Můžu mít 26 DC takhle vybarvený ovulační test?

Anonymní
22.1.24 10:21

Můžu mít 26 DC takhle vybarvený ovulační test?

Ahoj, mám hodně bolavá prsa a zvýšenou chut na sex :D ale ovulační testy byly pozitivní už 16 DC. Dnes jsem si udělala další OT a vypadá takhle (26DC). Muže přijít ještě ovulace nebo tento test je negativní? Dekuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
22.1.24 10:28

Negativní ovulační test. Tohle jsem měla skoro celý cyklus

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.24 10:31

Ok, díky :-)

• Citovat
  • Upravit
402
22.1.24 10:47

Aby byl ovulační test pozitivní, tak musí být testovací čárka stejně silná a nebo silnější než kontrolní, takže tento je negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
22.1.24 11:23

Jestli byl pozitivní 16dc, tak jste tedka cca 9-10dpo, a někdy ovulační testy muzou ukazat i těhotenství… (me teda ukazaly az kdyz sem mela i krasnou // na těhotenském, předtím ne… Ale někomu to ukazuje i dřív :nevim:) Dalsi ovulace to byt nemůže ale, jako ovulační je negativní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.24 11:30

Já si prave rikam, ze když jsem měla ovulaci před tím, tak by neměla ta druhá čárka už být skoro videt, takhle videt je, i když je test jak říkáte negativni :-) to je mi jasné, ale logicky bych to brala, že po menstruaci když se blíží ovulace tak se testy postupně zbarvují, až jsou pozitivní pred ovulaci/behem ovulace a po tom zase postupně slabnou a před menstruaci už není ta testovací carka viditelná. Testoval někdo například cely cyklus a jak to vypadalo? :palec:

• Citovat
  • Upravit
2176
22.1.24 11:42

LH v těle různě kolísá, takže slabší čárka může být a různě sílit a slábnout v průběhu celého cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.24 12:02

@bejuna29 aha, dekuji. To mě nenapadlo :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.24 20:09

Áno môžeš mať takúto čiarku aj mimo ovulácie. Pár krát som robila ovulačný test aj keď som začala brať antikoncepciu a takéto čiarky som mala. Ovuláciu však nie.

• Citovat
  • Upravit
7
23.1.24 07:49

Me ukazal ovulacni test tehotenstvi, ale carka byla vyraznejsi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2176
23.1.24 09:19

@Burbo ovulační test může ukázat těhotenství, ale musí být pozitivní, tzn stejně silné čárky, nebo silnější testovací než kontrolní (tak jak to máš ty)…a v tu dobu už zpravidla máš pozitivní stejně tt… slabou druhou čárku můžeš mít celý cyklus a neznamená to těhotenství, řekla bych, že tohle hodně holčin mate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.24 09:32

Ahoj holky, tak jsem si včera dělala ještě jeden OT a vyšel už asi pozitivní :-) kdyby někdo chtěl fotku tak zašlu. Každopádně jsem si dělala dnes ráno tehotensky test, protože jsem něco tusila a jsem tehotna :srdce: držte palce :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex