Mužská nemoc - jak zvládáte, když je váš partner nemocný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
29.12.18 13:55
@Rive píše:
@Malike já necením zuby, měřím mu teplotu, vařím čaje, ordinuju prášky, dokonce jsem sebrala děti a odebrala jsem se k našim, kde musím hlídat jejich zvířata, aby měl doma klídek na to stonaní :lol: a já prostě větší klídek :lol:

jo tak to jo,ja pochopila že ignorujete že je nemocný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
29.12.18 14:07

A ja myslela, ze to jsou jen vtipy, jakoze muzska smrtelna nemoc na ctyri, nedosahnu na ovladac a podobne.. A oni fakt takovi chlapi existují? 8o
Ja mam teda asi normálního(nebo vlastne asi nenormálního) chlapa, kterej funguje uplne normalne :nevim: ani nepamaju kdy marodil, s běžnou rymou chodi do prace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
29.12.18 15:01
@Malike píše:
Indiáni byli tvrdáci co na to nebyli zvyklí ani od mala…pokud ale byl od mala rozmazlovan a utěšován a doma na něj nervní těhule jen cení zuby,tak to vztahu nepřidá.

Co by ta těhule měla ještě vydržet? Jo vlastně, je to žena, tak víc než člověk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
29.12.18 15:09
@Akinee píše:
Co by ta těhule měla ještě vydržet? Jo vlastně, je to žena, tak víc než člověk :roll:

však jsem psala že jsem si myslela,že ignoruje jeho nemoc…nic dělat nemusí,jen mu prostě říct že ho lituje a slova povzbuzení.Nic víc,…nebo kdyby ty jsi byla nemocná,bys nečekala od partnera že aspon vyjádří lítost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.12.18 15:12

No a jak víš, že přehrává? Jsou lidi, kterým je i s nízkou teplotou zle, samozřejmě taky každá nemoc je jiná a když chytneš hnusnou potvoru, může ti být hrozně, i když nemáš devětatřicítky.
Skutečné přehrávání jako z těch vtipů by mě fakt štvalo, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
29.12.18 16:07

Mě, když jsem nemocný, nikdo nepolituje. Jedině, že by mě politovala dcera, ale ta je na to ještě malá… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
29.12.18 16:33

Kup si v lékarne engystol..je to na nachlazeni a davej to po dobu 2 h.kazdou ctvrhodinu a pak 1 tabletu treba po hodine..dost to zabira.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
29.12.18 16:36
@růžový achát píše:
Nelitovat, neřešit ;), indiáni také nikoho nelitují, prý by dotyčného utvrdili v té nemoci či zranění a on by se nechtěl uzdravovat :lol:, samozřejmě mu třeba ošetří rány, dají mu najíst ale víc si ho nevšímaj.Příspěvek upraven 29.12.18 v 13:44

To je nadherny…je to pravda, clovek se v tom pak zacykli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.12.18 16:40
@růžový achát píše:
Nelitovat, neřešit ;), indiáni také nikoho nelitují, prý by dotyčného utvrdili v té nemoci či zranění a on by se nechtěl uzdravovat :lol:, samozřejmě mu třeba ošetří rány, dají mu najíst ale víc si ho nevšímaj.Příspěvek upraven 29.12.18 v 13:44

Taky už jich moc nezbejvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
29.12.18 16:50
@Malike píše:
však jsem psala že jsem si myslela,že ignoruje jeho nemoc…nic dělat nemusí,jen mu prostě říct že ho lituje a slova povzbuzení.Nic víc,…nebo kdyby ty jsi byla nemocná,bys nečekala od partnera že aspon vyjádří lítost? :roll:

Na jejím místě bych čekala, že se manžel trochu přemůže a v požehnaném stavu mi pomůže s dvěma němocným prckama, abych se náhodou nesložila a nepotratila. Připomnělo mi to ten vtip, proč byla vynalezena antibiotika? aby se žena se zápalem plic mohla postarat o muže s rýmičkou. V mém případě očekávám, že v případě nemoci mě manžel nebude zatěžovat zbytečnýma starostma a vyvenčí hafany. Pokud dolezu do kuchyně, čaj si sama uvařím. V jeho případě žasnu, v jakém stavu vydrží chodit do práce. Většinou jde k lékaři, až se pořádně navztekám a seřvu ho. U nás rýmičku zvládám hůř já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
29.12.18 16:56
@růžový achát píše:
@a12 U nas na to taky nehrajeme, dřív jsem se starala, dneska max. namasíruju bolavá záda, vytáhnu třísku, ošetřim, odvezu na vyšetření či naopak, nechám vyspat, ale nikdy nenî mým středobodem, dokonce jsem se zařekla, že pleny jednou budu měnit maximálně 2× za týden :P… berte s nadsázkou

to já manželovi říkám, že naštěstí příbuzná pracuje v domově pro seniory jako ošetřovatelka, že to bude mít s protekcí a už teď si může vybrat pokojíček :mrgreen: tfuj tfuj, nechci se rouhat, abych tam neskončila dřív já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
29.12.18 16:59
@mrav píše:
Mě, když jsem nemocný, nikdo nepolituje. Jedině, že by mě politovala dcera, ale ta je na to ještě malá… :mrgreen: :mavam:

když tak písni, vyjádřím lítost a přihodím nějakého smajlíka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
29.12.18 17:11
@Rive píše:
Holky, jak zvládáte, když je váš partner nemocny´? Já už na to nemám nervy.
Obě děcka nemocné, syn navíc docela težký průběh, jsem těhotná a poslední dny je mi špatně a mám migrény, nespala jsem kdo ví jak dlouho a teď přišel manžel s tím, že je nemocný, všechno ho bolí, heká, sípa, nemůže se hnout, na teploměru závratných 37,5.
Asi se z toho fakt za chvili zblaznim…nemám vůbec sílu a chuť ho litovat a starat se o něj, protože to přeh

Jájájájájá jsem nespala, jáá mám migrénu. On sice tvoje nespaní a migrény sice moc ovlivnit nemůže, ale BĚDA pokud by od tebe potřeboval jenom pár slov pochopení. TVL. ty seš
sen všech mužů. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
29.12.18 18:42

@Proximus a opacne to plati taky? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
29.12.18 20:07
@Akinee píše:
když tak písni, vyjádřím lítost a přihodím nějakého smajlíka :hug:

Aby ti tam už neblikala SZ. :mrgreen: Jsem nějaký nachlazený - vždycky to chytnu od malé. A to tu ani teď není. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí