Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Vazim 53 az 54 kg, kilo nebo dve bych dolu dat mohla, ale fakt nechci jit s vahou pod 50 kg, to by asi nebylo normalni nebo jo?
a kolik měříš?
No nedá mi to a pošlu ti svoje nohy. Sportuji často, cíleně na nohy však ne. Je mi 44, takové nohy bys brala? Jsem si jistá, že někomu se to bude zdát už moc. Ale s tím nic nenadělám, přestat sportovat nehodlám. Každý má něco no. Na paty se nedívej, chodila jsem naboso ![]()
@Anonymní píše:
No nedá mi to a pošlu ti svoje nohy. Sportuji často, cíleně na nohy však ne. Je mi 44, takové nohy bys brala? Jsem si jistá, že někomu se to bude zdát už moc. Ale s tím nic nenadělám, přestat sportovat nehodlám. Každý má něco no. Na paty se nedívej, chodila jsem naboso
To jsou nohy jak vrcholoveho sportovce.
@Hanka1 píše:
Takze je to Izquierdo alias Kaliopa?
Netuším, příspěvky jsou vždy anonymně, ale jméno na rajčeti stejné. Jednou je to fotka obličeje, pak manželský pár, dokonce i vlastní prsa
pak je to žena, dcera, manžel
navíc vkládané na několik serveru, nejen e mimi. opravdu pro mě případ pro psychiatra.
@T.Petr píše:
Jakožto sportovec ti musím složit obrovský kompliment: Ty lýtka jsou excelentní!!! To je pastva pro očiDobře vím, co je za tím práce a dřiny. Děkuji ti
![]()
![]()
A vypada to dobre i v satech nebo sukni?
Normální nohy…Ne úplně štíhlé, ale žádné špalky to nejsou…Jen by mě zajímalo, jestli jsi to zakl. ty, nebo máš potřebu prostřednictvím fóra pohanit končetiny někoho jiného.
@pe-terka píše:
Normální nohy…Ne úplně štíhlé, ale žádné špalky to nejsou…Jen by mě zajímalo, jestli jsi to zakl. ty, nebo máš potřebu prostřednictvím fóra pohanit končetiny někoho jiného.
Jasne, ze jsem to ja. Asi zkusim kilo zhubnout, otazka je, kde zhubnu. Kdyz vidim hezke stihle nohy a ty me sloupy. Nosim kratasy i kratke sukne, rikam si nekdy, jestli je to jeste vhodny.
@Anonymní píše:
Jasne, ze jsem to ja. Asi zkusim kilo zhubnout, otazka je, kde zhubnu. Kdyz vidim hezke stihle nohy a ty me sloupy. Nosim kratasy i kratke sukne, rikam si nekdy, jestli je to jeste vhodny.
Z této váhy se ale hubne špatně, máš tělo naprosto v pořádku, pokud jsi, jak píšeš 162/53, tak máš postavu úplně v pořádku, modelka nejsi, ale jsi štíhlá a vypadáš postavou skvěle.
@Anonymní píše:
těžko říct, jak moc zhubnutím změníš tvar nohou…To spíš nějakým sportem vyrýsuješ svaly…Je to o typu postavy. Já mám štíhlé nohy od přírody, ale zas mám sklony přibírat na břiše. Postavu typu hruška nedocílím, ani kdybych nasadila dietu. Každej máme holt něco…
@pe-terka píše:
těžko říct, jak moc zhubnutím změníš tvar nohou…To spíš nějakým sportem vyrýsuješ svaly…Je to o typu postavy. Já mám štíhlé nohy od přírody, ale zas mám sklony přibírat na břiše. Postavu typu hruška nedocílím, ani kdybych nasadila dietu. Každej máme holt něco…
Asi mas pravdu. Skoda, ze to nejde. Ze by si clovek urcil, kde chce zhubnout a tam zhubl. Na brichu nijak nepribiram a i kdyz neni zpevnene, protoze moc necvicim, tak v obleceni se zda i ploche. Stehna by mi ani tak nevadila, ale ta lytka by vypadala v sukni nebo kratasech lip, kdyby byla o neco tenci.
@Klopotkova píše:
Z této váhy se ale hubne špatně, máš tělo naprosto v pořádku, pokud jsi, jak píšeš 162/53, tak máš postavu úplně v pořádku, modelka nejsi, ale jsi štíhlá a vypadáš postavou skvěle.
Myslim, ze by me stalo dost usili zhubnout vice nez 2 kila. Zatim se neomezuji a jim, co chci, i sladky, zmrzliny, zakusky apod. Nejsem na dietach jako jine v mym veku.
Zdravím Kaliopo!
Dlouho jsem tě tu neviděla. Fajn, že i letos to Chorvatsko klaplo.
Na svůj věk vypadáš fajn. ![]()
@Anonymní píše:
Asi mas pravdu. Skoda, ze to nejde. Ze by si clovek urcil, kde chce zhubnout a tam zhubl. Na brichu nijak nepribiram a i kdyz neni zpevnene, protoze moc necvicim, tak v obleceni se zda i ploche. Stehna by mi ani tak nevadila, ale ta lytka by vypadala v sukni nebo kratasech lip, kdyby byla o neco tenci.
no, v tomhle je určitá „výhoda“ toho břicha, tam se sportem nebo úpravou životosprávy shodit dá. Ale musíš si to hlídat, aby sis s tímto sklonem zachovala pas a boky. Já už jsem s tím smířená, pokud chci vypadat hezky.
Když s tvou postavu zhubneš, shodíš celá. Změní se objem stehen, možná i lýtek, ale jejich tvar ne.
Každopádně nezoufej a rozhlídni se kolem sebe. Žen s velkou nadváhou nebo neforemnými tvary je docela dost, jsi na tom dobře.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat