Můžou si děti volat kamarády domů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
22.6.17 11:28

Neplánovaně bych do toho nešla. Pokud bych to věděla tak sva dny dopředu, tak bych se na to připravila, abych je mohla hlídat. Ale stejně tak max tri kamarády a všechny plavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
22.6.17 11:32
@Eemii píše:
@Jana206 lito ti to byt nemusi, jelikoz ten plavcik jen minimalne kouka na vodu. Vetsinou si cte, bohuzel.

U nás ne. U nás plavčíci opravdu fungují. Sedí na mostě a vyvýšených místech a pacifikují podobné výrostky. Je jich tam víc. Přesto si troufnu tvrdit, že kdyby se tam našla podobná parta záškodníků, dokáže škodit. Protože při plném obsazení akvaparku v sezoně a v době, kdy je ještě levnější vstupné, je to fakt problém, vidět všude. U nás tam mají i nějaké kamery, na místa, kde nejde z posedu tak dobře vidět. A v plavčíkárně jsou další plavčíci, s těmi z posedu jsou propojeni vysílačkami.

Mě plavčíka líto je. A myslím si, že i tento případ svědčí o tom, že by měla být snížena hranice trestní odpovědnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
22.6.17 11:39

@inkakřivák unás má kluk sám za sebe, běhají s dětmi venku do 7, ale prostě když vím, že kluk od kamarádky neni zvyklý běhat sám po zahradě a je jak z divokých vajec, tak prostě ta obava je..Každopádně uvidím, dnes jak se chová v bazeně, jaký je plavec a domluvím se se známou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.6.17 12:02

Holky a od kdy jste děti nechaly jit na hřiště samotné? Budeme se stěhovat a tak doufám ze si jednou moje děti najdou kamarády behajici po vesnici a vodící si je domů. Moc rada bych mela na zahradě partu děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
22.6.17 12:08

@Ivčis od první třídy, byli dva kamarádi, a rok trvalo než k někomu šel kluk pomalu půl roku, než maminka pustila k nám kamaráda, a to se s maminkama znám.. a bydlíme v jedné velké ulici a poblíž 5 min chůze ten další
Proto se divím, k že někdo se tak jakože rozčiluje, že řeším jenom! bazen a jinak tu mám děti běžně, když chodit domů na zahradu je fakt vyjímečné- kamarádi, bez maminek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
22.6.17 12:15

@Jana206 ale rozumis tomu, ze ten plavcik sedi ve vyvyseny kabine primo naproti, kde se to stalo? Kdyby koukal, tak by to proste videt musel.Ti kluci, to nemohli vypacit behem vteriny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.6.17 12:18

@Janasas To je mi hrozně líto. Chtěla bych aby měly děti nějaké vzpomínky z dětství jako s kamarády a ne jen s námi. Takove prostě zdravé dětství. Stehujeme se z vesnici na vesnici ale bojím se abych vubec našla někoho kdo bude schopný mi dítě půjčit na dve hodiny k nám na zahradu. A bude mit trochou podobný nadhled k životu. Jako ano bát se bojíme a budeme ale myslím ze ja se bojím tak nějak zdravě. Prostě když se má stát neštěstí tak se stane ať je to doma nebo venku. Znám z vlastní zkušenosti. Jasně ze v bazénu děti potřebují nějakou kontrolu a hranice. Jenže když je matky nepustí tak mám ja i děti asi smůlu ????.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
22.6.17 12:21

@Ivčis Nevzdávej se předem, tady se děti pouští. Seznámíš se s nějakými maminkami bud ve školce anebo časem ve škole, anebo v obchodě, a uvidíš, že to jde. Vnuk už takhle chodí i sám na návštěvy - je mu sedm. A vnučka taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.6.17 12:22
@Ivčis píše:
@Janasas To je mi hrozně líto. Chtěla bych aby měly děti nějaké vzpomínky z dětství jako s kamarády a ne jen s námi. Takove prostě zdravé dětství. Stehujeme se z vesnici na vesnici ale bojím se abych vubec našla někoho kdo bude schopný mi dítě půjčit na dve hodiny k nám na zahradu. A bude mit trochou podobný nadhled k životu. Jako ano bát se bojíme a budeme ale myslím ze ja se bojím tak nějak zdravě. Prostě když se má stát neštěstí tak se stane ať je to doma nebo venku. Znám z vlastní zkušenosti. Jasně ze v bazénu děti potřebují nějakou kontrolu a hranice. Jenže když je matky nepustí tak mám ja i děti asi smůlu ????.

My tak bohužel dopadli :-( sousedi přes plot mají 4 holčičky, tak jsem si malovala, jak k nám můžou chodit na trampošku, bazén…jak bude mít malá kamarádky. Bohužel, z nějakého důvodu k nám nesmí a tak mi malá stávala u plotu, koukala na ně a prosila, že bude moc moc hodná, jen když ji za nimi pustím…mohlo mi to srdce utrhnout :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.6.17 12:27

@inkakřivák Ja se spíš ted bojím toho ze si toto maluju růžove jak to tam bude super. Vlastně až tady teď jsem se dočetla ze to co považuji za normální je vlastně úplně mimo :(. Ale děkuji za naději ze normální rodiče ještě nevymreli :oops:
@Keyllah ach bože to nee :,(. Tohle bych cítila stejně jako ty. Muselo to být pro dcerku strašně nepochopitelné a smutné. A jak to zvládla? Našel se nakonec prece jen někdo? Nebo to probíhá zrovma teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.6.17 12:43

@Ivčis bylo to celé loňské léto a bylo to fakt hrozný :,( doma slibovala jak bude hodná, jak bude poslouchat, jen když si bude moct s holkama hrát :,( teď to řeším tak, že si tak jednou týdně doveze na přespání kamarádku ze školky a jednou týdně je u nich. Pak máme dvě/tři rodinky z vesnice, se kterými se více kamarádíme, tak ty zvu k nám na kafčo -) něco nachystám a děti si venku hrají. A když je malá na zahradě sama a holky přes plot venku a ona začne smutně koukat, zahodím buď já nebo manžel, to co zrovna děláme a jdeme skákat na trampolínu, nebo lovit rybičky z bazénku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.6.17 12:48

@Keyllah Uf to muselo byt strašně náročné. Ale máte to za sebou a vymysleli jste super program aby se malá necítila takhle zraněná. Určitě se těší na jiné kamarádky a bude mit pěkně vzpomínky na společné strávené noci s kamarakou :srdce:. Opravdu jsem zvědavá jak to bude v našem novém. U nas tedy jak čtu je výhoda u obou sousedů, jsou to důchodci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.6.17 12:50
@Ivčis píše:
@Keyllah Uf to muselo byt strašně náročné. Ale máte to za sebou a vymysleli jste super program aby se malá necítila takhle zraněná. Určitě se těší na jiné kamarádky a bude mit pěkně vzpomínky na společné strávené noci s kamarakou :srdce:. Opravdu jsem zvědavá jak to bude v našem novém. U nas tedy jak čtu je výhoda u obou sousedů, jsou to důchodci :mrgreen:.

Aby si nestěžovali na moc hlučné děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 12:56

U nás je plný byt věčně:-) stavíme baráček tak už do pokojíčků počítáme rovnou s manželskou postelí, protoze u nás asi bude spát pořád někdo :lol: U bazénu bych jim dala jasná pravidla, samozřejmě u nich sedět a hlídat ale kdybych si chtěla odskočit domů na toaletu nebo pro něco tak všichni z bazénu ven a čekat, kdo by to porušil tak zákaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
22.6.17 13:02

@ančapepča Do pokojíčků vždycky dvoulůžko - to je nejoblíbenější kus nábytku. m Můžou tam blbnout, pozděj se na tom děcka učí a píšou úlohy, no a časem se to využije i na to další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí