Nabídky práce pro maminky na rodičovské - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
28.1.17 12:50

Hledáme pomocnici - okolí Říčany, Světice, Mnichovice

Dobrý den,

hledáme maminku, slečnu nebo paní na úklid našeho RD. Měli jsme moc šikovnou paní, která se těď ale věnuje svému druhému miminku. Rádi bychom proto našli někoho, kdo by ji nahradil. :kytka:

Jedná se o běžný úklid domácnosti 2× týdně - 3,5 hod (120,–/hod) - luxování, vytírání, urírání prachu, praní, žehlení, úklid koupelen, výměna ručníků - ložního prádla.

Jsme pětičlenná rodina, která si vaší práce bude vážit. :kytka: Pokud máte miminko, nebo dítě, samozřejmě si ho na uklízení můžete brát s sebou a nechat ho hrát si v pokoji s hračkami našich dětí.

V případě zájmu mi napište SZ
Budeme se těšit

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.1.17 22:47

Najde se tu šikovná švadlena pro práci z domova?

Ahoj,

najde se tu mezi Vámi nějaké šikovná švadlena z Prahy, která má zájem o přivýdělek z domova a má zkušenost s šitím nebo úpravami společenských / svatebních šatů?

Jednalo by se především o jednodušší úpravy. Více informací na emailu: martinkova. t@seznam.cz

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
29.1.17 19:57

Našla jsem, tak vkládám :mavam:

Hlídaní ditete doma - v Zaječicích u Pyšel,

http://www.jobs.cz/…aSxThAgunV4/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
1.2.17 10:09

Jednorázová pomoc s daň. přiznáním - Praha

Hledám někoho, kdo se mnou vyplní daňové přiznání (pochopitelně za fin. odměnu), potřebuju někoho, kdo tomu skutečně rozumí (byla jsem nejdřív na RD, pak odstupné v práci, dědictví, ÚP a práce na DPP, teď OBZP). Předem díky. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
1.2.17 12:42

Ahoj všem, nabídka je spíše pro muže, Vaše manžely, známé atd. Hledá se spolehlivý muž na práci u laseru nebo ohraňovacího lisu. Místo výkonu práce Hvězdonice./ Benešov/ Pěkné platové podmínky a slušné zacházení v malém prima kolektivu. Směny lze domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 09:28

Hledam dispecerku na md

Hledam dispecerku s vlastnimi kontakty pro budouci spolupraci v nove zalozene autodoprave zatim pro vytezovani jednoho auta. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 11:05

Hledam dispecerku na vytezovani jednoho auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 14:56

Nabízím přívýdělek za prodej oblečení

Dobrý den. Nabízím přivýdělek pro nějakou zkušenou maminku s dětským bazárkem na e-miminu. Moje kamarádka kupuje synovi drahé značkové oblečení a tak jsem využila možnosti od ní vždy větší množství pro syna odkoupit. Synovi je nyní 9 let a tak mi z věcí postupně vyrůstá. Některé věci jsem již známým rozprodala za symbolické ceny. Ráda bych oblečení pro kluka od roka do 9 let odprodala. Bohužel nemám moc času vkládat a zpracovávat inzeráty a tak jsem se chtěla poptat, zda by někdo, koho to baví a chtěl by si přivydělat mi oblečení prodal. Jedná se opravdu o kvalitní věci, které ráda prodám za rozumnou cenu. Jsem ochotna oblečení přivézt, nafotit nebo i jinak pomoci s prodejem. Počítám samozřejmě s provizí z prodeje. Jsem z Prahy. Napište mi, prosím, zda by měl někdo zájem si přivydělat a zároveň mi pomoci s prodejem oblečení na e-miminu?

Děkuji moc za odpověď :). Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.2.17 17:55

Přivýdělek - úklid Praha

Dobrý den. Chtěla bych touto cestou nabídnout možnost přivýdělku v Praze. Jedná se o úklid společných prostor v bytových domech. Lokalita Prahy se dá domluvit, abyste uklízeli dům třeba poblíž Vašeho bydliště. Možnost dlouhodobé spolupráce. Je jen na Vás, kolik toho chcete dělat a kolik máte času. Je to vhodné jak k mateřské, RD, tak i pro důchodce, studenty, či k zaměstnání. polivkova. ***

3.2.2017 - edit admin: kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.2.17 16:28

Pozice asistentky - flexibilní prac. doba

Nabízíme kancelářskou práci na pozici asistentky.. možná flexibilní pracovní doba, občasné home office, práce v centru Prahy - Štěpánská..

Náplň práce (30+ hodin/týdně):

• office management a komunikace s dodavateli, správa DTB, administrativní podpora týmu (příprava a aktualizace databází, správa informací o členech, příprava podkladů pro jednání Řídícího výboru, aktualizace webových stránek, pomoc s přípravou partnerských nabídek, fakturace, evidence plateb atp.), příprava marketingových a PR materiálů Sdružení, pomoc s přípravou eventů (odborné, slavnostní, neformální akce)
  • další aktivity dle potřeby

Požadujeme: středoškolské vzdělání s maturitou, znalost MS Office na velmi dobré úrovni (důraz na Excel, PowerPoint a Word, Prezi výhodou), praxe na administrativní/asistentské pozici, výborné komunikační a vyjadřovací schopnosti, výbornou znalost angličtiny, samostatnost, pracovitost, možný nástup ihned

Nabízíme: různorodou a zajímavou práci v oboru zahraničních investic, zkušenost s chodem neziskové organizace, mladý a příjemný kolektiv, kontakt s lidmi, adekvátní finanční ohodnocení, flexibilitu, občasné home office :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
3.2.17 16:36

@ZdenkaAFI Co to je adekvátní finanční ohodnocení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.2.17 16:40

@Enmamma nabízíme 150Kč/hod., ale opravdu záleží to na kvalitách kandidátky, nutno posoudit předchozí zkušenosti atd., takže částka nemusí být fixní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.2.17 19:48

Jednorázový přivýdělek - hledám dárce

Dobrý den všem :-)

Nabízím tak trochu nestandardní přivýdělek a asi bude potřeba projít pár článků, aby to vůbec znělo uvěřitelně. V podstatě jde o to, že mám chronické zdravotní potíže mírného charakteru, které klasická medicína nezvládá a ani nemá zájem řešit, ale podle nejnovějších výzkumů je obrovská šance na vyléčení pomocí transplantace stolice. V ČR se tento zákrok běžně provádí, ale člověk si musí sám sehnat dárce.

Tady je článek na toto téma, kdyby někdo potřeboval důkazy :-) http://www.vitalia.cz/…ehnat-darce/

Já bohužel ve svém okolí nemám nikoho, kdo nemá aspoň alergii nebo nebyl dlouhodobě na antibiotikách - tohle všechno je ale problém. Protože už několik let nemůžu ani cestovat, ani mít náročnou práci, která by mě bavila, a vypadá to, že se to v příštích letech samo od sebe nezlepší, rozhodla jsem se inzerovat touto cestou. Už jsem vyzkoušela vše ostatní - diety, bylinky, uzdravení vztahů v rodině, probiotika apod, ale bohužel. Takže teď sháním velmi zdravého dárce stolice.

Nejlepší by byl někdo v opravdu skvělém zdravotním stavu. Vzhledem k tomu, že i skryté problémy se projeví při snaze otěhotnět, hledám buď maminku, která zcela bez problémů otěhotněla a je celkově velmi zdravá, nebo naopak stolici zcela zdravého, kojeného miminka, které doposud nebralo antibiotika.

Nabízím 2 000 Kč za jeden „transplantát“ a pokud by první dávka zabrala, tak by měly proběhnout další 3-4 transplantace v průběhu následujících 4 měsíců, takže celkový možný výdělek je až 10 000 Kč.

V případě zájmu mi prosím napište na transplantace-mf@email.cz . Ideálně Praha a okolí, ale můžu za Vámi i přijet, i když to by asi bylo komplikovanější. Děkuji za pročtení inzerátu a pokud by někdo měl nadále pocit, že si dělám srandu, tady jsou další články o tom, co všechno dokáže transplantace stolice léčit. V Británii je na to i soukromá klinika, kde si účtují cca 350 000 Kč za 14-denní pobyt.

http://cs.medlicker.com/…tace-stolice

http://domaci.eurozpravy.cz/…ranit-zivot/
http://www.vesnicanka.cz/…tivni-smery/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.17 11:26

Hledame dispecerku na md s praxi a kontakty na vytezovani jednoho auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.17 10:21

Administrativna praca-Praha 10, Depo Hostivar, 20 hod. tyzdenne

Ahoj holky,

hladame k nam do Valea, francuzka nadnarodna spolocnost sikovnu asistentku na 4 hodiny. Jedna sa o klasicku administrativnu pracu, anglictina nutna a je moznost si pracu organizovat podla vasho casu. Ak by mal niekto zaujem, poziciu najdete tu:

http://valeo.jobs.cz/detail-pozice/?

Finacne ohodnotenie: 155 Kc/hod.

V pripade zaujmu, zivotopis poslete na zuzana. jakabova@valeo.com

Zarucujem prijemny kolektiv, skvelu jedalen, sme na metre a mame sa tu moc fajn :)

Pekny den,

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová