Muži zde na emiminu

ludmilaadamkova
8.7.18 10:36

Muži zde na emiminu

Vždy jsr)em brala tento server čistě jako ženský zaměřený na vše kolem těhotenství, dětí.
Překvapilo mě kolik je zde mužu navíc často těhotné ženy urážející, či urážející obecně ženy a přispěvatelky.

Co myslíte ženy, co za tím je? Nedostatek či neschopnost komunikace v reálném životě s druhým pohlavím, osamělost nebo jen zahání nudy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
8.7.18 10:39

Ne házela bych všechno do jednoho, pytle někteří muži co tu jsou se dokáží bavit na úrovni, ženy respektují i jim poradí. Ti co uráží bych řekla že u žen nemají moc úspěchy a nahání si tady svoje ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.18 10:42

Prijde mi to smesne.Muj chlap by nikdy netravil cas na emiminu,neni zadna bukvice.. A s takovym chlapem bych nebyla co by musel mit potrebu komentovat na portalu pro maminky kde co.

• Citovat
  • Upravit
12237
8.7.18 10:42
@Anonymní píše:
Prijde mi to smesne.Muj chlap by nikdy netravil cas na emiminu,neni zadna bukvice.. A s takovym chlapem bych nebyla co by musel mit potrebu komentovat na portalu pro maminky kde co.

S tim souhlasim :lol: mne staci pohled pritele kdyz uvidi, ze jsem zas na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.7.18 10:43

@ludmilaadamkova
me u jednoho nejmenovaneho :mrgreen: zase prekvapilo obhajovani nevery a vlastne jediny mozny recept na spokojeny manzelsky zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.7.18 10:44

@ludmilaadamkova jejich vlastní mindrak a neschopnost, muži na emiminu jsou az na vyjímky opravdu vykvet. Vsimni si, ze takovi ti borecci, co tu vesmes ženy jen uráží, se prezentují jako šílení alfasamci, ale pritom jsou nalezli na emiminu, webu pro tehotne a matky :lol: ti normální, co tu take hledají radu nebo zkrátka vychovávají děti sami, se chovají úplně jinak.

• Citovat
  • Upravit
26747
8.7.18 10:46

trollové, co kážou víno a pijou vodu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
8.7.18 10:46
@Kralikcek píše:
@ludmilaadamkova
me u jednoho nejmenovaneho :mrgreen: zase prekvapilo obhajovani nevery a vlastne jediny mozny recept na spokojeny manzelsky zivot :mrgreen:

Takových je tu víc. Šašci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.18 10:47
@Kralikcek píše:
@ludmilaadamkova
me u jednoho nejmenovaneho :mrgreen: zase prekvapilo obhajovani nevery a vlastne jediny mozny recept na spokojeny manzelsky zivot :mrgreen:

jo dementa myslíš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
8.7.18 10:47

házím všechny do jednoho pytle a neumím si představit že by můj chlap vysedával tady, ani emimino je tady evidentně nechce, všechno je zaměřené jen na ženy, včetně oslovování, asi nepočítali s tím, že by nějaký chlap tady chtěl trávit čas…
ale některým ženám to evidentně vyhovuje a líbí se jim si s nimi tady psát :mrgreen: někdy plevelí diskuzi na úplně jiné téma klidně 20 stran a asi si připadají nějak úžasně, že se jim konečně věnuje nějaký „chlap“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37136
8.7.18 10:48

Holky já nevím, ale často se tu neřeší jenom děti a těhotenství, jsou tu i témata kde se ženský ptají na opravy domu, technické věci, právnické otázky atd, proč by nějaký zkušený chlap nemohl na taková témata přispět? Jasně neobhajuji trolly, ale ty co přispívají inteligentně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
8.7.18 10:49
@Ketris píše:
S tim souhlasim :lol: mne staci pohled pritele kdyz uvidi, ze jsem zas na emiminu :mrgreen:
:mrgreen: jo
nejlepší jsou tady ti, co dávají rady ženám jak na muže, no určitě si nechám radit zoufalcem, který vysedává na emiminu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1132
8.7.18 10:49

@Lalelale
Přesně můj názor :) jeden normální chlap co mě napadá je @mrav Tuším, že vychovává sám mimčo.

Příspěvek upraven 08.07.18 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.7.18 10:50

Tak samozrejme jsou vyjimky. Je jasny kdyz treba chlap hlida a vychovava a ma nejaky problem hleda navod tak tady ho najde a urcite zadna zena s tim nema problem. Ja nemam problem ani s normalne se bavicimi muzi zde i kdyz mi to prijde zvlastni.

Ale muj prvni prispevek byl minen na muze co tu o zenaxh mluvi v duchu krav, slepic, humusacek atd. A ze jich tu je. Jak se vyskytne zena co ma problem v manzelstvi ci je nestastna hned si prijdou kopnout.

• Citovat
  • Upravit
26747
8.7.18 10:50
@Kriss Tina píše:
Holky já nevím, ale často se tu neřeší jenom děti a těhotenství, jsou tu i témata kde se ženský ptají na opravy domu, technické věci, právnické otázky atd, proč by nějaký zkušený chlap nemohl na taková témata přispět? Jasně neobhajuji trolly, ale ty co přispívají inteligentně :think:

právník, registrujíci se na emimino za účelem rad zdarma …pobavilo :mavam: ale chápu, jak to myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová