Myslíte, že mám tlusté nohy?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
31.7.20 14:10
@T.Petr píše:
Já běhám maratón, zkus to taky :dance: :palec: Ty stehna hezky vyrýsuješ :mavam:

No abych tam pak nemela tvar jezdeckych kalhot.

• Upravit
Anonymní
31.7.20 14:11
@Hanka1 píše:
Víš proč ženský po čtyřicítce nehrají na schovávanou? Protože by je nikdo nehledal! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky dobry, uz jsem slysela, ze mi tahne na 50…

• Upravit
2932
31.7.20 14:13
@Anonymní píše:
Jsem normalni, neposilejte me k psychiatrovi. Jsem vcelku spokojena, jen se ptam na nazor ostatnich. Nejak netrpim a nepripadam si skareda, jen bych rada stihlejsi nohy. I my 40+ chceme byt hezke a nerezignujeme.

To si úplně nemyslím. Kdyby jsi byla normální a spokojená tak nezakladas milion diskuzí na několika různých fórech. Jednou je to o nohách, pak prsa, jednou se vydavas za svou dceru a chceš vědět zda manžel nevypadá staře a jak se k sobě hodíte :think: pokud máš tohle fakt zapotřebí tak nad psychologem popremyslej ;)

• načítám...
1818
31.7.20 14:24
@Anonymní píše:
A co muzu s tema nohama dle tebe delat?

No očividně s nimi nejsi spokojená. Podle mě prostě shodit pár kg. Mě třeba jde tuk do břicha, ale když zhubnu, jde i z břicha. Zkus shodit 3-4kg, do toho bych šlapala vodu, jestli znáš. Na vyrysovaní lýtek. Podle mě ti to půjde dolů. Ale jinak, jak píšou holky, postavu máš hezkou. Nemáš se za co stydět :nevim: Co by za takovou některé daly :mavam:

Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:25

• načítám...
Pet32
31.7.20 14:24
@T.Petr píše:
Každopádně mi to připomnělo: Přijde Mařena k doktorovi a říká: Podívejte se na mě, 80 kg živý váhy!! Chtěla bych zhubnout!! Alespoň 15 kg. Doktor: Takže čtrnáct dní ráno kolečko mrkve, v poledne kolečko mrkve a večer kolečko mrkve! Za týden Mařena opět přijde a povídá: Pane doktore, tohle už dál nejde! Ráno to kolečko dám, v poledne se sebezapřením taky, ale když mi večer Pepan přiveze to třetí kolečko mrkve, to už doopravdy nemůžu!!! :mrgreen: :mavam:

Není kolečko jako kolečko :mrgreen:

• Upravit
2653
31.7.20 14:25

Pokud mas nejakou sebereflexi, jakoze mozna ani nemas, kdyz se nechavas timto ponizujicim zpusobem ohodnocovat jak nekde na antickym trhu, musis prece vudet, ze i vzhledem k veku vypadas nadprumerne, kdyz vezmes v potaz stejne stare zeny jako jsi ty. Samozrejme, pokud je zde nekdo sportovec, tak ti napise, ze to chce zpevnit atd., to jsou detaily. Pokud mas tlusty kotniky, tak to je bohuzel fyzickou konstituci a zazraky s tim neudelas. Spis mas nejaky hlubsi problem tykajici se tveho sebevninani. V kotnikach tvuj problem nespociva. Mas ho v hlave. Preji hodne stesti na ceste k sebelasce, nikoliv ke stihlejsim kotnikum.

• načítám...
15187
31.7.20 14:49
@Anonymní píše:
To jsou vzdy nejlepsi komentare, pry na ten vek…jako ze uz jsem stara ropucha.

Stará nejsi a mladá už taky ne. Prostě jsi ve středním věku.

• načítám...
Hanka1
31.7.20 14:52
@karkarka píše:
Stará nejsi a mladá už taky ne. Prostě jsi ve středním věku.

asi tak…

• Upravit
Hanka1
31.7.20 14:53
@thalasan píše:
To si úplně nemyslím. Kdyby jsi byla normální a spokojená tak nezakladas milion diskuzí na několika různých fórech. Jednou je to o nohách, pak prsa, jednou se vydavas za svou dceru a chceš vědět zda manžel nevypadá staře a jak se k sobě hodíte :think: pokud máš tohle fakt zapotřebí tak nad psychologem popremyslej ;)

Takze je to Izquierdo alias Kaliopa? 8o

• Upravit
31.7.20 15:13
@Anonymní píše:
No trochu mam, uz tu pise jedna maminka, ze mam nohy jak bane a ma pravdu.

Klidně bys mohla 5 kg zhubnout a nohy dotvarovat. Vypadá to, že se ti stehna třou o sebe. Je tam dost prostoru na práci, ale dobrý je, že se to dá vylepšit.

• načítám...
1702
31.7.20 15:22
@Anonymní píše:
Ahoj, jak vsichni ted davaji na FB a instagram fotky v plavkach, tak jsem se take vyfotila, nikam ale nic nedala, protoze mi dlouho prijde, ze mam vuci zbytku tela silna stehna a hlavne lytka u kotniku. Myslite, ze se to da zmenit cvicenim nebo mam zkusit kilo az dve zhubnout? Tlusta snad nejsem, i kdyz uz to neni, co byvalo. Co myslite?
https://lopaurka.rajce.idnes.cz/FotoPříspěvek upraven 31.07.20 v 14:12

Tlusté nohy nemáš, ale holt máš takovou postavu, nesouměrnost tam je. Ale různou odchylku od ideálu má většina lidí (těžký spodek, křivé nohy, krátké nohy, široká ramena, široký pas atd.). :) Co s tím? Trochu pomůže správný trénink (návštěva ortopeda, a takového toho experta na pohyb a chůzi by taky pomohla, zřejmě „těžce“ a silově chodíš), taky když posílíš ramena a prsní svaly, tak to nebude tak rušivé…
Ale jako - žádná tragédie to není ani teď, jen v těch plavkách to je prostě víc vidět. (To píšu jako člověk, co má sám silnější lýtka, takže já jsem na ty nohy vysazená :P )

• načítám...
763
31.7.20 15:42

Zhubnout a zpevnit by nezaškodilo.. Sádla je tam všude pořád dost..

• načítám...
Anonymní
31.7.20 16:37
@mamina89 píše:
No očividně s nimi nejsi spokojená. Podle mě prostě shodit pár kg. Mě třeba jde tuk do břicha, ale když zhubnu, jde i z břicha. Zkus shodit 3-4kg, do toho bych šlapala vodu, jestli znáš. Na vyrysovaní lýtek. Podle mě ti to půjde dolů. Ale jinak, jak píšou holky, postavu máš hezkou. Nemáš se za co stydět :nevim: Co by za takovou některé daly :mavam:Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:25

Kdybych zhubla 3 az 4 kila, dostanu se na vahu pod 50 kg. Dokazu si predstavit kilo az dve, ale 4 kg ne.

• Upravit
Anonymní
31.7.20 16:42
@Elin29 píše:
Zhubnout a zpevnit by nezaškodilo.. Sádla je tam všude pořád dost..

Vazim 53 az 54 kg, kilo nebo dve bych dolu dat mohla, ale fakt nechci jit s vahou pod 50 kg, to by asi nebylo normalni nebo jo?

• Upravit
14677
31.7.20 16:43

:roll: To jsou starosti. Podle me postava ok. Cvičit můžeš vždy, tím nic nezkazis.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková