Na kolik vás vyšla svatba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
22.1.12 15:14

a koupila jsem si NAS SVATEBNI PRUVODCE, tak cekam az prijde a jestli z ne neco vyctu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.1.12 15:32

60 lidí, kteří byli s námi od rána až do večera, komplet se vším - živá kapela, oběd, raut, pití, alko, nealko, dorty, šaty, výzdoba, výslužky, kytky, pronájem chalupy, kde jsme dělali hostinu, obřad, fotograf, kameraman…vše cca 80 tis.
A to jídlo vařil ženich s rodiči a ostatní jsem dělala vše já sama, byly to celkem nervy, dneska už bych to nechala udělat někomu, protože jsem byla ve stresu, nestíhala, ale zase měla jsem to tak jak já jsem chtěla…dary jsme nechtěli, spíš peníze, platili jsme si to samy a vrátilo se nám jen 30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
22.1.12 16:06
Scarlett2011 píše:
lucie.t píše:
my vydelali :lol:
cca 25 lidi, obrad na zamku, saty, oznameni, prstynky cca 15 000,–. hostina u nasich na dvore formou grilovani- platili nasi. Vecne dary jsme predem s diky odmitli a ve vysledku jsme byli nejakych 40 000 v plusu :pankac:
Meli jsme to uplne stejne. :)
Vydelali jsme 25 tis.

jj nej varianta :lol:
nechapu, kdyz nekdo tvrdi, ze si svatbu nemuze dovolit. no i kdyz tady padaji castky 100 a vice tisic. to neni nic pro me, si radeji neco koupim.
svatba je hezky zazitek, ale proc tolik penez za jeden den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
22.1.12 16:07

Nám to zhruba vyšlo, když jsme počítali 1 000,– na hlavu. K tomu + šaty a nájem kulturáku a zámku, kde byl obřad. My měli cca 65 lidí a vyšlo nás to tak na 70 000,– Ty joo, to je peněz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.1.12 16:14

Nás hostina pro 35 lidí s rautem pro cca 50 vyšla v restauraci na 35tisíc (+ vlastní zákusky, víno, slivovica), celá svatba přes 100, ale taky jsme odmítli věcné dary a nakonec ji zaplatily dary. Zorganizování mi trvalo týden a pak jsem si mákla týden před svatbou (nákupy, zkoušky šatů, vázání dekorací, zasedací pořádek, jmenovky, navozit vše na místo,…). Nejvíc mi pomohlo poptávat se po známých (pěkné místo, dobrý kameraman,…) a moje Složka - co stránka, to oddíl, všechno jsem si rozplánovala, abych na nic nezapomněla, žádnou objednávku či zálohu neztratila a na poslední dny jsem měla hustý „rozvrh“, protože toho bylo móóc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
22.1.12 16:36

28lidí 35tis. byl to obřad na úřadě a hostina a oslava v restauraci ty peníze jsou za vše od pozvánek až po posledního panáka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
23.1.12 08:00

Oblečení ženicha - 5000 šaty nevěsta - 2500 (šité u švadleny)
Svatba v klášterním kostele (1000Kč)
Oběd pro 68 lidí, odpo přišli kámoši na prasátko (asi 30lidí), to stálo 38 000 + 4000 kapela.
Takže nás celá svatba vyšla na asi 60 tisíc (ještě jsme pekli svatební buchtičky). Hostinu platili rodiče na půl a my dostali asi 45 000 :D
Takže když mi někdo říká, že na svatbu nemá peníze, tak si říkám, že to snad ani není možné. Kdybysme to platili samy, tak nás to stojí asi 15 000. Což si myslím, není zas tak velká suma (každý měsíc něco stranou a je na to hnedka). Ovšem my se brali, když jsme oba vydělávali, to je zas něco jiného, než když je ženská doma a má jen PPM nebo RP.
Jo a zařizovala jsem to sama, 2× jsem zašla na matriku, a zajela do restauračky, kde jsme měli tu hostinu. Nejvíc času jsem strávila u švadleny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.7.15 11:10

Ahoj děvčata mam dotaz dělala jsem dlouhé roky floristiku, a tak bych si chtěla udělat sama svatební kytičku(nic proti květinářství a prodejnám) prostě mě to baví pro ty co mě odsoudily na jiným serveru že beru práci živnostníkům znala jsem živnostnici co nebyla schopná zaplatit ani svým zaměstnancům tak proč bych je měla podporovat to teda nevim, ale přejdu k tématu máte zkušenosti s florea? je to internetový obchod na květiny, chtěla bych si je objednat na svatbu, našla jsem jen jednu pozitivní recenzi že opravdu vydrží a jsou krásné, tak se ptám tady jestli s nima máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
2.7.15 11:44

@Bubilka :) /shovívavý úsměv/ :roll: /už zase?/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
2.7.15 12:16

Bubilka - no tak si ji udělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.7.15 12:25

Celkem to bylo asi 80 tis., nejvíc se utratilo za jídlo a pití. Měli jsme zhruba 50 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.7.15 12:39

Cca 200 tis., většina za hostinu, hodně se vrátilo zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.7.15 12:43

My jsme si vše zařizovali sami, měli jsme asi 25 hostů a se vším nás to vyšlo cca na 80 tisíc(z toho ale přes 30 prstýnky). Svatbu jsme měli dost na rychlo, kdybychom planovali dopředu, určitě by se na spoustě věcí dalo ušetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.7.15 12:50

@Bubilka vůbec bych nepodporovala žádný internetový obchod a šla si natrhat kvítí na louku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
2.7.15 12:56

Tak nas svatba vysla asi 85 tisic se vsim vsudy. Hostu jsme meli asi 50 a zapocitano do toho bylo: saty-pro oba, vlastne i pro 2 deti, oznameni, ruzne dekorace,6 kytic,5 chlapum do klopy, vyvazky, prstynky, cukrovi, kolacky, vysluzky, dort, obed, vecerni raut, komplet piti, ubytovani hostu-vcetne snidane. Opravdu vse od A do Z. ☺ a na penezitych darech jsme dostali asi 40 tis.jo a kapela v tom byla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí