Může chtít bývalý pas?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3608
3.9.12 20:04
@Táta Pavel píše:
Otázka je, čím vyhrožoval. Jestli tím, že ti ji vezme, tak to ještě neznamená, že do zahraničí, tím mohl myslet do své péče. Rodný list duplikát mu udělají za stovku, na mě dokonce byla úřednice tak hodná, že i zadarmo, když jsem tatínek:-)). Pasy může mít dítě i dva. K vydání OP dítěte nepotřebuje souhlas druhého rodiče. Být tebou, tak si ověřím, jestli má práci a eventuelně nějaké nemovitosti v ČR, pak ti s dítětem nezdrhne. A umí vůbec jazyky? Jen jestli to nedramatizuješ. A soud mu péči na území ČR omezí jen pokud pro to je vážný důvod.

vyhrožoval tím že s dcerou odjede a už jí nikdy neuvidím a k těm nemovitostem-nemá vůbec nic nemá auto nemá byt nemá barák takže majetek žádný a práci má ale to podle mě není důvod aby byl v čr, přítelkyni taky nemá takže ho tady drží jen malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
3.9.12 20:10
@terynka006 píše:
vyhrožoval tím že s dcerou odjede a už jí nikdy neuvidím a k těm nemovitostem-nemá vůbec nic nemá auto nemá byt nemá barák takže majetek žádný a práci má ale to podle mě není důvod aby byl v čr, přítelkyni taky nemá takže ho tady drží jen malá

Co ty jazyky? A z čeho by v zahraničí žil, když nic podle tebe nemá? Ono to není taková legrace. A máš pocit, že je takový idiot, aby před únosem tě prosil o pas? Víš, ono těch únosů do nedobytné ciziny zase tak moc není. Když bude chtít, ani deset odmítnutí souhlasu k vydání pasu mu v tom nezabrání. A nebo jeďte spolu a máš po problému.

• Citovat
  • Upravit
203
3.9.12 20:10

@Táta Pavel OT: Já chápu, že jsi chlap a že se Tvá ex zřejmě zachovala jako potvora, ale dneska už ve dvou diskuzích reješ velmi nevkusně a nevybíravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.12 20:11

@Táta Pavel je vidět, žes o únosu dítěte do zahraničí nikdy neslyšel ani z dálky.. hnus, proč reješ? Ono se nic stát nemusí, ale když se stane, tak pak není žádná páka na návrat dítěte.. a nebo to trvá léta.. lepší tomu předcházet.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.12 20:14

@terynka006 nedávej pas, nepouštěj nikde do zahraničí, zkus přes soud omezit styk na ČR. Mám známou, co to má takto stanoveno, přímo v rozsudku uvedeno, že otec s dítětem nesmí za hranice ČR z důvodu možného únosu dítěte.. nwm, jestli pomohlo to, že je arab, ale holka měla od několika svědků potvrzeno, že vyhrožoval, že dítě sebere a už ho nikdy neuvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
3.9.12 20:14
@Mogwai píše:
@Táta Pavel OT: Já chápu, že jsi chlap a že se Tvá ex zřejmě zachovala jako potvora, ale dneska už ve dvou diskuzích reješ velmi nevkusně a nevybíravě.

Co je na tom nevkusného a nevybíravého, pouze pohled ne tak militantní jako mají některé dámy vůči chlapům. Ono to nebývá tak horké, jak se to na první pohled zdá a bohužel tahle militantnost vede k vyhrocování vztahů s bývalými. Kdyby ten bývalý od Terinky věděl, že pas normálka dostane, že je vše ok, že může dcerku vidět dosytosti, asi by neměl důvod dítě unášet. Takových úchylů moc není, ale ve zdejších diskusích jsou všichni bývalí partneři psychopati, hajzlové, kriminálníci - sakra holky, kde jste ty chlapy sebraly? Byla to vaše volba, stejně jako byla blbá volba mé partnerky.

• Citovat
  • Upravit
3608
3.9.12 20:17

Takže jazyk němčina částečně angličtina a doučit se to není zase takový problém a nezapomeň že pas neplatí jeden den a když mu dám souhlas aby jí udělal pas a rozhodne se že zaplatí pas na rok tak bude mít rok na to aby odjel. A jestli tobě dělala bývalá naschvály tak tak on na tom nikdy nebyl zavolal že chce vidět dceru a pro mě nebyl problém aby si pro ní za půl hodiny přijel, chtěl jí o den déle tak jí o den déle měl, když potřeboval abych si jí vyzvedla-vyhověla jsem mu-a jedinou odměnou za to mi byla hromada výhrůžek tahání po sociálkách kde se vždy zjistilo že lhal a tahanice po soudech. S dcerou na ruce nám vyhrožoval a neustále na mě řval před barákem a naprosto bez důvodu. Tak pardon že po skoro dvou letech co jsem mu vycházela vstřív už toho mám dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
3.9.12 20:18
@martina.se píše:
@Táta Pavel je vidět, žes o únosu dítěte do zahraničí nikdy neslyšel ani z dálky.. hnus, proč reješ? Ono se nic stát nemusí, ale když se stane, tak pak není žádná páka na návrat dítěte.. a nebo to trvá léta.. lepší tomu předcházet.. :zed:

Hele, Terinka nikde nepsala, že by to byl cizinec, natož ze země, se kterou nemáme dohody o únosech dětí. Nejspíš je to jen českej moula. A přesně tohle neustálé bojování ty vztahy dál zhoršuje. Jo, pár únosů za desetiletí je, ale to jsou tak výjimečné situace, o případu, kdy dítě unesl český moula, nejspíš nevíš ani ty. Kolik dětí se třeba zabije v autě, pokud je má v péči druhý rodič? Těch je víc. A chceš tomu preventivně zabránit tak, že všem otcům sebereš řidičáky? Moc čteš bulvár.

• Citovat
  • Upravit
3608
3.9.12 20:20

Táta Pavel
Takže moment on dceru měl kdy chtěl klidně obden a pak chodil a stěžoval si jak jí dva měsíce neviděl to ti jako přijde normální? proti chlapům jsem nikdy nic neměla a nikdy jsem dceři nechtěla brát tátu. A teď pohled na chlapy jako jsi ty ženská tu napíše že nechce aby jel chlap s dítětem do zahraničí a hned je to K***a co mu dělá naschvály a brání mu v kontaktu s dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
3.9.12 20:26
@terynka006 píše:
Takže jazyk němčina částečně angličtina a doučit se to není zase takový problém a nezapomeň že pas neplatí jeden den a když mu dám souhlas aby jí udělal pas a rozhodne se že zaplatí pas na rok tak bude mít rok na to aby odjel. A jestli tobě dělala bývalá naschvály tak tak on na tom nikdy nebyl zavolal že chce vidět dceru a pro mě nebyl problém aby si pro ní za půl hodiny přijel, chtěl jí o den déle tak jí o den déle měl, když potřeboval abych si jí vyzvedla-vyhověla jsem mu-a jedinou odměnou za to mi byla hromada výhrůžek tahání po sociálkách kde se vždy zjistilo že lhal a tahanice po soudech. S dcerou na ruce nám vyhrožoval a neustále na mě řval před barákem a naprosto bez důvodu. Tak pardon že po skoro dvou letech co jsem mu vycházela vstřív už toho mám dost

A to jako chceš, aby až do její plnoletosti s ní nemohl do zahraničí? Je to její otec. Mou bývalou vynech a ačkoliv mi bránila v kontaktu s dcerami, celý měsíc jsem je neviděl, taky vyhrožovala odstěhováním, nikdy bych si nedovolil jí blokovat možnost s dětmi jet do zahraničí. Tak paranoidní zase nejsem. A vím, že tím riskuju, že s nimi zdrhne, zvlášť když se v zahraničí i vzdáleném pohybuje často. Samozřejmě ho neznám a nevidím mu do hlavy, jen bys tento nesouhlas měla pořádně zvážit. A počítat s tím, že nesouhlasem opět přileješ oleje do ohně. Rozhodnutí je na tobě, snažímse ti jen nabídnout jiný pohled, se kterým samozřejmě a plným právem nemusíš souhlasit, protože ho znáš líp, víš čeho je a není schopen. Jen se vyvaruj ukvapeného rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
3.9.12 20:29
@terynka006 píše:
Táta Pavel
Takže moment on dceru měl kdy chtěl klidně obden a pak chodil a stěžoval si jak jí dva měsíce neviděl to ti jako přijde normální? proti chlapům jsem nikdy nic neměla a nikdy jsem dceři nechtěla brát tátu. A teď pohled na chlapy jako jsi ty ženská tu napíše že nechce aby jel chlap s dítětem do zahraničí a hned je to K***a co mu dělá naschvály a brání mu v kontaktu s dítětem

Nic takového jsem nenapsal.
A že chodil a stěžoval si - no tak to jsi snadno vyvrátila, ne?

• Citovat
  • Upravit
3608
3.9.12 20:33

Přilévat olej do ohně není potřeba je to 14 dní zpět co jsem byla s dcerou na logopedii kam nás poslala dětská a on tam byl taky seděl stejně jako já v ordinaci a druhý den si mě zavolali na sociálku a pustili se do mě jak je možný že tam s ní mám chodit a nechodím že tam byl si stěžovat že na ní kašlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
3.9.12 20:35

Ano ale už jen to že jsme byli obden na sociálce a když jsme nebyli my tam byli oni u nás jako myslíš že je to příjemný? někdo ti pořád leze do soukromí a jen kvůli jeho výmyslům a kvůli tomu že se mstí přes dceru že jsem od něj odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
3.9.12 20:37
@terynka006 píše:
Přilévat olej do ohně není potřeba je to 14 dní zpět co jsem byla s dcerou na logopedii kam nás poslala dětská a on tam byl taky seděl stejně jako já v ordinaci a druhý den si mě zavolali na sociálku a pustili se do mě jak je možný že tam s ní mám chodit a nechodím že tam byl si stěžovat že na ní kašlu

Teri, když to tak poslouchám, nebylo by lepší, nechat si soudně stanovit styk? Budeš mít svatý pokoj, uvidíš ho max jednou až dvakrát týdně při předání malé a pak ať si chodí žalovat třeba Ježíškovi. :nevim: Osobně bych ho v takovéhle situaci do zahraničí jet nenechala… Btw, pas pro dítě stojí 100,–, kdyby sis ho chtěla nechat udělat a je na pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
3.9.12 20:40

@Mogwai
my styk určený máme a to dokonce krajským soudem v ústí nad labem a stejně si pořád chodí stěžovat a oni to musí zase a znova prošetřovat a pořád dokola nám lézt do soukromí. Je to 2 a půl roku co jsem od něj odešla a ještě pořád jsem nemohla začít pořádně žít pořád si mě volají a nebo chodí k nám v jednu chvíli to vypadalo že ho to přestalo bavit ale vydrželo mu to jen asi 3 měsíce pak začal nanovo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová