Myší výkaly v toustovém chlebě

4498
16.3.10 08:13

myší výkaly v toustovém chlebě

Ahoj,
potřebovala bych vaše názory, jak reagovat…
V toustovém chlebě jsem našla v několika krajících zapečené myší bobky - je to fakt humus, krom toho, že neplánovaně nemám co k snídaní, tak jsem taky znechucena na min celý den. Chtěla jsem se zeptat, jak byste na tuto skutečnost zareagovali…jsem odhodlaná jít tousty reklamovat (Tesco), mám i účtenku, ale jako jen nějaké „promiňte“ mi moc nestačí…dávám chleba dětem a nepotřebuji, aby se nakazili třeba leptospirózou :cert:
Jsem fakt vytočená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
16.3.10 08:18

Kooreno: ale Tesco za to nemuze.za tomuze vyrobce a kor kdyz jsou tam zapecene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.3.10 08:18

no teda fuj :poblion:
tak to bych se taky bránila :pocitac:
Ten chleba si vyfoť, možná lépe i nakameruj, jestli máš čím, ať máš důkazy u sebe…
pak bych šla na informace a nechala si zavolat nějakého vedoucího, který bude tohle řešit. Myslím, že určitě budou chtít…
akorát si myslím, že to odbydou stylem to je chyba výrobce, my jsme pouze dodavatelé a budeš to muset řešit s výrobcem - lepší to je, pokud je to taková ta řada TESCO výrobků---
každopádně držím palce… kdyby ses nedovolala odezvy, tak písemně…
tohle by se teda stát nemělo! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.3.10 08:19

Takze bohuzel se slovem promin se musis smirit a napsat na vyrobce toho chleba.jeste bych mu to vyfotila a poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
16.3.10 08:21

No myslím, že každopádně za to co prodává je zodpovědné Tesco jako prodejce, navíc je to ta zmíněná řada - vyrobeno pro Tesco… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.3.10 08:23

To je uplne jedno.Oni do toho nevidi.A nevyrabi si to tesco ale je to pro tesco.Resit to budes s nema ale oni to budou resit s vyrobcem takze zalezi jak se ktomu postavi vyrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.3.10 08:25

Nenese za to odpovednost Tesco ale vyrobce.Obchod to prodava.Stat se ti to mohlo kdekoliv.Takze nejlepsi je kdyz pujdes do tesca a pote se ozves vyrobci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.3.10 08:26

V tescu ti vrati akorat penize a mozna ti slibi ze to budou resit s vyrobcem ale tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.3.10 08:28

Teda já jsem asi naivní, ale rozhodně bych tam aspoň šla, mají (mohou) to jíst děti tak mě žádné pochybení nezajímá a tím spíš, pokud jde o řadu TESCO.
Kolikrát to bylo ve zprávách nebo v Černých ovcích… ne vždy uspěli ale za zkoušku nic nedáš…
argumenty máš takže držím palce.
Pokud si vzpomínám tak konkrétně TESCO je v těchto věcech celkem vstřícné a řeší to - známý s nimi tenkrát řešil brouky v pistáciích, ale už je to tak 3roky zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.3.10 08:28

Kdysi tady byla diskuse o kasi z DM, kdy tam byl kus stebla a ditko se diky tomu dusilo.
Tesco ti rekne maximalne promin a dostanes krom jineho chleba tak maximalne cokoladu, protoze to je vina vyrobce.

Zrovna Natasa tu tusim do te diskuse s kasi psala postup, kam je nejlepe napsat, aby zkontrolovali dle sarze namatkou jine chleby - tam totiz muze byt i kus mysky. :nevim:

Jinak po exkurzi v Delta pekarnach, kdy sef smeny se smichem dodal, ze mysi bobky po upeceni od kminu nepoznate :poblion: si nedelam iluze…

Navic manzeluv predchozi zamestnavatel byl investor do nove pastikove linky v Hame cca pred peti lety, manzel od te doby nemel pastiku v hube (zvlast potom co videl, ze maji na semleti pripravene kravske oci) :poblion: a jelikoz nase prvni dcera byla v te dobe pulrocni a zacali jsme s prikrmama, tak pry do detske linky ani radsi nevlezl… :cert:

od te doby jak na prvni tak na druhou dceru Hamé nekupuju, navic po zkusebnich sklenickach je to hnus uz od pohledu - myslim tim masozeleninove a o chuti nemluve.

Příspěvek upraven 16.03.10 v 08:30

• Citovat
  • Upravit
4498
16.3.10 08:29

hmm.. no ono je ještě na obale zvýrazněno -„vysoká kvalia a podmínky vroby pavidelně kontrolovány“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.3.10 08:35

Ty ono vis co kontrolovat muzes sebe lepe a beztak se ti to tam muze dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.3.10 09:06

Zkusila bych se poradit po telefonu tady (Sdružení pro obranu spotřebitelů), aby to výrobci jen tak neprošlo, protože pokud půjdeš reklamovat do Tesca, tak oni ti vrátí peníze a bude to pro ně vyřízeno, těch pár korun za chleba pro ně není problém při obratech, jaké mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.3.10 09:13

Jeden známý z Plzně dokonce našel v chlebu zapečenou myš. (normální nebalený chleba, myslím že od Odkolka) tak to šel reklamovat do prodejny, tam se omluvili a řekli, ať přijde zítra. Druhý den mu jako omluvu předali tašku všelijakých „dobrot“ od těch pekáren jako omluvu. No nevím, jestli bych na ně měla chuť :poblion:
Jestli chceš dělat jó humbuk, tak zavolej do Novy :mrgreen: ale těžko říct, jestli se tím budou vůbec zabývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
16.3.10 09:19

ja bych zavolala do novy :cert: je to hnus, ja pastiky taky nejim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová