Myslíte, že mám tlusté nohy?

Anonymní
31.7.20 12:27

Myslite, ze mam tluste nohy, jde to zmenit?

Ahoj, jak vsichni ted davaji na FB a instagram fotky v plavkach, tak jsem se take vyfotila, nikam ale nic nedala, protoze mi dlouho prijde, ze mam vuci zbytku tela silna stehna a hlavne lytka u kotniku. Myslite, ze se to da zmenit cvicenim nebo mam zkusit kilo az dve zhubnout? Tlusta snad nejsem, i kdyz uz to neni, co byvalo. Co myslite?
 https://lopaurka.rajce.idnes.cz/Foto

Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:12

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
10425
31.7.20 12:31

Podle me mas uplne normalni soumernou hezkou postavu.

• načítám...
334
31.7.20 12:32
@Anonymní píše:
Ahoj, jak vsichni ted davaji na FB a instagram fotky v plavkach, tak jsem se take vyfotila, nikam ale nic nedala, protoze mi dlouho prijde, ze mam vuci zbytku tela silna stehna a hlavne lytka u kotniku. Myslite, ze se to da zmenit cvicenim nebo mam zkusit kilo az dve zhubnout? Tlusta snad nejsem, i kdyz uz to neni, co byvalo. Co myslite?
https://lopaurka.rajce.idnes.cz/Foto

Co je tohle za úchylku? Škoda, že se mi to nedaří najít, ale jednu diskuzi si už založila na konkurenčním serveru. To ti nestačilo, co ti napsali tam? Děláš nějaký výzkum?

• načítám...
9166
31.7.20 12:37

Tvoje problémy bych chtěla řešit :roll:

• načítám...
Pet32
31.7.20 12:37

Taky jsem fotku už viděla jinde, to je asi psychický problém zakladatelko. Jestli máš potřebu vystavovat svoje fotky a čekat hodnocení jiných, to ti vlastní sebelásku nenahradí

• Upravit
Anonymní
31.7.20 12:38

Já bych třeba tvou postavu brala všema deseti :palec:
Na druhou stranu, pokud se ve svém těle necítíš, zhubnutím dvou kil z tebe „vychrtlina“ nebude a posilováním taky nic nezkazíš.

• Upravit
15297
31.7.20 12:39

Máš normální postavu, rozhodně nezapadás do českého průměru tlustych, stačí zajít na koupaliste a vidíš jaké mají lidi figury.. Jestli chces vypadat lépe, tak proč ne, cvičenim nic nezkazis.

• načítám...
1237
31.7.20 12:45

Tlustá nejsi, ale tvar nohou nemáš moc hezký. Cvičením by nohy pravděpodobně ještě zhrubly. Zeptej se někde ve fitku, třeba ti poradí

• načítám...
1064
31.7.20 12:48

Chtělo by to zpevnit a začít cvičit. Nevidím ani tak problém ve stehnech jako v břichu.

• načítám...
16231
31.7.20 12:51

A kolik ti je? Na čtyřicítku super, na dvacítku jsou ty nohy rozteklejší. Sportem bys ty nohy určitě vytvarovala. Já mám taky silnější nohy, ale i když jsem měla přes stehno 60cm (což je víc, než mají modelky v pase :mrgreen: ), tak když to bylo vysportované hlavně ze squashe, tak noha zepředu vypadala štíhlá, ten objem dělal ten sval směrem dozadu, takže z boku bylo vidět, že tam je velký sval, ale to tam zase byla vidět ta rýha a nebylo to rozteklé, takže na fotkách nohy vypadaly naprosto ok. Lýtka se taky dají vytvarovat, jakmile tam jsou ty hrany svalů, vypadá to za mě líp.

• načítám...
16231
31.7.20 12:53
@Lovelytrue píše:
Chtělo by to zpevnit a začít cvičit. Nevidím ani tak problém ve stehnech jako v břichu.

Břicho by možná stačilo na fotku zatáhnout ;)

• načítám...
19388
31.7.20 12:57

Úplně normální hezká postava.

• načítám...
Anonymní
31.7.20 12:59

Vycpavky do plavek a zatahnout bricho na fotku :D

• Upravit
ontarova.stara
31.7.20 12:59

To bude nase stara znama. Ta, ktera chtela vedet, na kolik let s manzelem pusobi.
Evidentne je s temi dotazy proflakla i na vinted :mrgreen:.

https://www.vinted.cz/…bnout-stehna

• Upravit
2451
31.7.20 13:03

Postavu máš v naprostém pořádku. Fotky na soc. síť dát můžeš (může každý). Spíš res, proč nad sebou pochybujes.. :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková