Na kolik stupňů se vytápí v obchodech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
27.11.21 19:18
@Tamtama píše:
Já mám v krámě 16,5°, víc ani prd, a to ještě ve vedlejší místnosti, kam nikdo nechodí, čili se tam ani pořád neotviraji dveře. Mám na sobě tlustý ponožky, zimní boty, tlustý svetr, vestu, na krku šálu, a když zrovna moc nechodí lidi, tak bych tam zmrzla.

Jak to souvisí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.11.21 19:26
@Bábrdl píše:
Jak to souvisí?

Ze se tolik nehybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
27.11.21 20:44

Když se přijde z venku do dovnitř, tak je vždy teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 02:20

Prosím pěkně u nás je v zimě od 11 - 15 stupňů, ráno když přijdeme. Nemáme přístup k centrálnímu vytápění, takže si představte, že občas ty prodavačky opravdu nemají mikiny jen tak z plezíru. :mrgreen: Máme jeden jedinej přímotop na 190m2 za pokladnou. Přes den se to zvládne vytopit tak na 20, ale od nohou je zima jak blázen a nesmíme nosit kozačky. :roll: Navíc to tam každou chvíli luftuje z venku, jelikož máme dveře na pohybový senzor. Takže všichni máme na sezónu nakoupené termo prádlo a ponožky, i tak je to ale k uzoufání. Když si stěžujeme, přijde provozní a laserovým teploměrem zaměří strop, kde je 19 stupňů. A vše je v naprostém pořádku, i když mu oponujeme, že u stropu opravdu nelétáme. :nevim: Takže takhle u nás. Vám co je v obchodech vedro, doporučuji bundy rozepnout už před vchodem a uvnitř třeba přehodit přes ruku, vozík. Dělám to tak taky. Nikdy by mně nenapadlo ječet jak trapak, aby mě každý slyšel, že je tam vedro na zdechnutí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
22926
28.11.21 12:18

My sice nekolabujeme, ale v zimě je to peklo, pokud třeba v obchoďáku nejste autem, nemáte si kam odložit bundu, mikinu, tak je to děs. Když jedu busem, tak to je fakt děsný. Byť jsme převážně zimouřivá, tak v zimě v obchodech trpím pokud si nemám kde odložit. Já myslím, že konkrétně v těch OC to tam vytápí i ty reklamní nápisy a tabule, kolem, plus davy lidí, tak to je pak očistec :think: :roll: Když se ale jde jen v tričku tam, to je paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.21 12:19
@Tamtama píše:
Ze se tolik nehybu

Jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
28.11.21 12:20
@Anonymní píše:
Prosím pěkně u nás je v zimě od 11 - 15 stupňů, ráno když přijdeme. Nemáme přístup k centrálnímu vytápění, takže si představte, že občas ty prodavačky opravdu nemají mikiny jen tak z plezíru. :mrgreen: Máme jeden jedinej přímotop na 190m2 za pokladnou. Přes den se to zvládne vytopit tak na 20, ale od nohou je zima jak blázen a nesmíme nosit kozačky. :roll: Navíc to tam každou chvíli luftuje z venku, jelikož máme dveře na pohybový senzor. Takže všichni máme na sezónu nakoupené termo prádlo a ponožky, i tak je to ale k uzoufání. Když si stěžujeme, přijde provozní a laserovým teploměrem zaměří strop, kde je 19 stupňů. A vše je v naprostém pořádku, i když mu oponujeme, že u stropu opravdu nelétáme. :nevim: Takže takhle u nás. Vám co je v obchodech vedro, doporučuji bundy rozepnout už před vchodem a uvnitř třeba přehodit přes ruku, vozík. Dělám to tak taky. Nikdy by mně nenapadlo ječet jak trapak, aby mě každý slyšel, že je tam vedro na zdechnutí. :lol:

Proč nesmíte mít kozačky? To nechápu. Nikdy jsem nekoukala prodavačkám a lidem na kasách na obuv.To přece nemůže zákazníkům vadit, co nosí prodavačky? Nebo je nesmíte mít kvůli bezpečnosti práce, nebo kvůli podlahám samotným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.11.21 12:22

Ono se tam zase tolik nevytapi ale teplo dělají i lidé sami a a taky někde kde je to hodně nasvícené i světla

• Citovat
  • Upravit
3087
28.11.21 15:16
@sharunka03 píše:
My sice nekolabujeme, ale v zimě je to peklo, pokud třeba v obchoďáku nejste autem, nemáte si kam odložit bundu, mikinu, tak je to děs. Když jedu busem, tak to je fakt děsný. Byť jsme převážně zimouřivá, tak v zimě v obchodech trpím pokud si nemám kde odložit. Já myslím, že konkrétně v těch OC to tam vytápí i ty reklamní nápisy a tabule, kolem, plus davy lidí, tak to je pak očistec :think: :roll: Když se ale jde jen v tričku tam, to je paráda :)

Mám stejnej pocit s těma světlama v krámech a taky z lidí prostě sálá nějaké to teplo. Jsem překvapená, že tu píšete tak nízký teploty, já bych opravtu tipla, že minimálně těch 25 tam prostě bude. Jak říkám, nejradši chodím v mikině, po obchodě se pohybuju chůzí a stejně se peču, někdy upřímně nad těma prodavačkama co tam kmitaji v mikině kroutím hlavou :D. Ale já celkově takový ty neustálý zmrzliny nechápu (nemyslim to ve zlým).
Jo a v autobusem to samý peklíčko, to souhlasím taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 22:07

@Anna766 Ano, kvůli bezpečnosti práce. Což se dá pochopit. Ale v praxi už je to o nemoc. :roll: Nikoho z nás by nenapadlo si vzít kozačky na podpatku, ale mě neprošly ani Mustangy a ty mají pěkně pevnou špičku. :( Ono moc nepomáhá ani to termo prádlo a fusekle, ale lepší než nic. A když mi do obchodu přijde někdo v bundě s kožíškem, čepicí, rukavicích, šálou až pod oči a zahlásí, že Tady maji ale hnusný vedro, z toho by jeden chcíp (a to říkám ještě slušně 8) ), tak už nezbývá skoro nic jiného než se smát a poradit, že se můžou alespoň rozepnout. :) Jeee, jak nám by se líbilo, chodit tam alespoň v té bundě :lol:

• Citovat
  • Upravit
6231
28.11.21 22:14
@Quinn7 píše:
Mám stejnej pocit s těma světlama v krámech a taky z lidí prostě sálá nějaké to teplo. Jsem překvapená, že tu píšete tak nízký teploty, já bych opravtu tipla, že minimálně těch 25 tam prostě bude. Jak říkám, nejradši chodím v mikině, po obchodě se pohybuju chůzí a stejně se peču, někdy upřímně nad těma prodavačkama co tam kmitaji v mikině kroutím hlavou :D. Ale já celkově takový ty neustálý zmrzliny nechápu (nemyslim to ve zlým).
Jo a v autobusem to samý peklíčko, to souhlasím taky.

Vcera som sa schvalne pozorovala a ten pocit tepla trva len par minut po tom, co vstupis do oc. Rozopla som si bundu a o chvilu mi uz horuco nebolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.21 22:17
@Mkmkz píše:
Vcera som sa schvalne pozorovala a ten pocit tepla trva len par minut po tom, co vstupis do oc. Rozopla som si bundu a o chvilu mi uz horuco nebolo.

Přesně tak. Když jedu autem, jdu do OC v mikině. Tu si obvykle sundám a za pár minut zase nandám, i když nechávám rozepnutou. 25 stupňů tam určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
28.11.21 22:25

To vedro v obchodech je dáno respiratorem, který musí být. Normálně mi vedro nebývá, ale jak mám respirator, tak mi během chvilky teče pot po obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6231
28.11.21 22:27
@mado píše:
To vedro v obchodech je dáno respiratorem, který musí být. Normálně mi vedro nebývá, ale jak mám respirator, tak mi během chvilky teče pot po obličeji.

Ano, aj to k tomu prispieva. Mas pravdu. Ale zase v tej zime vonku ten respirator tak prijemne hreje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
28.11.21 22:45

Tak v obchodech určitě 25 stupňů není… Já klidně chodím v zimní bundě, max. si jí rozepnu a sundám šálu a čepici. Možná může být vedro u vstupu, kde fouká teplý vzduch. Jinak ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová