Myšlenky na kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
4.11.17 21:10

@Sova Klára zajímavý příběh a souhlasím s tebou ???? Jak jsem rikala, žijeme jen jednou…a presne tak kdybych byla opilá, on opilý a byli jsme nekde o samotě, myslim ze bych to udelala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.11.17 09:19

Holky, tak minuly tyden jsme byli na akci, kde byl i kamarád…No videli jsme se z dalky, podle me videl, kde jsme s holkama ale nepřišel ani pozdravil..Je fakt, ze mel urcite povinnosti na te akci, ale tak me to mrzelo, i jsem to doma obrecela a porad je mi z toho smutno, rikam si treba nekdy příště..
Nevim cim to je, nejsme zadni byvali partneři, co by se rozešli ve zlem a nebavili se..Ale vse se změnilo, co jsem zacala chodit s přítelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.11.17 11:45

@slecna_xy Tvůj kamarád si určitě drzi odstup kvuli tvého pritele. Verim, ze jsi z toho byla smutna. A nechceš mu napsat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.11.17 16:25

@tzipora zrovna dnes jsem ho potkala. ja byla sama a on s kamarády a hned se ke me znal, objal me…Tak me to potěšilo a uklidnilo, a ted snad uz budu moct dal fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.11.17 16:43

@slecna_xy To je pěkné. :) Tak to je fajn, ze víš, ze je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 22:15

Dobrý večer, mám kamaráda co znám už 8 let 😏 když mi bylo 15nact tak jsme se seznámili a moc se mi líbil 🥺 zamilovala jsem se do něho… 🥺 A teď mám sice přítele ale s ním se někdy furt hádám třeba týden v kuse a pak myslím na toho svého kamaráda… S Přítelem máme Syna…

Myslím že ten kamarád pořád je v hloubi duše… Že k němu něco pořád cítím ale není to tak na vrchu 🥺 🥺 🥺 🥺 co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
23.4.22 22:19
@slecna_xy píše:
Začala bych tím, že mám přítele, kterého miluju, klape nám to, tolik se spolu nasmějeme, jsme spolu 4 roky a plánujeme svatbu. Samozřejmě jsou věci, co mně na něm vadí, někdy se pohádáme a tak, ale nic extra vážného. Musím říct, že jsem s ním opravdu šťastná.

Jenže je tu jeden kamarád. Byli jsme kamarádi asi 6 let, než jsem začala chodit se současným přítelem. Já ho vždy brala jako kamaráda, myslím, že i on mě. Za těch 6 let se asi 3krát stalo, že jsme líbali, když jsme byli opilí, ale nikdy nic víc ani jsme se k tomu nikdy nevraceli a nemluvili o tom. Asi posledního půl roku, než jsem začala chodit s přítelem, jsme se s kamarádem dost zblížili. Denně jsem si psali, chodili ven, ale žádné intimnosti. Hodně lidí z okolí mi říkalo, že on mě určitě jen jako kamarádku nebere, že se do mě zamiloval, ale nikdy mi to neřekl, možná měl strach z odmítnutí nevím. Já musím uznat, že mě přitahoval, bavilo mě s ním flirtovat a byt v jeho blízkosti. Nad vztahem s ním jsem ale moc nepřemýšlela, měli jsme vlastne asi jen jeden společný koníček, jinak jsme každý hodně rozdílní.
Pak jsem si našla přítele, kamarád, když se to dozvěděl, tak přestal psat. Párkrát mi sice ze začátku psal a volal, když byl opilý, příteli to samozřejmě vadilo a začal ho dost nesnášet. Vlastně oni se nemají navzájem rádi a kamarád věděl, že jsme se kvůli němu s přítelem nejednou pohádali. No teď je situace taková, že si nepíšem, vídáme se tak 1-2 za rok na nějaké akci, kde se sotva pozdravíme. Mrzí mě to, hodně.

Někdy před spaním si říkám, že bych si s ním chtěla zase povídat, vypnout, klidne se opít..Jsou mě příjemné představy, že by mě objal, chytl nebo něco. Pak si ráno řeknu, že jsem blbá, proč na to myslím…Neříkám, že na něho myslím každý den, to rozhodně ne, ale někdy mám takové představy a touhy.
Potřebovala jsem se jen vypsat a třeba někdo zažil něco podobného :)

Ty ho chceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
24.4.22 11:55

@GabinkaCh

Přesně tohle skončí nevěrou a tím že tě přítel kopne do zadku. Píšeš že přítele miluješ a chceš si ho vzít a mít rodinu ale co tu píšeš tvrdí pravý opak. Už teď přítele v koutku duše podvádíš když neustále myslíš na druhého. Buď se rozejdi s přítelem nebo s kamarádem utni kontakt. Ženské jako ty jsou příklad toho že se chlap nemá ženit bez předmanželské smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí