Na co mám nárok, mohu žádat o doplatek na bydlení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
26.10.20 10:25

@terien Nefunguje? ale funguje a moc dobře ;) Musíš mít ale tu správnou barvu pleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
26.10.20 10:31
@terien píše:
Tady jsou ženské zásadně úplně, ale úplně samy, bez jediného žijícího příbuzného

Tady jsou dvě skupiny matek, jedny jsou úplně, ale úplně samy na celém světě a brzy zemřou asi hlady a osamělostí a druhé patří sociálně do horních deseti tisíc a přehazují peníze vidlemi a kdo to tak nemá, je socka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.10.20 10:33

@Kipa22 podle popisu jsem socka s rodinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
26.10.20 10:38

Pardon ale pokud jste žila s otce dítěte a i přes to jste pobirali příspěvek na bydlení, dítěti jsou 4 roky, nebyli jste manželé apod…tak je zapotřebí začít řešit veci tak nějak od hlavy.. ne natahovat ruku od státu. Takže dítě sup do školky, vy hop do práce, nechat určit alimenty soudem pokud otec hned teď dobrovolně nechce platit ani korunu a začít trochu pracovat na sobě. Otázka zda vám někdo doplatí bydlení apod.je uplne ta poslední, na kterou byste se mela ptát…dnešní doba je opravdu zvrácena. Když byste se ptala po privydelku, práci, Jak dostat ted dítě do školky a jaké jsou možnosti ok…ale jediné na co se tu 90%takových „matek“pta je „co mi dá stat“.. pak se nesmí stát divit lidem, co řádně pracují a odvádí penize do systému, ze jsou proti těmto lidem… pokud nemáte opravdu ale opravdu nikoho, tak je neco také spatne. Měla jsem za to, ze kazdy ma alespoň 1 člověka, co by ho v nouzi na gauc na pár chvil s ditetem ubytoval nez si najde levnější bydlení a praci. Jenže většinou ti lidé mají zájem o příspěvky a ne o pomocnou ruku aby mohli pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
26.10.20 11:02
@Anonymní píše:
**dobrý den, mám 4letou dceru, beru příspěvek na bydlení. Měla sem brigádu v hospodě a žila s jejím otcem. Teď se něco hroznyho provalilo, on odešel a nevim jestli mi bude něco dávat… Mám nárok na doplatek na bydlení nebo něco? Když podám k soudu navrh na svěřeno do péče, bude to trvati hodně dlouho.. nikoho nemam, navíc dcera není úplně ok a školku moc nedává… **

Správně nemáš mít nárok na nic, běž pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
26.10.20 11:04
@lachtanice86 píše:
@Kipa22 podle popisu jsem socka s rodinou :mrgreen:

Jsme dva, také nemám vidle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22554
26.10.20 11:04

Jestli dcera neni ok a skolku nedava, tak se zajimejte, jak to jinak udelat. Specialni skolka, asistent v normalni skolce, hlidani nejakou pribuznou nebo kamaradkou. Ja bych rekla, ze uplne nehlidatelne je jen male mnozstvi deti a tam je pak zase narok na prispevek na peci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
26.10.20 11:05

@terien a ještě jim vždycky selže HA a nebo jí nemůžou brát ze zdr. důvodů.
Zakladatelko zajdi na soud(předem zavolej, protože úřední hodiny budou asi omezené), zažádej o svěření do péče a o alimenty. To udělej jako první. Pak se rozumně dohodni s přítelem na návěštěvách a najdi si brigádu, v hypermarketech hledají stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.20 11:39

Jsi v prvé řadě máma. Tu tvoji dceri nikdo nenahradi. Problemy jsou vsude, neznam nikoho, kdo by je nemel. Tva dcera by určitě měla ráda maminku, ktera je tu pro ni a vse zvladne. Pokud ma problem, tak ho res. Hledej cesty. Ve ctyrech letech by snad to te skolky mela chodit a tom vic na tom pracovat, pokud neni v nekterych smerech ok, moznosti je spousta, stačí chctit, zajimat se a a byt tam pro ni.
Praci si určitě najdi, nechces prece cely zivot fnukat, ze jsou vsichni proti tobě. Jinak se dostanes dodomu bludneho kruhu, ve kterem budes zit navzdy. Pomoc je obcas nutna, pokud na ni dosahnes, ber ji jako podporu do zacatku, jako novy start, ne jako zpzsob, jak zit.
Všichni lide, obycejni smrtelnici, kteri maji rodiny, tvrde drou na to, aby beli co maji. Pokud chces i ty tohle, staci chtit a zabrat.
A pamatuj na svoji dceru a to co ji das do zivota :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
26.10.20 12:32

Ale pokud pobírá zakladatelka příspěvek na bydlení, tak taťulda taky asi moc nepracoval. Jak jinak by na něj dosáhli? Obzvlášť teď od července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.20 09:05

Tatínek je OSVČ peněz má moc.. ale když odejde tak mi na ní asi moc dávat nebude, malá do školky chodí, ale jen dopoledne není tam spokojená, nejspíš nějaká šikana, teď to budu řešit. Tatínek odejde protože spolu nedokážeme vyjít, navíc se nechová tak jak by měl… Kam mám jít teď v době Corona pracovat? Mqboc mám insolvenci, a josppdi kde pracují otevřou kdoví kdy a tohle je altualjo problém. Rodinu mám, ale dcera za jikym nechce a oni mají svých problemu dost.. největší problem je ten, že mi malá vykládá o tatinkpvo různé věci, třeba že jí mláti nebo fotí.. nechci to moc rozebírat. Nevím jestli je to její fantazie nebo ne, jednou řekne něco a pak že lhala. A já už z toho blaznim. Budu se s ní objednávat k paychologovi, protože tomu nějak nedolazu uvěřit… takže nová otázka je možný aby si 4lete dítě takhle vymyslelo? Tatinek toho má plný zuby a říká že jí to dávám do hlavy já..je pravda že mám negativni zkušenosti z dětství a možná sem se někdy špatně zeptala.. nevím. když přijde z práce tak za ním běží a mazlí ho a přitom mi chvíli před tím tvrdi že s ním nekamarádí protože ji sahal tam a tam…

• Citovat
  • Upravit
5571
27.10.20 09:14
@Anonymní píše:
Tatínek je OSVČ peněz má moc.. ale když odejde tak mi na ní asi moc dávat nebude, malá do školky chodí, ale jen dopoledne není tam spokojená, nejspíš nějaká šikana, teď to budu řešit. Tatínek odejde protože spolu nedokážeme vyjít, navíc se nechová tak jak by měl… Kam mám jít teď v době Corona pracovat? Mqboc mám insolvenci, a josppdi kde pracují otevřou kdoví kdy a tohle je altualjo problém. Rodinu mám, ale dcera za jikym nechce a oni mají svých problemu dost.. největší problem je ten, že mi malá vykládá o tatinkpvo různé věci, třeba že jí mláti nebo fotí.. nechci to moc rozebírat. Nevím jestli je to její fantazie nebo ne, jednou řekne něco a pak že lhala. A já už z toho blaznim. Budu se s ní objednávat k paychologovi, protože tomu nějak nedolazu uvěřit… takže nová otázka je možný aby si 4lete dítě takhle vymyslelo? Tatinek toho má plný zuby a říká že jí to dávám do hlavy já..je pravda že mám negativni zkušenosti z dětství a možná sem se někdy špatně zeptala.. nevím. když přijde z práce tak za ním běží a mazlí ho a přitom mi chvíli před tím tvrdi že s ním nekamarádí protože ji sahal tam a tam…

tak jak jsi mohla pobírat příspěvek na bydlení, když tatínek vydělává moc peněz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.20 09:17

Protože tu neni napsany za prvé a za další se to bere podle průměru a nabic podle toho co dostaval mojuly rok a to nebylo tak moc.. až teď má 60tisic. Nevím

• Citovat
  • Upravit
5571
27.10.20 12:17

Takže zase podvod a čachry machry … tak budeš muset jít makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
27.10.20 12:46

A pozor na ta obvinění! Nedávno proběhla nějaká zpráva v tisku, že konečně soud potrestal matku, která křivě obvinila otce že zneužití dítěte, klasická špinavá bitva na téma a děcko neuvidíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová