Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V pátek jdu na tetování a v sobotu máme oslavu. Otázkou je mužů 24 hodin od provedení tetování pít alkohol a tak?? ![]()
@Nikulik98 můžeš, max Ti to víc poteče.. ale 24 h po už je hodně, nebála bych se.. otázka, co znamená to a tak ![]()
Já pila alkohol cca týden po novém tetování, rozproudí víc krev, mně tetování zrudlo a protože se už hojilo, tak víc svědilo, ale nic jiného ![]()
@Nikulik98 radši až pár dní po. Kámoš šel na 3.kérku, dal si po a pak tam měl šílenou modřinu a prej to bolelo mnohem víc.
Neměla bys, může se to tetování „rozpliznout“ kvůli více naředěné krvi nebo čemu.. Kamarádce se to stalo a tatér by tě na to měl upozornit ![]()
Co máš za motiv? ![]()
Jinak já bych si dala jen na chuť, neopít se.
@suricatta píše:
Neměla bys, může se to tetování „rozpliznout“ kvůli více naředěné krvi nebo čemu.. Kamarádce se to stalo a tatér by tě na to měl upozornit
ale to se stává před, nikoliv po
po se pít může.. 24 h po už je dávno to „nejhorší“ zahojeno..
@martina.se píše:
ale to se stává před, nikoliv popo se pít může.. 24 h po už je dávno to „nejhorší“ zahojeno..
No já myslím, že je to úplně jedno, jestli se to rozplizne, stejně si ty tetovačky už nikdo neprohlíží a nositelka si snad pamatuje, co si tam dala sama vytetovat ![]()
Když jdu v 10 dopoledne na tetování, mohu si dát večer alkohol?