Na kolik stupňů se vytápí v obchodech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148990
28.11.21 23:08
@Anonymní píše:
@Anna766 Ano, kvůli bezpečnosti práce. Což se dá pochopit. Ale v praxi už je to o nemoc. :roll: Nikoho z nás by nenapadlo si vzít kozačky na podpatku, ale mě neprošly ani Mustangy a ty mají pěkně pevnou špičku. :( Ono moc nepomáhá ani to termo prádlo a fusekle, ale lepší než nic. A když mi do obchodu přijde někdo v bundě s kožíškem, čepicí, rukavicích, šálou až pod oči a zahlásí, že Tady maji ale hnusný vedro, z toho by jeden chcíp (a to říkám ještě slušně 8) ), tak už nezbývá skoro nic jiného než se smát a poradit, že se můžou alespoň rozepnout. :) Jeee, jak nám by se líbilo, chodit tam alespoň v té bundě :lol:

Chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
28.11.21 23:47

Dělám v menším obchodě v obchodním centru. Světkla nám netopí, máme led žárovky. A stále otevřenou obrovský vchod na chodbu OC. Topení nastaveno na 20 stupňů, když se člověk nehýbe a je unavený, je tam vyloženě zima (obsluze). Nosím mikinu a často ještě vestu. Jsme daleko od vchodu do OC (uf), takže nám tam netáhne přímo zima, ale neustálý průvan je znát i tak. 95 % zákazníků přichází v bundách a kabátech, nerozeplých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.11.21 09:37

Čerstvé zprávy, dneska mám vzadu ve skladu 14°, na krámě tak o dva méně, protože se pořád otevírají dveře.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
29.11.21 16:48
@Tamtama píše: Čerstvé zprávy, dneska mám vzadu ve skladu 14°, na krámě tak o dva méně, protože se pořád otevírají dveře.. :zed:

Tak to je morna teda i na mě a to mám studený odchov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
29.11.21 18:49

Já když dělala v obchoďáku měly jsme tam kolem 20'C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
30.11.21 12:01
@stinga píše:
@Quinn7 a v čem by měly být oblečené prodavačky, kdyby v obchodě bylo 8 stupňů, aby zákazníkům nebylo horko?
jak by asi pracovaly v rukavicích a tlustých bundách?

co znam lidi co tam pracovali, tak nadavaji na vedro taky, a mysli si, ze je to kvuli rozmazlenym zakaznikum :lol:
Ono to asi bude ale hlavne tam, kde maji hodne svetel nebo vic zakazniku. Verim tomu, ze naproti v parfumerce, ktera je bliz dverim, muze byt prodavacce zas zima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22926
2.12.21 23:59

@Quinn7 Přesně tak a ještě v těch busech je očistec, když jsou lidi na sobě namačkaný a nedá se skoro dejchat, tak to je fakt na omdlení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová