Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
potřebovala bych vaše názory, jak reagovat…
V toustovém chlebě jsem našla v několika krajících zapečené myší bobky - je to fakt humus, krom toho, že neplánovaně nemám co k snídaní, tak jsem taky znechucena na min celý den. Chtěla jsem se zeptat, jak byste na tuto skutečnost zareagovali…jsem odhodlaná jít tousty reklamovat (Tesco), mám i účtenku, ale jako jen nějaké „promiňte“ mi moc nestačí…dávám chleba dětem a nepotřebuji, aby se nakazili třeba leptospirózou ![]()
Jsem fakt vytočená ![]()
Kooreno: ale Tesco za to nemuze.za tomuze vyrobce a kor kdyz jsou tam zapecene.
no teda fuj ![]()
tak to bych se taky bránila ![]()
Ten chleba si vyfoť, možná lépe i nakameruj, jestli máš čím, ať máš důkazy u sebe…
pak bych šla na informace a nechala si zavolat nějakého vedoucího, který bude tohle řešit. Myslím, že určitě budou chtít…
akorát si myslím, že to odbydou stylem to je chyba výrobce, my jsme pouze dodavatelé a budeš to muset řešit s výrobcem - lepší to je, pokud je to taková ta řada TESCO výrobků---
každopádně držím palce… kdyby ses nedovolala odezvy, tak písemně…
tohle by se teda stát nemělo! ![]()
Takze bohuzel se slovem promin se musis smirit a napsat na vyrobce toho chleba.jeste bych mu to vyfotila a poslala.
No myslím, že každopádně za to co prodává je zodpovědné Tesco jako prodejce, navíc je to ta zmíněná řada - vyrobeno pro Tesco… ![]()
To je uplne jedno.Oni do toho nevidi.A nevyrabi si to tesco ale je to pro tesco.Resit to budes s nema ale oni to budou resit s vyrobcem takze zalezi jak se ktomu postavi vyrobce.
Nenese za to odpovednost Tesco ale vyrobce.Obchod to prodava.Stat se ti to mohlo kdekoliv.Takze nejlepsi je kdyz pujdes do tesca a pote se ozves vyrobci.
V tescu ti vrati akorat penize a mozna ti slibi ze to budou resit s vyrobcem ale tot vse.
Teda já jsem asi naivní, ale rozhodně bych tam aspoň šla, mají (mohou) to jíst děti tak mě žádné pochybení nezajímá a tím spíš, pokud jde o řadu TESCO.
Kolikrát to bylo ve zprávách nebo v Černých ovcích… ne vždy uspěli ale za zkoušku nic nedáš…
argumenty máš takže držím palce.
Pokud si vzpomínám tak konkrétně TESCO je v těchto věcech celkem vstřícné a řeší to - známý s nimi tenkrát řešil brouky v pistáciích, ale už je to tak 3roky zpátky.
Kdysi tady byla diskuse o kasi z DM, kdy tam byl kus stebla a ditko se diky tomu dusilo.
Tesco ti rekne maximalne promin a dostanes krom jineho chleba tak maximalne cokoladu, protoze to je vina vyrobce.
Zrovna Natasa tu tusim do te diskuse s kasi psala postup, kam je nejlepe napsat, aby zkontrolovali dle sarze namatkou jine chleby - tam totiz muze byt i kus mysky. ![]()
Jinak po exkurzi v Delta pekarnach, kdy sef smeny se smichem dodal, ze mysi bobky po upeceni od kminu nepoznate
si nedelam iluze…
Navic manzeluv predchozi zamestnavatel byl investor do nove pastikove linky v Hame cca pred peti lety, manzel od te doby nemel pastiku v hube (zvlast potom co videl, ze maji na semleti pripravene kravske oci)
a jelikoz nase prvni dcera byla v te dobe pulrocni a zacali jsme s prikrmama, tak pry do detske linky ani radsi nevlezl… ![]()
od te doby jak na prvni tak na druhou dceru Hamé nekupuju, navic po zkusebnich sklenickach je to hnus uz od pohledu - myslim tim masozeleninove a o chuti nemluve.
Příspěvek upraven 16.03.10 v 08:30
hmm.. no ono je ještě na obale zvýrazněno -„vysoká kvalia a podmínky vroby pavidelně kontrolovány“ ![]()
Ty ono vis co kontrolovat muzes sebe lepe a beztak se ti to tam muze dostat.
Zkusila bych se poradit po telefonu tady (Sdružení pro obranu spotřebitelů), aby to výrobci jen tak neprošlo, protože pokud půjdeš reklamovat do Tesca, tak oni ti vrátí peníze a bude to pro ně vyřízeno, těch pár korun za chleba pro ně není problém při obratech, jaké mají.
Jeden známý z Plzně dokonce našel v chlebu zapečenou myš. (normální nebalený chleba, myslím že od Odkolka) tak to šel reklamovat do prodejny, tam se omluvili a řekli, ať přijde zítra. Druhý den mu jako omluvu předali tašku všelijakých „dobrot“ od těch pekáren jako omluvu. No nevím, jestli bych na ně měla chuť ![]()
Jestli chceš dělat jó humbuk, tak zavolej do Novy
ale těžko říct, jestli se tím budou vůbec zabývat.