedejbože ženy, kterou bych mohl potkat v průběhu života. Samozřejmě bych to nikdy nikde neříkal, ale nikdy nevíte, co na Vás unikne nebo prozradíte :-). Řekněme, že jsem to udělal. Jsem ve Vašich očích něco míň?

Děkuji všem za přečtení a také případný názor :kytka:.

Pokud tohle nepsala zena troll a je to pravda, ( tema je clickbaitove ), tak na tvou otazku odpovidam, na prostitutkach neni nic neslusny. Nemas mit proc vycitky svedomi a nemusis to nikomu veset na nos.
Na druhe strane si ale zrovnej v hlave otazku, jestli ti nevadi, ze bude s tebou soulozit zena, ktere se protivis ( nemyslim ze zrovna ty, ale vseobecne se prostitutkam protivi klienti ), a dela to jen proto, protoze potrebuje tve penize. Nejsem si jista, jetli ti tenhle fakt muze pomoct proti depresim. A taky nevis co je ona zac, co ji dohnalo k tomu, ze takovou praci dela, jake zoufalstvi, nebo blba rodinna anamneza, socialni situace, proste nevis.
Tady je zajimavej clanek, kterej popisuje pracu prostitutky z te druhe strany, pise sem holka, ktera prostitutku delala, veci, tkere muzi neradi slysi, chteji verit tomu, ze sex s nimi je uzasnej a prostitutce to vlastne dela dobre a ona jim ten pocit nebere, zahra divadlo, protoze jinak by stratila klientelu, ale kdyz chces jit trochu hloubeji problemu pod povrch, koukni na to i z te druhe srany.

https://www.emimino.cz/…ankovani/13/

Příspěvek upraven 11.12.20 v 16:10

• Citovat
  • Upravit
367
11.12.20 16:07
@Bábrdl píše:
A pak že naivní jsou ženské :lol:

A co konkrétně myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
11.12.20 16:08
@Bábrdl píše:
Tyjo, mluvíš přesně jak ta kariérní poradkyně :lol: :lol: :lol: :lol: Taky by vaši spokojeně přikyvovali, kdyby ti chystala kariéru v gay bordelu? :mrgreen:

Jistě, takové tamty dívky, jiné dívky, než naše dcery… Takže to vlastně není „práce jako každá jiná“. :mrgreen:

A o tom to video je.

Je to špatné, protože prostitutkám ubližuje samotná ta činnost nebo je to špatné, protože prostituci a tím pádem i prostitutky odsuzuje společnost a ta ve svém odsouzení pak těm prostitutkám ublíží? Chceme chránit prostitutky nebo chceme chránit sebe před prostitutkami? :)

Myslím, že objektivnější, než hypotetické video o tom, jak by to bylo, kdyby to bylo… je video s rozhovorem s prostitutkami z oblastí, kde je to legální věc.

https://youtu.be/bK4z8Mzseo8

Jinak vtipné, jak jsi z toho hned udělala gay prostituci, protože představa, že bych dělal gigola ženám by mi nemusela být tak nepříjemné, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
11.12.20 16:08
@Anonymní píše:
Nevím, třeba se přiznám. Možná se ptám i kvůli vlastní tíze svědomí zda to udělat.

Když na to nemáš povahu, tak to nedělej. Ono je dost možné, že by sis na to zvyknul a už by tě úplně nic nenutilo si hledat normální holku. Ve své podstatě si v tom můžeš odžít tu touhu chlapů ošustit co nejvíc žen bez nějakých větších ztrát na cti. Průšvih je, že ti pak třeba ta jedna jediná v posteli na delší dobu přijde jako nuda a třeba nebude odpovídat úplně tvým preferencím (což si u té štětky můžeš zaplatit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
11.12.20 16:11
@Bábrdl píše:
Jasný, protože pokud se mu to nestalo 28 let, co je tady, tak by mu určitě nwebylo divné, že by ho teď balila slečna v baru a chtěla sex. Tohle funguje leda ve filmu.

Kdyby to byl můj kamarád a byl tak zoufalý, že by tohle řešil, tak jsem nějaké slečně už dávno peníze podstrčil. :)

Příspěvek upraven 11.12.20 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.20 16:11

@Andante Děkuji za rozsáhlý názor :kytka:. Má psychoterapeutka se domnívá, že by mi to mohlo pomoct odprostit se od nějakých nejistot, úzkostí. Samozřejmě má nemoc není tak jednoduchá jak se zdá, že člověk udělá jednu věc a je vyřízeno.
Jedinou zkušenost kterou mám je několik absolvovaných rande. Nikdy to nedošlo do další fáze :). Tedy doufám, že tak hodně naivní už snad nebudu, že bych se zakoukal do prostitutky. Budu to brát jako obchod.

• Citovat
  • Upravit
508
11.12.20 16:13

Kámo,

na priváty klidně choď, ale fakt se s tím před holkama, klukama, ani vlastní rodinou, nechlub. Stejně tak žádné holce nevykládej, že máš psychické problémy a nejseš si jistý sám sebou.

Však se stačí podívat, co za lidi dnes chodí po ulicích: Samej psychopat, sobec, idiot, workoholik, vožrala, feťák, socka, čórkař. Nějakej problém má prostě každej, takže ty jsi na tom ve finále ještě docela dobře :)

Pokud jde o dě*vky a priváty, je docela velký riziko, že se ti to zalíbí a už u toho zůstaneš. Dokonce můžeš zcela rezignovat na hledání vážného vztahu a celý tvůj život se můžeš stočit jedním směrem: přes týden budování kariéry, o víkendu vymetání nočních podniků. Když si k tomu ještě občas lupneš „vitamín K“, tak se budeš cítit jako superman a okamžitě budeš znát odpověď na všechny otázky života. Akorát to fakt leze do peněz, což tě zase na druhou motivuje k tomu hledat si stále lepší zaměstnání.

U tebe taky docela hrozí, že se bláznivě zamiluješ do některé děvky, což fakt nedopadne dobře. Na to si dej doopravdy pozor. Doporučuji si vyhledat článek „proč se nezamilovat do dě*vky“ (nutno zadat v uvozovkách), je to tam vysvětleno celkem detailně.

Hlavu vzhůru, bude to sranda :)

Příspěvek upraven 11.12.20 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.20 16:14
@Jahor píše:
Kdyby to byl můj kamarád a byl tak zoufalý, že by tohle řešil, tak jsem nějaké slečně už dávno peníze podstrčil. :)Příspěvek upraven 11.12.20 v 16:11

O mém problému nikdo v blízkem okolí neví - ani o panictví, ani o psychické nemoci. Možnost jedna by stála za zvážení.

• Citovat
  • Upravit
171
11.12.20 16:14

Edit

Příspěvek upraven 30.12.20 v 07:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
11.12.20 16:17

Zakladateli, mě se to zda bejt jako dobrej nápad. Absolutně to neni podstatný. Dělat ze sexu něco speciálního-přitom taková blbost. Najdi si prostitutku a nech se od ní zaškolit. Takhle to dělali i mnozí panovníci. Vše ostaní jsou bláboly a předsudky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí