Muži a jejich vzhled

Anonymní
3.5.22 21:16

Muži a jejich vzhled

Hezký večer všem… V posledním čase si tak říkám, že ti muži, celkově, nejsou nějak hezcí, z padesáti se mi líbí jeden.. je tohle normální? Nikdy jsem se nad tím nepozastavovala a vztahy, které jsem měla, tak byly v pohodě i ti muži byli v té době pro mě v pohodě a přitahovali mě, když se dívám zpětně, tak nechápu, co se mi na nic líbilo… Vůbec nevím, co to má být, nejsem skrz to schopná navázat vztah, protože se mi dotyčný prostě nelíbí i když všichni ostatní ho vidí jako Seladona a fešáka s velkým F, já ne… A to si s ním rozumím, má skvělou povahu atd. Tak prostě ne, vzala jsem si do hlavy že mi vadí že má kouty (taková blbost a přitom jeden z ex je měl taky) a ani za mák se přes to nepřenesu. Nabízí se možnost, že se mi líbí ženy, tak ne, tuhle možnost můžu jednomyslně smést ze stolu… Dokážete mi to někdo objasnit proč tu vzhledovou schránku takhle vnímám a řeším? A proč zrovna teď, když v minulosti jsem nic podobného neřešila… Nebo co to může být, čím to může být, setkal se s tím někdo…?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
3.5.22 21:17

Jsi starší, náročnější a hledáš zástupné důvody, proč se ti ten chlap mimo jiné nelíbí. To napadá mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
3.5.22 21:27

Je otázkou, v jaké věkové kategorii se rozhlížíš..
V ročníku na VŠ se vybírá o dost jinak, než na srazu abiturientů po třiceti letech. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.5.22 21:30

To není o mužích, ale o tvých filtrech, hormonech, předchozích zraněnínch a takový věcech. :-D

Jestli tvůj hormonální a emoční systém v tuhle chvíli sabotuje to, aby ses zamilovala a nebo chytla pořádný chtíč, tak s tím za střízliva nic moc nenaděláš. Nelámala bych to přes rameno, pokud už to netrvá roky a prostě počkala, co se bude dít.

A teda pokud by někdo byl typ seladon, tak od něj utíkám hodně rychle :-D

Příspěvek upraven 03.05.22 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
3.5.22 21:31

Jsi hloupá. Důležitý je celek, hlavně vlastnosti charakteru, inteligence, čistoty a schopnosti vydělat peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
3.5.22 21:44
@Malineka píše:
Jsi starší, náročnější a hledáš zástupné důvody, proč se ti ten chlap mimo jiné nelíbí. To napadá mě.

Ty zastupne duvody byly take to prvni, co me napadlo. Ze si tve telo/mozek mysli, ze neni spravny cas hledat muze a tak hleda zpusob, jak ti je zosklivit :)

• Citovat
  • Upravit
37014
3.5.22 21:51

:think: Záložka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 21:56

@Stará známá Hmm možná to tak bude, od rozchodu to je půl roku a dá se říct že stejnou dobu si počínám s tímto podivným přemýšlením… Jinak jak tady někdo psal, o tom věku, je mi třicet, takže ani vysokoškoláci ani arbiturienti… :roll:

• Citovat
  • Upravit
3167
3.5.22 21:56

Někdy to tak bývá.. Ale uklidním tě, taky to tak mám, že fyzicky se mi líbí málokdo a nijak to nesouvisí s pokrytectvím a arogancí, prostě náročný vkus :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 21:58

@Claire00 ale to já vím, já si dokonce cením toho všeho na člověku, ale mám podivný náhled na může, teď, v tomto čase a nějaký ten měsíc nazpět… Přijdou mi prostě ve výsledku všichni nějak nevzhledni a jen se snažím chápat proč nebo čím to je

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.22 22:00

@Zwetta no jo ale já to tak nikdy neměla, a to jsem neměla nikdy žádné výstavní kousky, takže nechápu tu změnu v pohledu na mě

• Citovat
  • Upravit
1319
3.5.22 22:11

Vždyť na nich není, co očumovat. Většina je blbě oblečená, neupravená, malá nebo tlustá. Radši se opravdu podívám na pěknou ženskou a ne nejsem ani bi.

A věkěm je to snad ještě horší. Pozor!!! Kromě ovulace, tam najednou si říkám, že ta pleška dodá vážnosti :mrgreen:
Teď jako těhotná je nemohu ani cítit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
3.5.22 22:12
@Anonymní píše:
@Zwetta no jo ale já to tak nikdy neměla, a to jsem neměla nikdy žádné výstavní kousky, takže nechápu tu změnu v pohledu na mě

tak pak, jak už tu někdo psal, prostě se ti změnilo vnímání, vkus, těžko říct.. třeba podvědomě nemáš na chlapy a vztahy náladu, tak je to taková podvědomá obrana ;) a dočasná záležitost.., asi bych s tím zatím nedělala hlavu.., anebo tobě osobně to nějak moc vadí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.5.22 22:21
@Anonymní píše:
Hezký večer všem… V posledním čase si tak říkám, že ti muži, celkově, nejsou nějak hezcí, z padesáti se mi líbí jeden.. je tohle normální? Nikdy jsem se nad tím nepozastavovala a vztahy, které jsem měla, tak byly v pohodě i ti muži byli v té době pro mě v pohodě a přitahovali mě, když se dívám zpětně, tak nechápu, co se mi na nic líbilo… Vůbec nevím, co to má být, nejsem skrz to schopná navázat vztah, protože se mi dotyčný prostě nelíbí i když všichni ostatní ho vidí jako Seladona a fešáka s velkým F, já ne… A to si s ním rozumím, má skvělou povahu atd. Tak prostě ne, vzala jsem si do hlavy že mi vadí že má kouty (taková blbost a přitom jeden z ex je měl taky) a ani za mák se přes to nepřenesu. Nabízí se možnost, že se mi líbí ženy, tak ne, tuhle možnost můžu jednomyslně smést ze stolu… Dokážete mi to někdo objasnit proč tu vzhledovou schránku takhle vnímám a řeším? A proč zrovna teď, když v minulosti jsem nic podobného neřešila… Nebo co to může být, čím to může být, setkal se s tím někdo…?

mam to taky tak. Mne se nelibi skoro nikdo.

Chlap se mi zacne libit teprve az kdyz preskoci jiskra. Vetsinou po tom, co mi prijde vtipny, zabavny, inteligentni a ma ty „spravne“ nazory. A skrz tu chemii se pak na nej divam uplne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
3.5.22 22:37

Mne se taky nelibi skoro nikdo a kdyz uz si rikam vyjimecne, ze ten chlap vypada dobre, tak pak otevre hubu a ukaze se, ze je blbej nebo trapnej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová