Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aby byl ovulační test pozitivní, tak musí být testovací čárka stejně silná a nebo silnější než kontrolní, takže tento je negativní.
Jestli byl pozitivní 16dc, tak jste tedka cca 9-10dpo, a někdy ovulační testy muzou ukazat i těhotenství… (me teda ukazaly az kdyz sem mela i krasnou // na těhotenském, předtím ne… Ale někomu to ukazuje i dřív
) Dalsi ovulace to byt nemůže ale, jako ovulační je negativní..
Já si prave rikam, ze když jsem měla ovulaci před tím, tak by neměla ta druhá čárka už být skoro videt, takhle videt je, i když je test jak říkáte negativni
to je mi jasné, ale logicky bych to brala, že po menstruaci když se blíží ovulace tak se testy postupně zbarvují, až jsou pozitivní pred ovulaci/behem ovulace a po tom zase postupně slabnou a před menstruaci už není ta testovací carka viditelná. Testoval někdo například cely cyklus a jak to vypadalo? ![]()
LH v těle různě kolísá, takže slabší čárka může být a různě sílit a slábnout v průběhu celého cyklu
Áno môžeš mať takúto čiarku aj mimo ovulácie. Pár krát som robila ovulačný test aj keď som začala brať antikoncepciu a takéto čiarky som mala. Ovuláciu však nie.
Me ukazal ovulacni test tehotenstvi, ale carka byla vyraznejsi 🙂
@Burbo ovulační test může ukázat těhotenství, ale musí být pozitivní, tzn stejně silné čárky, nebo silnější testovací než kontrolní (tak jak to máš ty)…a v tu dobu už zpravidla máš pozitivní stejně tt… slabou druhou čárku můžeš mít celý cyklus a neznamená to těhotenství, řekla bych, že tohle hodně holčin mate
Ahoj holky, tak jsem si včera dělala ještě jeden OT a vyšel už asi pozitivní
kdyby někdo chtěl fotku tak zašlu. Každopádně jsem si dělala dnes ráno tehotensky test, protože jsem něco tusila a jsem tehotna
držte palce ![]()
Ahoj, mám hodně bolavá prsa a zvýšenou chut na sex
ale ovulační testy byly pozitivní už 16 DC. Dnes jsem si udělala další OT a vypadá takhle (26DC). Muže přijít ještě ovulace nebo tento test je negativní? Dekuji