Můžu se ještě rozkojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
19.6.14 19:25

@Lili5 holt některé musí někdy použít i flašku a i já vyrostla na flašce a sunaru.
Ale i tak díky za rady asi největší problém bude v mojí hlavě a hledám problem tam kde není. Jen jsem se bála abych toho mého prďolu netrápila hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
19.6.14 20:24

@MonikaN.89 na zvýšení laktace pomáhají homeopatika ricinum communis 5 ch, mě i kamarádce to pomohlo ;) může mít spurtík nebo to můžou být zoubky :nevim: malá mi to taky tak dělala, tak jsem v noci vzala do postele a kojila snad celou noc :jazyk: taky jsme to zvládly bez UM ;) teď jsem zjistila, že pokud mi přes den nespí v kuse víc jak půl hodiny, tak v noci spí líp a tak často se nebudí :kytka: chce to vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
19.6.14 20:25

@konice20 neboj bude to ok, pokud je spokojený, není co řešit :palec: já to měla taky tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
19.6.14 20:31

@Lili5 není to vždy pravda ;) já musela odsávat měsíc z jednoho prsa kvůli prasklině, kojit jsem z něj nemohla, protože malá se napila i krve a pak blinkala, tak jsem odsávala kvůli udržení laktace a kojila jen z jednoho prsu, odsáté mlíčko dostala z flašky mam anticolic a kojení nám to nepokazilo :palec: kojím doteď, malá je závislák :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
19.6.14 21:21

@Lili5
dudlík nedávám protože ho nechce navaluje se mu z něj…a když pije z flašky nikdy neusne, právě, že usíná u prsa a to skoro hned, snažím se ho držet vzhůru, aby sál, ale marný boj…

@blobfish
do postele jsem si ho taky vzala, ale to je hned vzhůru a začne křičet…mám doma malého uřvánka…nepomáhá hlazení někdy ani chování prořve celý den i v kočárku, zaspí vždycky jen nachvíli a je hned hore…

@ivašot.
právě, že na to sílu už nemám, jsem jak když mě někdo klepne palicí po hlavě a jsem nepoužitelná…to bych musela být vzhůru 24 hodin denně protože než usnu, tak je zase vzhůru…budu to muset nějak zkusit ještě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.6.14 21:26

@MonikaN.89 nemá koliku? zkoušela jsi kapky, masáže bříška, nošesní na tygra? třeba ho přestane bolet bříško a nebude řvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.6.14 21:42

@konice20 žádný problém nemáš. Počuraných plínek má dost, to znamená, že i dost pije, kde jinde by tu moč vzal. Že kaká jednou denně je taky normální, některá miminka kakají třeba i jednou za 3 dny. To, že už nic neodsaješ může znamenat, že se ti ustálila tvorba mléka, už nemáš takové přebytky jako na začátku. Já třeba odsávačkou neodsaju ani ň, ale mléka mám dost, když malý saje, vidím, jak má mléka plnou pusu a hlad ani žízeň taky nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.6.14 08:18

@konice20 já jsem taky vyrostla na flašce se sunarem, nikdy jsem nebyla přiložená. Ale to, že jsem na ní vyrostla neznamená, že ji budu cpát i svému dítěti, když to jde udělat líp :-).

@petulka33 ano, jsou děti, které flašku dají, ale dítě nikdy nemá napsané na čele, zda to zvládne nebo ne, proto jsem nikdy lahev nedala, od půlročního syna jsem chodila na dvanáctky, šlo to i bez flašky, takže proč riskovat? Syn má 17. měsíců a kojím krásně dále.

@MonikaN.89 nezkoušeli jste třeba šátek? Aby jste byli pořád spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
20.6.14 10:09

@Lili5 Samozřejmě budu taky radši kojit, ale když to možné nebude nebudu se hroutit a bude prostě na UM. Ono někdy kvalita MM nemusí být úplně nejlepší, protože nejsem farmářka a kde mužu brát záruku že to co jim je nezávadné a místo kde žiju nemá na moje tělo vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.6.14 10:30

@konice20 tak ono krávy, z jejichž mléka se vyrábí umělina, taky zrovna ukázkově nejí, že… Já myslím, že kojení je možné vždy, záleží jen na mamince, jak se k tomu postaví. Mi by se teda ani nechtělo vyhazovat za něj peníze, radši je investuji jinam a líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
20.6.14 10:41

@Lili5 ne vzdy je kojit možné. Co člověk to jiný nazor. Na svůj dotaz jsem odpověď dostala a to mi stačí. Takže díky a dál už se s tím poperu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.6.14 14:56

@konice20 hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie